Помощ! Започвам да приемам

Темата е заключена.

08.05.15
07:02

Здравейте на всички, които четат!  Имам нужда от помощ започвам прием на *************. От доста време тренирам, бях спрял за около 6-7 месеца заради контузия в коляното, сега от 1 месец отново съм редовно на линия в залата всеки ден с малки почивки. Храня се здравословно наблягам на протеина и по-малко въглехидрати, почти никакви мазнини. Загубих голяма част от силата си заради контузията, не ми се чака да възвръщам старата кондиция, в която бях. Твърдо съм решил да приемам този ***********. ВЪПРОСЪТ ми е как да го приемам, знам че трябва на пирамида, но каква?  давайте предложения моля ви се. Ето и снимка от хапчетата. На 23 години съм 98 кила. Искам да ми се увеличи силата възможно най-бързо и пак да си бутам 130 от лежанка... във момента съм много назад от 130 лежанка паднах на 30… И ми е много много трудно в момента. Мисля, че тези хапове са от най-леките. Четох в Интернет доста за тях,но никъде не пише как се приемат. Интересува ме дали да ги взимам преди зала и по колко наведнъж, когато съм в пиковата седмица не ми е ясно наведнъж ли или разпределено по няколко пъти на ден

Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.05.15 07:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1