Сваляне

24.06.05
12:05

Здравейте. След 1-2 месеца несериозно НВД (с по-чест прием на захари) и усилено кардио- 4-5 пъти/седмицата интензивно тичане сутрин на гладно за по 20-30мин. Съм направила мускулна маса на краката, което обаче никак не ми харесва. Процента мазнини съм го свалила на около 16-17%. В момента съм 169см. 53.5 кг. Искам да стана около 51. Как да сваля тези крака? Не съм напълно чиста, но за да изглеждат краката ми слаби, а не набити трябва да сваля и мускул. Мислиех си да погладувам малко, за да сваля мускула, обаче ме е страх от кетоза или “капсулиране” и накрая хем да съм гладна, хем да не свалям. Как мислите да продължа ли НВД? Дали да направя кето (как ще се отрази на мозъка)...незнам почвам да се обърквам, а и вече ми се гади от тая извара.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1