24.06.05
12:20
Абе да питам за отрицателния калориен баланс значи изчислих си
че ми е нужно към 1500 калори на ден и от тях махнах около 800
и на ден приемах около
~700 за месец 2 свалих около 8-9 кг и не съм качил до сега а си се храня повече от нормално да съм качил 1-2 кг не повече сега за лятото изкам да почна отново да свалям и да попитам за да се осъществи този баланс на ден по колко калории трябва да изгарям? :roll:
Нещо неподредено има в поста ти :)
Смяташ енергоразхода (в сайта, знаеш къде, нали?), съставяш менюто, така, както го виждаш. Правиш кардио колкото прецениш. Минават две седмици, “замерваш” резултата и ако не си доволен, постваш всичко тука за обсъждане.
А ако ти отговоря конкретно на въпроса, че трябва да изгаряш по 2600ккал, за да сваляш, много ми е интересно, как ще ги догодиш :lol:
24.06.05
12:41
Нещо не разбрах какво точно каза, но имам още един въпрос
и тои е за ген-а. Доколко зависи от гените на човек как изглежда тои
ако не спортува и на кои от родата би трябвало да прилича човек.
[quote author=“Dancho”]Нещо не разбрах какво точно каза, но имам още един въпрос
и тои е за ген-а. Доколко зависи от гените на човек как изглежда тои
ако не спортува и на кои от родата би трябвало да прилича човек.
Как не разбра? Нали си смятал калориен баланс? А как ще изглеждаш зависи много от гена, но и от начина на живот, и от средата... Не мисля, че някой може да даде конкретен отговор на тези въпроси....
хех то тва е много относително на кого приличаш то се определя случайно още при създаването и не може да се каже от гените зависи дали ще си клиощав дебел или нещо по средата(в най добрия случаи) но аз досега мускулест тип дето си живее както иска не съм виждалтака че ако искаш да изглеждаш наистина добре трябват жертви
24.06.05
12:53
мии аз поне мисля че приличам на дядо ми които на млади години е бил много здрав(плувец) никога даже и сега не е дебел но нисък
малко и от баща ми които е 187 и също не е дебел :roll:
едит питам възможно ли е да се преборим напълно с гена :?:
Да се пребориш непълно не можеш. Но можеш до голяма степен, обаче не и ако не спортуваш.
24.06.05
14:39
еми то и аз така мисля обаче ако си предразположен и си седиш вкъшти и нагъваш ....