29.04.15
17:05
Здравейте, от доста време чета из интернет и събирам всякаква информация относно правилното хранене и правилния режим за трениране. Проблема е там, че имам малко дете и на фитнес мога да ходя само събота и неделя. Добрата новина обаче е че разполагам с два дитнес уреда вкъщи - градиатор и велоергометър. 52 кг съм, височината ми е 166 см, на пръв поглед изглеждам добре, но имам много мазнини особенно около корема, който е и най-голямата ми цел. От две седмици насам единствената течност, която пия е кафе (1 само сутрин) и вода с лимон. Откъм храна изключила съм сладкото напълно (не съм му фен и без това), хляб също не ям, както и не вечерям късно. Целта ми е 48 кг и плочки на любимото ми коремче. Бих искала да ми препоръчате добър фат бърнър+л карнитин както и по ефективна тренировка. До сега тя протичаше по следния начин : колело 20-30 мин на средна степен, 200 коремни преси в различни изпълнения, и крака 3х20 на гладиатора. Виждам леки резултати но дали това, което правя е достатъчно и правилно? Съжалявам за дългия пост, дано да не съм ви отегчила! :)