Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимТренировка:
Клек @20кг 3х12
Пулдаун на машина @50кг 4х12
Гребане на машина @50кг 4х12
Избутване на машина @25кг 4х12
Ръце встрани за рамо @6кг 4х12
Сгъване от полулег @4кг 4х12
Сгъване на долен скрипец с въже @10кг 4х12
Трицепс на машина @25кг 4х12
Разгъване на горен скрипец @12кг 4х12
Ядене:
- филе, 125гр ориз
- джолан, 250гр картофи
- 2 яйца, 2 белтъка, 125гр ориз
- броколи със сирена, нектарина
Бицката пада с всеки изминал ден :D :(
Мнението беше редактирано от Anna на 06.08.16 22:34.
Заредих малко захар и въглехидрат, че нещо се замаях. Трябваше утре да е, ама уви :D
- банан, оризовки, домашно сладко от малини, 3 овесени бисквити, 2 белвити, 1 кисело мляко и усмивка.
Мнението беше редактирано от Anna на 07.08.16 01:19.
07.08.16
02:01
Не тряя та е страх от тая захар бе ;D пробвай малко reverse diet според мен ще ти е от полза ще можеш да ядеш повечко и мисля ,че повече място за храна +iifym =повече кеф
;D не казвам ,че целта с iifym е да наблъскаш режима ти с ,,мръсни храни” тъй като те нямат витамини ,минерали и др такиа филми ;D но може би ще може да се радваш повече в това ,че ще си на повече храна и ще сваляш не на 1000 kcal а на :D 2500 примерно.Давам ти идея ти си реши ;P
казано от Стилиян С. на 07.08.16, 02:01:
Не тряя та е страх от тая захар бе ;D пробвай малко reverse diet според мен ще ти е от полза ще можеш да ядеш повечко и мисля ,че повече място за храна +iifym =повече кеф
;D не казвам ,че целта с iifym е да наблъскаш режима ти с ,,мръсни храни” тъй като те нямат витамини ,минерали и др такиа филми ;D но може би ще може да се радваш повече в това ,че ще си на повече храна и ще сваляш не на 1000 kcal а на :D 2500 примерно.Давам ти идея ти си реши ;P
Захарта умишлено я избягвах до преди няколко месеца, защото бях пред диабет. Ривърс дайът-а е голяма глупост за мен и е по-натоварващо от самата кътинг диета - що за простотия е да добавям по 20-50 въглен и няколко мазнини на седмица.. На 2500 и да искам няма да свалям никога :D освен ако не тренирам триразово и тичам в промеждутъка. Прекалено се вманиачавам в тва непрекъснато смятане на макроси и глупости, затова спрях, гледам да ям сравнително чисто около 1600 ккал, а ако ми се прияде нещо допълнително го ям, но гледам да го изразходя без излишни мисли и сметки за следващи дни, макроси, калории и прочие. Мерси за предложението иначе ;)
Мнението беше редактирано от Anna на 07.08.16 02:20.
Обратно на коня :D
Преди да си започна както си трябва деня исках да споделя едно клипче, съветвам четящия в момента да отдели време и да го изгледа :)
Иначе си взех нови обувки за залата, че старите събраха гълъбите отдавна.
350 ккал от кардио (пътека, 15% наклон, 7кмч)
- броколи със сирена
- 3 чушки с извара и сирене, овес, банан, лъжица мед
- някакви дъвчащи бонбони (80ккал) да ми вдигнат кръвното
- 2 яйца, овес, банан
Мнението беше редактирано от Anna на 08.08.16 01:22.
Абе да питам тука по-дискретно, дано някой се отзове :D
Нормално ли е кръвното ми да е около 100 на нещо при положение, че доскоро се въртеше около 130-135 горна граница? И като цяло се чувствам адски отпаднало и все едно не ми достига въздух.. Засякох няколко мнения тук във форума, че на някои също им е ниско кръвното сега (заради жега ли, какво ли). Ако не е нещо сериозно на пръв поглед не искам да ходя до лични, понеже родителите ми много се шашкат за такива работи .
07.08.16
22:08
Бате, моето кръвно също е около 100 и нещо на нещо, пък предполагам и на другите :D Продължавай с Екзодията, не се филмирай :D
Мнението беше редактирано от satisfaction на 07.08.16 22:08.
