Какво да правя?

24.05.15
23:09

Здравейте, на 13 години съм и ходя на фитнес от 1 месец. Треньорът не ми обръща особено внимание. Правя смесени упражнения, смисъл за гърди, трицепс, рамо, бицепс, дори корем в една тренировка. Като свърша тренировката си шейквам банан, кисело мляко и  извара. Ходя по 3 или 4 пъти в седмицата. Тренировката ми е г/д час и половина.
Искам да ви попитам дали може на моята възраст да се ходи на фитнес, защото ми казват, че ще ми спре растежа. Също така искам да ви попитам какви упражнения да правя и какво да ям. Ако ми кажете нещо в повече ще съм благодарен. :)

Здравей! :)

Ако треньорът ти не ти обръща внимание - смени го.
Час и половина за тренировка е прекалено много време за теб.
Растежът ти няма да спре от фитнеса.

Няма да е лошо да кажеш как точно се храниш сега и как точно ти протича тренировката, за да може да добием по-добра представа.

25.05.15
11:34

Не се изразих правилно. Всъщност в залата няма треньор. Има само човек, на когото плащам и това е.
Относно за храненето - разнообразно. 
Съжалявам, но не знам упражненията по име. :/

казано от Iwan Georgiev на 25.05.15, 11:34:

Не се изразих правилно. Всъщност в залата няма треньор. Има само човек, на когото плащам и това е.

А за какво по-точно му плащаш?!

Относно за храненето - разнообразно.

Съжалявам, но не умея да гадая какво точно значи разнообразно при теб.

Съжалявам, но не знам упражненията по име. :/

Отиди в раздел упражнения и ги разгледай - извади си тези, които правиш, научи им имената и начин на изпълнение. Може на тази база да опишеш какво точно правиш (подредба, серии, повторения, на какви тежести, почивки и тн)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1