08.05.15
18:46
Здравейте! Пиша Ви тъй като съм на ръба на отчаянието. Спазвам хранителен режим и тренирам вече повече от месец, но не отслабвам.
Не целя бързо отслабване, а да променя начина си на хранене като цяло, затова и не очаквам бързи резултати, но очаквам някакви все пак
Изчетох много статии и тук и в други сайтове и реших да си съставя режим.
Тъй като съм около 50 кг/160см трябва да приемам поне 100гр протеин. Мазнините са ми около 30,40% от днеените калории, а въглехидратите 20,30.
Ще опиша менюто си:
Обикновено тренирам сутрин, затова пия whey protein след тренировката. След около 2 часа ям 3 с.л. Овсени ядки, 1 ч.л. Чия семена, 1 ч.л. Спирулина, около 50г извара, 1 ч.л. Тахан и едни малко киви.
Обяд: 2 яйца със зелена салата(1с.л. Зехтин)
Вечеря: около 150г извара + 50г елда, понякога добавян лъжица зехтин.
Вечер преди лягане пия казеин.
По груби сметки са около 1200кал.
Сега за спорта:
Тренирам тае-бо - два пъти седмично, няколко пъти седмично тичам сутрин и правя интервални тренировки-40/10 около 40 мин пак няколко пъти седмично(6,7)
Освен това ходя много и педометърът ми показва над 10 км всеки ден.
Пия термогенен фет бърнър.
Както казах не очаквам бързи резултати. Но за всичките усилия, които полагам, те напълно липсват.
Мисля че понякога улавям разлики в тялото си, но дрехите ми стоят по същия начин и май си въобразявам.
Режимът ми не е такъв всеки ден, понякога хапвам картофи или ориз, да кажем веднъж седмично. Но откакто съм започнала не ям сладко, пържено, и всякакви бисквити, солети и подобни глупости.
Моля Ви помогнете ми, кажете какво не е наред в режима ми и защо не отслабвам.
Искам само да добавя, че напълнях рязко в последните 2 год, като непрекъснато ми варира теглото.
И подледно не се тегля и не по кантара съдя дали отслабвам, даже не съм сиг дали съм 50 кг но някъде там.
Съжалявам за дългия пост.
Благодаря предварително!