07.08.16
22:23
120/80, а последните години тенденция има и към 130/90 да се приема за нормално. Ако си принципно с по-ниско не е проблем, но вдигайки до нормално посочените граници, ще ти идва високо и организма не се чувства добре. Все едно някой със 130/90 да вдигне на 160/120 примерно. Особено долната ако е висока се чувства осезаемо.
Ако проблема не отшуми за ден два, да се отива на лекар. Аз от края на 90-те започнах да го вдигам, не взех мерки и след това до ден днешен съм на лекарства.
Сега видях, че колежката й спада, т.е. горното важи при вдигане.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 07.08.16 22:29.
Мерси за включването :))
Мисля, че као го измерих преди малко беше 108/70инещо .
07.08.16
22:44
казано от Anna на 07.08.16, 22:38:
Значи, може да пада и при цикъл, особено при по-силен, т.е. при голяма кръвозагуба. Жена ми е типичен пример. Даже при нея имаше спадове в кръвното и в началото на бременността /нищо не ти намеквам/. А тя е с високо като цяло, но е стигала до 100/60.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 07.08.16 22:45.
08.08.16
14:15
Модерация: мнението не отговаря на условията за ползване на форума! Моля, пишете на кирилица!
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 08.08.16 15:21.
казано от Стилиян С. на 08.08.16, 14:15:
казано от Anna на 07.08.16, 02:18:
казано от Стилиян С. на 07.08.16, 02:01:
;D не казвам ,че целта с iifym е да наблъскаш режима ти с ,,мръсни храни” тъй като те нямат витамини ,минерали и др такиа филми ;D но може би ще може да се радваш повече в това ,че ще си на повече храна и ще сваляш не на 1000 kcal а на :D 2500 примерно.Давам ти идея ти си реши ;PЗахарта умишлено я избягвах до преди няколко месеца, защото бях пред диабет. Ривърс дайът-а е голяма глупост за мен и е по-натоварващо от самата кътинг диета - що за простотия е да добавям по 20-50 въглен и няколко мазнини на седмица.. На 2500 и да искам няма да свалям никога :D освен ако не тренирам триразово и тичам в промеждутъка. Прекалено се вманиачавам в тва непрекъснато смятане на макроси и глупости, затова спрях, гледам да ям сравнително чисто около 1600 ккал, а ако ми се прияде нещо допълнително го ям, но гледам да го изразходя без излишни мисли и сметки за следващи дни, макроси, калории и прочие. Мерси за предложението иначе ;)
:D emi neznam spored men :D deistva dobre pone vurho men v momenta sam sas znachitelno poveche hrana ot 2000 na 2800 kcal :D i sam na sushtite kilogrami i da :D :D predi sam q probval pak i mi pomogna da izchistq oshte reversnah do 2800 i posle si chistih na 2600 posle na 2300 i taka :D
Всеки с методите си ;)
казано от Dydo на 07.08.16, 22:44:
казано от Anna на 07.08.16, 22:38:
Значи, може да пада и при цикъл, особено при по-силен, т.е. при голяма кръвозагуба. Жена ми е типичен пример. Даже при нея имаше спадове в кръвното и в началото на бременността /нищо не ти намеквам/. А тя е с високо като цяло, но е стигала до 100/60.
Благодаря ти :)
08.08.16
15:36
Аз също съм с ниско кръвно, което не ми създава проблем през по-голямата част от годината.
Конкретно през лятото обаче и особено в дните с по-високи температури, се случва да усещам неприятни симптоми като замаяност, сънливост, липса на енергия.
Виж дали:
- си достатъчно хидратирана през целия ден - т.е. приемът на вода да е разпределен равномерно през деня, особено в горещите часове и около тренировката (преди, по време, след)
- приемаш достатъчно сол (препоръчвам морска)
- имаш достатъчно пресни зеленчуци (съдейки по менютата ти, можеш да работиш в тази посока)
Практиката да ядеш нещо със захар, за да ти вдигне кръвното, не е добра идея.
Hiii
Тренировка:
Гребане с дъмбел @14кг 4х12
Горен скрипец към гърди @30кг 4х12
Лег @20кг 4х12
Ръце встрани за рамо @6кг 4х12
Раменна преса от седеж @4кг 4х12
Сгъване от полулег @4кг 4х12
Сгъване с крив лост @лост+5кг 4х12
Разгъване на дъмбел зад глава @10кг 4х12
Разгъване на горен скрипец @12кг 4х12
15 мин кардио
- банан
- 2 чушки с извара и сирене, овес, 1/2 кофа кисело мляко 2%, лъжица домашно сладко от малини
- пилешко, салата, 1/2 кофа кисело мляко 2%, овес, лъжица сладко от малини
- 2 яйца
Я кажете, че рядко го правя това, дали така се сгъва с кривия лост правилно? Чела съм, че трябвало до долу да се отпусне и стегне трицепса, а на други места пише, че трябва да не е до долу, за да има по-голяма контракция ?!
