25.04.15
21:40
Здравейте,
миналата година, няколко седмици след началото на периода на чистене започнах да усещам силни болки първо в едното коляно, после в другото. Тъй като беше трудно вече да тичам, реших да правя кардио на велото докато ми минат болките, както и в случая стана. Таз игодина за да избегна такива травми (или каквото е всъщност) започнах с монотонно една седмица и леко по леко качвах скоростта. Още си помислих, че може би е от обувките, тъй като тренирах с обикновени обувки, сега ползвам моделите на Nike air max. Нито едното нито другото помогна и пак започна да ме болят колената. Този път е много по-слабо и като направя един ден вело и един почивен и болката изчезва, но следващия ден когато пак правя спринтове болката пак се появява.
В интернет четох, че доста хора имали проблем с колената докато правят ХИИТ, но аз не познавам такива. Имате ли някакви предложения и препоръки? Аз лично помислих за наколенки, но ми се струва малко странно да тичам с 20км/ч с наколенки. А пък някак си нямам и намерения точно сега да спирам с кардиото.