28.04.15
21:39
Здравеите,
от доста време съм фен на сайта и честичко го чета .Опитвам се да водя здравословен живот за да се чувствам добре ,НО нещо не се получава. На 21 години съм и бях много здраво дете . Винаги съм спортувала нещо , но и винаги съм си била леко по кръгличка -фен съм на сладкарството -да готвя и да ям :D. Всичко обаче се промени последните 4 -5 години особенно след като станах студентка .Почнах да боледувам супер често . имам повече проблеми с кожата отколкото по времето на БАШ пубертета и тн.Питах лекарите как да процедирам и отговора беше ” повечко плодове и зеленчуци, по-малко пастички и полуфабрикати” .Е опитвам се ,ама пак нещо не правя както трябва.И така реших да направя и аз едно дневниче .
За момента целта ми е да си оправя храненето ,така че да ми доставя енергия и ще смятам за бонус да сваля 1-2 килца(висока съм 1,72 и тежа около 64 килограма) :D но не е приоритет. За момента искам само да се чувствам жизнена и здрава, пък занапред повече .
Ходя на груповите занимания които предлага близкия финес (аеробика , пилатес и тн. ) . Сама не правя упражнения защото няма как да знам дали ги изпълнявам правилно + че ме е страх от травми -вече имам една на коляното . За момента няма да описвам тренировки-ще отбелязвам само дали е имало такава .
Храната не си я меря. Гледам просто да се чувствам сита . Но ако се наложи ще почна да я премерям .
Ето го и днешния ден
Тренировка -лека(под лека имам предвид нещо като пилатес )
Храха
Закуска -овесени ядки с прясно мляко , мед, стафиди, годжи бери
Обяд -леща с беконче :D
Следобедна закуска-около 50 грама кашу
Вечеря -салата айзберг ,морков, краставица,цвекло и скумрия -половината риба (много тежко ми стана за цялата)