Благодаря ти, Рони :) пия към 3,5-4л вода попринцип :D ще ям малко повече сол и зеленчуци.
Мнението беше редактирано от Anna на 09.08.16 00:14.
08.08.16
16:53
Голям образ си ти :ДД Смятам знаеш, че се ебавам като пиша глупости :) Иначе - “счупи” китките и не мърдай лактите и раменете :)
казано от satisfaction на 08.08.16, 16:53:
Голям образ си ти :ДД Смятам знаеш, че се ебавам като пиша глупости :) Иначе - “счупи” китките и не мърдай лактите и раменете :)
Ахахах, за комплимент ли да го приема :D Не трябва да “замахвам” също нали :?
https://www.youtube.com/watch?v=goqxi_ea8Do
https://www.youtube.com/watch?v=CDrosYPmTSs
според мен тези 2те упражнения са най-оптимални за бицагите ( try it )
09.08.16
12:54
Най-оптимално е набирането с подхват - натоварват се най-много мускулни влакна. Иначе драг сгъването е 10 пъти по-яко от класическото.
Мнението беше редактирано от satisfaction на 09.08.16 12:54.
казано от umad brah на 09.08.16, 12:48:
https://www.youtube.com/watch?v=goqxi_ea8Do
https://www.youtube.com/watch?v=CDrosYPmTSs
според мен тези 2те упражнения са най-оптимални за бицагите ( try it )
тенк юю
@satisfaction не мога да се набирам дге :D ...
09.08.16
14:14
Кръвното как е, ако си го мерила де :) Но ако се чувстваш добре, не се притеснявай.
казано от Dydo на 09.08.16, 14:14:
Кръвното как е, ако си го мерила де :) Но ако се чувстваш добре, не се притеснявай.
Снощи го мерих, беше 125/74 (бомба) :)) може да е било нещо временно, не знам.
09.08.16
14:29
казано от Anna на 09.08.16, 14:24:
казано от Dydo на 09.08.16, 14:14:
Снощи го мерих, беше 125/74 (бомба) :)) може да е било нещо временно, не знам.
Браво, момиче младо-само така :) Ясно е, че е било временно и се е повлияло от някакви външни фактори /включая които и Вероника упомена по-горе/, след като се е възстановило само без медикаментозна намеса. Очевидно обаче, определени обстоятелства явно са ти оказали влияние, но то безброй хора са така. Тук във форума-бол. Казвам го, та ако някога пак го свалиш, да не се плашиш 8-)
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 09.08.16 14:30.
Искрено ти благодаря :))
Тренировка :@ :
Клек @лост 4х12
СС: Ръце встрани за гръб @6кг 4х12
+ Гребане на машина @50кг 4х12
Chest Press @25кг 4х12
Раменна преса н машина @25кг 4х12
Bayesian Curl @5кг 4х12
Кофички на пейки 4х12
Гоблет клек @10кг 4х12
Размазах се :2
- пилешко, 200гр ориз
- 2 яйца, 150гр ориз
- малко плодове
- 2 яйца, 1/2 кофа кисело мляко 2%, овес, лъжица сладко
Мнението беше редактирано от Anna на 09.08.16 20:56.
Малко размисли и страсти на нов пост, че оня ще стане много тежък :D
На 2-3 дена макс ме избива на вълчи глад и опуквам по приблизително, ако не и над 2к калории на ден и въпреки това се будя с почти кило надолу другия ден ?! dfq :D Гледам уж да не броя много много калории, ама си имам представа кое колко е - гледам да съм в дефицит, ама хабер си нямам колко ми е maintenance, че да се съобразя. Е сега се нагърмях доволно с някви сандвичи с топено сирене и прошуто (ааааадски много сол, едва ли ще съм по-лека утре, ще хвърля водата на кардиото нп хахха);
Винаги съм си мислела, че макса за поддръжка ми е 1700 в добър ден :D ама пък сега се обърках яко, за мен тва си звучи нормално (16години ако има значение, 164 макс, 55кг = колко да е :?). Ама тва е малко шит ситуация, защото задържам вода много лесно и не мога да се меря адекватно ако ям повече калории от колкото обикновено. Сега ям по 1500 максимум, ще (се пробвам да) ги вдигна на 1700 да видя дали ще има такива изблици :D и така.
