Йога в София

22.04.15
19:10

Здравейте! :)  Търся препоръка за школа по йога в София.

Искам да подобря гъвкавостта си. Тялото ми е много схванато, а често при движение имам леки болки.
Тези проблеми ги имам откакто се помня ( сега съм на 21 ). Занимавал съм се с няколко спорта и бойни изкуства , но не съм изпитвал по-силна болка / напрежение след интензивни тренировки в сравнение с ходене пеша.
Сега се замислям, че мога да се занимавам с нещо, което да ми помогне. Не съм запознат добре с йога и ще приема препоръка за други занимания, ако според вас има по-подходящи. Освен да подобря гъвкавостта си бих искал да използвам тренировките като начин за почивка и по-добра концентрация.

Удобно ще ми е школата да е в южна София - около Красно село, Бъкстон, Южен парк, Лагера, също и Центъра.

Поздрави! :)

25.04.15
18:51

В близост до южен парк (ако не са си сменили адреса), има хот йога. Ако ти трябва само за подобряване на гъвкавостта, ще ти свърши работа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1