Тъжно - Липса на апетит :(

16.05.15
10:46

Модерация: Една тема е достатъчна.

Темата беше редактирана от Turtle Donatello на 23.10.15 21:08.

16.05.15
19:27

Няма как да ти кажем ,като нито ти знаем начина на живот ,нито нищо ..потърси в интернет кои са факторите които влияят на апетита и прецени сам за себе си . :)

Помисли и какво се е променило в последните 10-15 дни в ежедневието ти.
/Емоции, промяна в режима, стрес, температура на околната среда и т.н./

16.05.15
21:18

Залагам на температура на околната среда!
И бтв - ако ям толкова, ще съм 100кг. Нз ти как ги поддържаш тия 67 :?

16.05.15
21:25

Не че нещо, ама аз като бях 113кг. се храних по- малко от теб. Ти на тези 67кг. не знам къде я складираш тази храна :D .
Ако споменатото меню е вярно, ти просто си се пръснал от ядене и заради това в момента и хапка не ти се близва :D .

17.05.15
12:22

е бях 70 де ... сега паднах 67 а на споменатото хранене не се пръсках ,  имах апетит  и ядях точно по колкото ми се яде .  Това което се е променило  е започнах да ходя 1ва смяна на работа  и пропускам закуската ... аз също си мислех  за температурата на времето , от топлото да не би да е но незнам , странно за първи път ми се случва да нямам апетит.

Мнението беше редактирано от Turtle Donatello на 17.05.15 12:22.

17.05.15
22:16

на моменти съм същия и ми минава от самосебе си .. много е гадно да нямам апетит за храна ... причина не откривам добре ,че ми минава бързо

18.05.15
10:59

пак не вярвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1