Излях си душата, лека нощ хахаха.
Мнението беше редактирано от Anna на 10.08.16 01:54.
300ккал от кардио
+ корем
- пиле, ориз
- шейк с банан, извара и стевия
- псевдо пържени тиквички на фурна
Мнението беше редактирано от Anna на 10.08.16 20:42.
Добър ден :)
Тренировка:
СС 4х12: Гребане с дъмбел @14кг + Ръце встрани за гръб @6кг
Лег @25кг 4х12
СС 4х12: Ръце встрани за рамо @6кг + Раменна преса с дъмбели @4кг
СС 4х12: Сгъване от наклон @4кг + Bayesian Curl @5кг
СС 4х12: Кофички на пейки + Разгъване на скрипец @12кг
15 мин степер
Като изключим, че степера ми взе душата, на лега за сефте от много време му зададох толкова и съм много щастлива :D въпреки че ми пада много силата. На последната серия щях да се затисна последното повторение;
Яденьеее:
- 3 яйца, 100гр ориз
- шейк (250гр извара, банан, лъжица натурално неподсладено какао, стевия)
- парче торта
- пилешки медальон, салата със сирене
Правихме снощи сурова-веган-ултра-мега-био-хелти торта с майка ми, може да я пробвам по-късно да дам отзив :Д иначе изглежда ето така/
Ъпдейт; Не е лоша, само дето сложи прекалено много тахан (пък аз не обичам) и ми нагорчаваше малко.
Мнението беше редактирано от Anna на 11.08.16 19:49.
Понеже ме питаха за рецепта, да я напиша тук за най-лесно :) И ДА ИЗПОЛЗВАМ МОМЕНТА ДА ЪПДЕЙТНА НАЙ-НАКРАЯ МИ ДРЪПНА РАМОТО !!!!! след една година яко цедене :D малко смотана светлината, ама току-що забелязах тоя факт и реших да снимам хахаха
Необходими продукти:
Блат:
- 1 ч.ч. сушени сливи
- 1 ч.ч. кокосови стърготини
- 3-4 с.л. вода
- 1 с.л. сусамов тахан (по желание)
Сурова шоко глазура:
- 6 с.л. кокосово масло
- 6 с.л. мед
- 6 с.л. какао
Начин на приготвяне:
Блат:
1 вариант - с накисване.
Сливите се накисват във вода за през нощта. Много добре се отцеждат и се блендират до пюре. След това се объркват с кокосовите стърготини и с тахана. Таханът е по желание. Неговата роля в рецептата не е да предаде вкус, а за да помогне за по-доброто слепване и уплътняване на блата без ползване на повече стърготини или кокосово масло.
2 вариант- “бърз” вариант.
Сливите заедно с 3-4 с.л. вода се блендират до пюре. След това се процедира по същия начин.
Сурова шоколадова глазура:
В малка касерола се стопява кокосовото масло, добавят се меда и какакото и се объркват добре. Ако харесвате по-сладки десерти, добавете повече мед.
Съвет от мен - медът не бива да е с натрапчив аромат, като например мед от магареки бодил.
Сглобяване:
Най-удобно е да се ползва силиконова форма, но и форма с падащи стени ще е удобна.
Тестото за блата се разстила с пръсти и се оформя на слой с еднаква дебелина.
Отгоре се изсипва суровият шоколад и се разпределя равномерно по блата.
По желание се поръсва с чиа, конопени семена, още кокос.
Тортата трябва да стегне в хладилника.
Добър ден, днес ще пътувам и няма да има активност в залата, но преди това искам да отбележа как гледам Game of Thrones :D
За сега съм на:
- кафе, 2 бисквитки (някви чаени)
- шейк (извара,банан,мед,стевия)
12.08.16
16:14
shame on you… как може още да не си го изгледала :O :D :D
Мнението беше редактирано от satisfaction на 12.08.16 16:16.
