Помощ за начинаещи

28.04.15
22:52

Здравеи те момче на 13 години съм.160см,40кг(изключително слаб съм,което е плашещото)На скоро започнах да се интересувам повече за външния си вид.Искам да направя мускулна маса,но искам,да е у дома брат ми има няколко уреда,които мога да ползвам(не са кои знае какво).Ако някой може да ме посъветва какво да правя и какво да ям ще съм много благодарен.

29.04.15
00:10

Здравей,
Можеш да погледнеш темата Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло и фитнес програмите.

Мнението беше редактирано от Yonislav Stamov на 29.04.15 00:11.

29.04.15
07:34

100% тематами е излишна,но ако може по-подробно да ми обясните.Напълно нов съм и дори незнам калории какво са.Та ако някои може някой да ме посъветва какво да приемам(без добавки).Водя заседнал начин живот.Половината уреди ги нямам имам лежанка и още един уред не му помня името лост и гири со 20кг.Искам да наблегна повече на гърди,корем,гърд и гръб.Дано някой да се отзове.:)

Мнението беше редактирано от Winter Night на 29.04.15 13:27.

Здравей, прочети тези статии:

- Мини гид за тренировките при новаци
- Мини гид за диетите при новаци
- Хранителни добавки - мини гид за абсолютни новаци

Ще ти даде добра основа от гледна точка на термини и закономерности. След това продължи с линковете от поста по-горе. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 29.04.15 10:47.

29.04.15
13:47

Прочетох ги и  са доста полезни,но аз не искам да ходя на фитнес и да се тъпча с добавки(Дано да няма обидени)искам да направя просто малко мускули и няма кой да ми помогне тъй като брат ми не е в града за дълъг период от време.За това ако може да ме насочите към нещо по-конкретно ще съм благодарен.(Вече сигурно ставам досаден)Ето с това разполагам,лежанка и гири до 20 килограма http://prntscr.com/6zh68y

Мнението беше редактирано от Winter Night на 29.04.15 13:52.

29.04.15
22:15

Ускам да допалня,че хранителният ми режим е доста объркан.Сутрин към 7 ям филии и тем подони за закуска в училище ям някакви закуски старая се да не са снаксове,но понякога на моята възраст изкушението надделява.Като се прибеара каквото има.До сега съм търсил много сайтовеза тренировки,но не можах да намеря нещо подходящо,всичко е за фитнес.Събота и неделя мога да ходя на лостове и да тицам с приятел ако е навит(ако това ще помогне с нещо).темата за храната не съм я изчел цялата,но от това което за сега съм прочел не ми стана много ясно.Мускулите искам да ги постигна у дома.По-горе съм обяснил,с какво разполагам има и лост ако не съм споменал.Ако някой се отзове на отчаяни зов на поредното хлапе,което иска да направи мускули защо му е скимнало ще съм много благодарен.:)

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.04.15 23:19.

30.04.15
23:13

ми аз съм на твойте години ама съм само 136 тате ми каза да ям много и да тренирам до спукване ама аз пия протеини а ти не щеш
такаче яж и тренирай и чети форума добър е

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.04.15 23:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1