Проблеми с лакътя !

22.05.15
11:14

Здравейте :) ! Нов съм в сайта и имам един проблем.Боли ме или така да го кажа има ,,тракане’’ на лакътя точно там дето се съединява горната и долната част на ръката ,костта изпуква при движение ! Това се появи при лявата ръка преди горе - долу една година.Не му обърнах внимание ,но в последните месеци не мога да тренирам за трицепс . Просто при сгъването на лакътя имам чувството ,че ще се счупи нещо. Вчера започна същото и с дясната ръка. Не знам какво да правя. Не искам да спирам фитнеса за известно време , но ако е потребно ще го направя. Ползвах бинтове, все още ползвам Алгасан Гел успокояват но това изпукване при движението на лакътя не отминава.Дайте някакъв съвет ако някой от вас имал такъв проблем.Все още не съм сигурен дали е от лакътя или от горната част на лъчевата кост , но болката е точно там къде се съединява горната с долната част на ръката . Да не би да има разместена кост и в двете ръце. Чакам съвети !

Какво ти каза лекаря?

Deadeye

22.05.15
12:05

казано от Кольо Пияндето на 22.05.15, 11:21:

Какво ти каза лекаря?

Лекар?! Това не е ли някаква отживелица отпреди ерата на интернет?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1