Болка под коляното

21.05.15
21:39

Тренирах крака, на последната серия обаче взе да ме наболява отляво под коляното, аз ги тренирам с леко, около 50кг правя 20 повторения.  Заболя ме починах 10 мин, това при клек с лоста, после отидох на клек машината пак ме заболя и спрях. Усещах нещо като парене на моменти 1 ден, мазах го с Диип Релиф и сега вече нямам проблеми, но все още не съм клякъл от тогава и сигурно ще изчакам. Един футболист ми каза, че сигурно това там са коленни връзки, и аз се стрестнах, щото знам че при късане е главболие с тях,но аз от месеци клякам с леко, преди години съм правил клекове с доста тежко, но сега не. Прилагам примерна снимка, оцветено в черно е това което ме болеше 1 ден и напарваше когато го натисна.

Темата беше редактирана от Ghost4o на 21.05.15 22:49.

21.05.15
22:56

Сухожилие е, нищо ти няма.

21.05.15
22:58

Дали е сухожилие, така ми каза и друг в залата ? :)

21.05.15
23:03

Или е tractus iliotibialis (най-вероятно) или е сухожилието на biceps femoris.

21.05.15
23:11

Като потърсих снимки в нета на изброените имена от теб Aleks, първото ми прилича същото място. Какво да правя в този случай, мисля 10дни да не тренирак крака, мажа с Диип Релииф

21.05.15
23:33

Ами щом си започнал да се мажешж с ДР продължи, но трябва по 3-4 пъти дневно. Аз постоянно имам такива болежки, нормално е, минават бързо, болката е търпима, нищо сериозно. Моят съвет е да мажеш с магнезиево олио и да използваш бинтове/наколенки като тренираш краката, първоначално по-леко докато болката премине.

21.05.15
23:38

Много ти благодаря за информацията :) жив и здрав да си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1