03.05.15
19:50
Привет на всички!Аз съм момиче на 17(почти 18) години.Преди 2 години започнах да се занимавам с фитнес,но ,разбира се,толкова сериозно,колкото за една тийнейджърка,която винаги е искала по-фина и женствена фигура.Тази ми мечта е още от ранно детство-винаги съм била пълничко дете,а после и тийнейджър, и именно тя ме е карала да се подлагам на доста нездравословни крайни мерки през годините.Порастнах,след няколко здравословни проблема през изминалата година си научих урока.Най-големите трудности ни учат да вярваме в себе си и именно ,когато ударим дъното, да знаем ,че единствените хора ,които могат наистина да ни извадят оттам , сме самите ние.Смятам ,че всеки е имал разочарования,загуба на близки същества за него и би ме разбрал в една или друга степен.След като нещо подобно се случи, всеки трябва да се изправи и да се вземе в ръце.Е,това се опитвам да направя и аз-започвам начисто.Промених начина си на живот,храната,която приемам,лекари ме посъветваха да спортувам и започнах да го правя по-активно.Първата ми крачка беше да започна да бягам вечер.Увеличих приема на протеини в менюто си, като те станаха основна част от него.За около 2-3 месеца успях да сваля около 5-6 кг и след това заковах на 61кг при ръст 1,65.Реших ,че ми е време да се върна в залата и да започна да тренирам с тежести.Не целя да съм изключително слаба,а да съм оформена и здрава.Тук ще описвам прогреса си.Отворена съм за всякакви приятелски съвети и наставления от ваша страна,никой не се е родил научен :) Благодаря ви предварително!
04.05.15
12:04
Честит дневник!
Добре дошла при нас! :)