Разтегнати сухожилия на китките

18.05.15
02:07

Здравейте колеги, преди 7-8 месеца ми се разтегнаха сухожилията на китките(от към малкия пръст), вероятно от претоварване, тъй като тренирах(при това с 3-4 секунди пускане за бицепс), играех канадска и играех тенис редовно. Лекарите( а в моя град по-принцип меко казано не са от най-кадърните) препоръчаха единствено накитници и почивка, с което нещата се пооправиха, но на едно ниво спряха и не се подобряват повече. Мазах ги с какви ли не гелове, пасти и т.н., пробвах и разни противовъзпалителни, които обаче ратят само докато ги взимам и после - същото. Ходих на физиотерапия - поочти нулев ефект. Пих добавки, които по принцип не вършат особено добра за сухожилията, ама ме поболваха и колената и реших да ги подхраня малко преди и там да стане фал - Animal Flex, колената се оправиха, китките - не. По принцип не ми е проблем да тренирам, понеже се натоварват само при сгъване за бицепс реално и просто правя различни варианти на чукове вместо стандартните упражнения, но месец и половина ми се наложи да не тренирам изобщо поради разместен нерв и даже това не помогна изобщо.  Не е нещо кой знае колко серизно, ама дразни, та дайте някоя идея какво друго да пробвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1