Гадна Работа

Темата е заключена.
HE

24.06.05
17:45

Абе вече 4 месеца сум на НВД и по4наха да ми се личат плочките по корема наи ве4е от горе имам 4ри от доло те парва се показват .... Но проблема е че на корема ами отсрани на него имам мазнини които мнооо ме дразнят плс някои мойе ли да ми каже как да ги махна както и да изчистя и исцяло корема просто искам със 1 куршум 2ва заека !?

Темата беше редактирана от Петко К на 06.12.07 20:57.

HE

24.06.05
17:45

между другото мислех със преси и да скачам на важе дали ште помогне ..???

24.06.05
18:03

Ми на коремни преси не разчитай да ти изчистят мазнините иначе скачането може да помогне до някога но трябва и добър хр. режим.Иначе ако искаш и отстрани плочки виж това упражнение http://www.bb-team.com/exercise/000068.php

24.06.05
20:07

МАзнини се чистят с добри трен и диета. Щом от толкова време си на НВД, поред мен не е добре направена диетата ти, до сега трябваше да имаш далеч по-сериозен резултат, според мен.

100 човека са искали съвети по същия проблем като твоя, чети темите им и си преценяй.

Успех.

24.06.05
22:18

Почваи да тичаш редовно и избягваи мазни храни и постепенно ще изчистиш :wink:

06.12.07
10:08

4 месеца  НВД  ?? Би  трябвало да не е  било мн стриктно  таи като след  3 месеца(наи - много)  “истинско ” НВД  трябва да се мине на РБД  !!А ако ти е  било добро НВДто би трябвало след  3тия месец сичко да  е ок !!

06.12.07
20:45

казано от ivo_the_monster на 06.12.07, 10:08:

4 месеца  НВД  ?? Би  трябвало да не е  било мн стриктно  таи като след  3 месеца(наи - много)  “истинско ” НВД  трябва да се мине на РБД  !!А ако ти е  било добро НВДто би трябвало след  3тия месец сичко да  е ок !!

Е няма що! Тема от преди 2 г и половина....пак изровена.За това време човека можа да е минал 2 основни периода и 2 пти да е изчистил..кво ви става не знам

06.12.07
20:57

Темата не е актуална!

Мнението беше редактирано от Петко К на 06.12.07 20:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1