Mнение за креатина LevroCrea на Kevin Levrone?

09.05.15
17:02

Здравейте искам да попитам за мнение относно този продукт : LevroCrea на Kevin Levrone ? Изобщо някои ако е опитавал други продукти на тази фирма също ще ми е от полза да сподели впечатления си. До момента ползвам като креатинови продукти на Cellucor Cor performance creatine и на Muscletech Creacore и смея да твърдя , че съм изключително доволен. Гледам от известно време обаче този продукт ( LevroCrea) и съставките вътре според етикета на самата матрица изглеждат доста обещаващи, че на всичкото отгоре и цената е притеснително ниска!  Ще ми се да споделите ако някои го е пробвал за впечатления и дали си заслужава изобщо. Най-малкото заради името на тази марка не мисля ,че става въпрос за някоя гаражна фирма , но пък от друга страна в чичо Гугъл информацията е доста оскъдна в другите страни за него , а и това че се  продава най-вече в бананови републики като нашата леко ме притеснява също!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.05.15 17:02.

09.05.15
21:41

Не съм го пробвал, но изглежда като доста свястна матрица, дозата е малко висока и според мен половин доза ще ти е напълно достатъчна.

09.05.15
22:06

Бих разделил дозата на половин преди и половин след тренировка. Гледам дори е увкусен така че също смятам е един не лош плюс. Но  това ,че все още няма мнения на потребители ме кара да се чудя дали си заслужава да сменя сегашните продукти та ако ще и само за проба!

12.05.15
10:52

Доста ‘’мистична’’ компания ,за която няма почти никакво инфо зад океана.Като профил не изглежда зле и цената е добра,така че може да го пробваш без много да му мислиш.Винаги съм се чудил защо хората казват,че са много доволни от даден продукт (в твоя случай Селукор и Мъсълтек) и се насочват отново към друг. Аз лично съм на принципа,че щом съм доволен много от една добавка и ме удовлетворява,като цена и качество си се придържам към нея.

Мистична, мистична, но явно са спечелили участието на Кевин Леврон.

В сайта и фейсбук страницата им личи полската връзка. Може би имат нещо общо с новата авантюра на Рич Гаспари, след фалита на марката му.

Формулата изглежда добра. Само емпиричният опит може да покаже дали продуктите в действителност са качествени.

казано от Padre на 12.05.15, 10:52:

Винаги съм се чудил защо хората казват,че са много доволни от даден продукт (в твоя случай Селукор и Мъсълтек) и се насочват отново към друг. Аз лично съм на принципа,че щом съм доволен много от една добавка и ме удовлетворява,като цена и качество си се придържам към нея.

Еднообразието е доста неприятно нещо и може да има обратния ефект на пласебото. Понякога добавките писват и човек има нужда от нещо различно.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 12.05.15 15:39.

12.05.15
21:37

казано от Десимир Петров на 12.05.15, 15:38:

Еднообразието е доста неприятно нещо и може да има обратния ефект на пласебото. Понякога добавките писват и човек има нужда от нещо различно.

Точно затова се колебая дали да не опитам нещо различно. Друг продукт към който също съм се насочил освен този е на Мутант Креаконг и съм решен и него да опитам! Та ако ще и на психическа основа да е всичко , разнообразието понякога просто го усещам като необходимост.

Все пак темата остава отворена за мен и всеки опитал продукта ще се радвам да сподели опит от него !

Мнението беше редактирано от pavel pavlov на 12.05.15 21:38.

15.06.15
10:32

Леврони формула навремето беше сполучлив азотен бустер, не виждам причина тази матрица да не е читава. Бих я тествал следващата зима.
Креаконг-а работи също, пробвах го.
Колкото и да съм доволен от продукт, не спирам да ги сменям, почти не повтарям :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1