Свиване на корем, хранителен режим?

Здравейте,
нова съм и предварително се извинявам ако не пиша на правилното място.
Висока съм 150см , 41кг и съм на 18години. Слаба съм,но единствения ми проблем е ,че коремчето ми е леко отпуснато,под пъпа.До скоро нямах никакъв режим на хранене,нямах време за тренировки,не закусвах и пропусках обяда,а на вечеря ядях като за световно.
От около седмица ставам в 8:20 и закусвам 200мл. прясно мляко със зърнена закуска.След това хода да бягам като 1мин. бягане редувам в 1мин. ходене и така повтарям 7 пъти (общо 14мин.) , като минутите ще се покачват.Правя коремни преси като започнах с 20.Започнах да обядвам (лек обяд) ,като гледам да е до 13:00ч. и на вечеря ям нещо леко.Ям без хляб,сладко не ям,газирано и кафе не пия и не пуша цигари.Пиша тук ако можете да ми дадете някакъв съвет за хранителен режим,който мога да спазвам и някакви упражнения.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.05.15 14:52.

Здравей!

На режим си едва от седмица. Смяташ ли, че това време е достатъчно, за да видиш промените, към които се стремиш? Все пак казваш, че нито си тренирала до скоро, нито си се хранила добре.

Към тренировките - добави и тренировки със съпротивление (упражнения с тежести, ластици, собствено телго).
Към храната - бъди по-конкретна. Какво значи “лек обяд” и “на вечеря нещо леко”?

Закусвам към 8:20 прясно мляко с корнфлейкс.На обяд между 12:00-12:30 ям неща като варени картофи,ориз,салата,пилешко месо,яйца,картофено пюре.Като за вечеря между 17:00-17:30 хапвам салата, и пак неща като за обяд като гледам порциите да са разумни.Пия по 1л вода на ден.За десерт ям по една ябълка,най-често след вечеря.

Режим и тежести,овесени ядки,яйца,пилешко,риба тон,зелена салата...Коремната преса като цяло е взискателна и трудна за поддържане иска най вече чист хранителен режим.

17.05.15
23:39

Махни корнфлейкса, замени го с овесени ядки. Плодовете ги яж не за десерт, а като отделно хранене. Този обяд “нещо като...” въобще не ми стана ясен, едно е да ядеш ориз, картоф и съвсем различно е месо и салата ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1