казано от satisfaction на 12.08.16, 16:14:
shame on you… как може още да не си го изгледала :O :D :D
Ахаха, аз сега започвам да го гледам :D
За протокола: пътуването е до село, за това отиде коня у реката (a.k.a чистенето) ........ :D
Back in da game
Тренировка:
Клек @20кг 4х12
Гребане с лост @30кг 4х12
Гребане с дъмбел @16кг 4х12
Избутване от полулег с дъмбели @8кг 4х12
СС 4х12: Изнасяне на ръце напред + встрани @6кг
Чуково сгъване @8кг 4х12
Сгъване на долен скрипец @10кг 4х12
Кофички на пейки 4х12
Разгъване на горен скрипец @12.5кг 4х12
Напади с крив лост @8кг 2х12
Предадох Богу дух на нападите, така и не се заобичахме с тях. На клека най-накрая оправих формата и тепърва ще бутам килограмите, за сефте гребах с лост - много са ми леки тези кг, но сега само да видя формата как е, после ще вдигам с още.
- сьомгова пъстърва с картофена салата
- пилешко и агнешко със салата
Мнението беше редактирано от Anna на 15.08.16 00:26.
За днес наказанието беше с фокус върху трицепса :D
Гребане с лост 4х12@40кг
Ръце встрани за гръб 4х12@6кг
Лег 4х12@20,25,25,20кг
Ръце встрани за рамо 4х12@6кг
Сгъване от полулег 4х12@4кг
Сгъване на долен скрипец 4х12@10кг
Едностранно разгъване с кабел 4х12@5кг
Разгъване на горен скрипец 4х12@12.5кг
- пилешки гърди с ориз
- пилешки гърди с ориз, салата
- сьомгова пъстърва със салата
Мнението беше редактирано от Anna на 16.08.16 01:26.
ЕБАСИМО :D :D
Февруари 2016 / Август 2016
Мнението беше редактирано от Anna на 15.08.16 23:45.
казано от Anna на 15.08.16, 23:42:
трицепс, рамо...
мамо, мамо!
колко яко сАмо! (rock)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 16.08.16 13:03.
казано от Afhaengig на 16.08.16, 12:59:
казано от Anna на 15.08.16, 23:42:
трицепс, рамо...
мамо, мамо!
колко яко сАмо! (rock)
Само преса като твоята да изкарам из под спасителния ми пояс и ще съм щастлива :D
С твоето темпо на напредък и надъханост - съвсем скоро виждам как ще постваш снимки по фаянс ;)
казано от Afhaengig на 16.08.16, 16:23:
С твоето темпо на напредък и надъханост - съвсем скоро виждам как ще постваш снимки по фаянс ;)
Чул те Господ! :D
За днес:
Само се търкалям, отвреме навреме потропвам навън.
- пилешки гърди с ориз, салата
- 2 яйца, овес с кисело мляко и лъжица сладко
- протеинов бар
- филия хляб с лимец намазана с крем от бри и разни филета отгоре, чушка с извара и сирене, банан
Последното трябваше шейк да е, ама така зверски ме сряза корема, изядох първо банана ; оправих се и реших да изям изварата под формата на натъпкана в чушка и да я притикам със “сандвич” :D
Мнението беше редактирано от Anna на 17.08.16 01:45.
Утре мисля да си направя някакви измервания.
Тренировка:
Гребане с дъмбел 4х12@16кг
Гребане на машина 4х12@50кг
Chest Press 4х12@30кг
Ръце встрани 4х12@6кг
СС 4х12: Сгъване от наклон @4кг + Чуково сгъване @8кг
СС 4х12: Едностранно разгъване с кабел @5кг + Разгъване на горен скрипец @12.5кг
10 мин кардио
- телешка кайма бъркана с 3 белтъка и ориз
- пилешки гърди с ориз
- една круша
- пилешки гърди със салата, овес с кисело мляко и лъжица сладко
Мнението беше редактирано от Anna на 17.08.16 23:51.
Продължаваме:)
Тренировка:
Клек 4х12@20,25,25,25
Пулдаун на машина 4х12@50кг
Ръце встрани за гръб 4х12@6кг
Полулег с дъмбели 4х12@8,10,8,8
Раменни преси от седеж 4х12@6кг
Едностранно сгъване с кабел 4х12@5кг
Сгъване на долен скрипец 4х12@10кг
Едностранно разгъване с кабел 4х12@5кг
15 мин кардио
Горе-долу доволно, но ме мързи страшно много, а и навън е едно такова умряло, само за седене вкъщи си е :D
- телешка кайма бъркана с един белтък и ориз
- пилешки гърди с ориз и салата със сирене
- филия квасен хляб с протеиново фъстъчено масло и лъжица домашно сладко
- печени тиквички и салата
Мнението беше редактирано от Anna на 18.08.16 21:09.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече