Въпрос за принудителна пауза преди пикова седмица на Уендлър 5/3/1

20.05.15
18:36

Здравейте,

Карам 6-ти цикъл на Уендлър 5/3/1, вариант Boring But Big. Много съм доволен между другото, препоръчвам. Въпросът ми е свързан с това, че ми се налага да пътувам за седмица точно преди пиковата седмица на цикъла, в която се правят съответно 5, 3 и 1 повторения с 75%, 85% и 95% и дефакто е най-тежко, а аз за седмица със сигурност ще загубя форма, макар и малко. Как да постъпя след това?

Направо да се опитам да продължа от където съм прекъснал? Струва ми се, че ще се стигне до пропуснати повторения, които в противен случай бих направил.
Да направя 2 вработващи по-леки тренировки с цел влизане обратно във форма и тогава да продължа?
Да изместя разтоварващата четвърта седмица преди пиковата и тогава да продължа? Но след това веднага ли да мина на цикъл 7 или да правя нова разтоварваща? Няма ли да загубя прекалено много време така?

Ще съм благодарен за съвети. Ето малко информация за програмата за тези, които не я познават - http://www.bb-team.org/articles/3990_sila-i-masa-s-531.

Carbohydrate

27.05.15
21:08

Можеш да направиш две леки тренировки през отсъстващата седмица, ако можеш. Можеш да починеш през тази седмица. Както решиш. Но си направи последната по план. Всичко зависи от самочувствието ти....Аз, като почина една седмица преди последната силова, имам повече сила...

27.05.15
21:18

Ще опитам нещо със собствено тегло, ако успея. Вработващи тренировки и аз си мисля, че няма да са необходими, все пак става въпрос само за седмица.

Мерси за отговора.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1