Хранителен режим за изчистване. Въпрос.

Един приятел ми направи тази програма. Искам да поизчистя талията и корема, та ако може някое мнение за нея. Благодаря ви предварително !

БЕЛТЪЧИНИ:                            ВЪГЛЕХИДРАТИ:                             

1 Месо – пилешко,пуешко,телешко    1 Овесени ядки                             
2 Риба                                    2 Пълнозърнест хляб
3 Извара                                3 Картофи ( приготвени без мазнина )   
4 Белтъци от яйца                      4 Ориз ( приготвен без мазнина ) ,оризовки           
5 Протеин на прах                      5 Плодове – само в зареждащи дни  или сутрин

МАЗНИНИ:     
1 Зехтин
2 Ядки – бадеми,орехи,лешници ( до 150гр на ден )
3 Сусамов тахан,фъстъчено масло,лешников тахан

Зеленчуци –Зеле,Марули,Краставици,айсберг - Неограничен прием.

Примерно дневно меню
9:00 2 яйца+4 белтъка + 100гр овесени ядки + 50гр извара + плод
Или
1,5 доза протеин + 100гр овесени ядки + плод

12:00 200гр месо + салата + 50гр бадеми

15:00 10 белтъка + 7-8 оризовки + 1 супена лъжица фъстъчено масло
Или
200гр месо +  80-100гр ориз + 1 с.л. фъстъчено масло
17:30-19:00 Тренировка 
Следтренировъчно хранене - 10 гр glutamin,2 дози xtend

200гр  мазна риба + салата ( 1с.л. зехтин)

Преди лягане – 2 извара + 10гр глутамин + 50 гр ядки( или една лъжица фъстъчено масло )

- 4-5 литра вода на ден
- Храните в всяко едно ядене могат да се заместват по избор с гореизброените позволени храни,но да се запазва вида на храната.Например белтъчини се заместват с белтъчини и т.н.

Темата беше редактирана от Никола Самарджиев на 01.05.15 20:55.

Все пак е хубаво да напишеш и малко повече информация за теб.

Като вид храните са хубави.
Не ми допада, че жълтъците се отделят от белтъците и вероятно се изхвърлят.

За съжаление не може да чистиш локално. :)

Висок съм 175 см и тежа 66кг. Играя тенис и от дъжд на вятър футбол, ако има значение :) .Колкото до жълтъците, аз си купувам в кутия като от прясно мляко белтъци от Метро. Мисля че са около 30. Ако пък останат ги давам на майка ми.

04.05.15
21:06

Ники хранителният ти режим е добър,почти като моя.Аз също имам да чистя.Моето предложение е такова.Сутрин бягай 2-3км (на гладно ако може),пий л-карнетин поне 30 минути преди тренировка,яж 2 часа след тренировка.

При тичане на гладно се губи доста мускулна маса. Може да пиеш малко БЦАА преди тичане. Вместо тичане доста бодибилдъри препоръчват ходене в едно добро темпо или с наклон.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1