Фитнес и фитнес добавки при подагра или при хора с увеличена пикочна киселина в кръвта

15.05.15
08:25

Добър Ден колеги,бих искал да попитам дали някой е имал подобен проблем.Отскоро се занимавам активно с фитнес,като да отбележа 186см съм,108кг и искам да сваля за да се чувствам по добре,знаете как е,ходих при фитнес диетолог,направи ми програма,вземам фет бърнер,протеин и аминокиселини и специален режим с ядене по часове и грамажи.След 4 дена стриктно изпълнение на всичко,почнах да  проявявам класическите признаци на подагра,сеега немога да ходя даже.Да попитам някои с такова заболяване или завишени показатели от вас дали ходи на фитнес,какви добавки могат да се вземат че четох много работи,като че протеина водел до такова нещо ама не го вярвам много и ми е интерестно и мнението на някои който разбира.Благодаря ви предварително .Лек ден

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.05.15 08:28.

15.05.15
10:59

А защо е необходимо да приемаш допълнително фетбърнар,  протеин и аминосиселини, при положение, че тренираш от скоро и имаш специален хранителен режим, който покрива всичките ти нужди от нутриенти?
Какви други заболявания или симптоми имаш?

Как за 4 (словом - четири) дни разви подагра - това не разбрах...

15.05.15
14:51

‘Подаргра’ - сам ли я диагностира, или постъпи като разумен човек и отиде на лекар?

15.05.15
15:24

значи съветът за добавките получих от фитнес инструктора,както и диетата,както и програмата за трениране.За подагра незнам,но аз както и казах че имам симптомите,имал съм и преди такъв симптом но то беше преди 7 години и тогава пак ми казаха възможност за подагра и затова понеже сега се повтаря смятам че е това,и личния ми лекар смята че е това,а гастроеентеролга днеска ме посъветва да спирам с фитнеса и добавките въобще.Интерестното е че при рязка смяна на начина на живот.от нездравословен към здравословен може да ти стане по зле отколкото обратното..

15.05.15
18:46

Винаги съм имал завишени но не критични стойности на пикочната киселина

15.05.15
20:35

Подаграта не е трудна за откриване, странно ми е че говориш за ‘симптоми’ само.
Прави се кръвно изследване, вземат се противовъзпалителни лекарства (изписани от лекар).

Съветът да спираш с фитнеса, и то от специалист е меко казано WTF.

17.05.15
22:13

...тия наще лекари са си ***** м*****а ... да не опреш до тях ,че ще ни развалят повече

Мнението беше редактирано от Свилен Киров на 17.05.15 22:14.

Здравейте момчета,

Пиша по повод това, че баща ми е със същата болест. Пробва много неща. Не яде месо, а хапне ли малко положението ставаше трагично.
На своя глава му взех да пие алое вера гел на Форевър и един лосион за мазане с метил сулфонил метан. Взех му ги при последната криза преди половин година. От тогава насетне ни крак го е болял ни нищо. Най-хубавото е че си позволява малко месце :D

Дано съм полезна!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1