25.05.15
14:47
Здравейте, имам прекрасна дъщеря на 3 години, която отглеждам сама! Винаги съм била много слаба и в животът ми никога не ми се е налагало да пазя диети или да тренирам , повечето ми приятелки ми завиждаха за гена, с който съм се родила!
Забременях и всичко вървеше нормално докато не изпаднах в ужасна депресия. Разделих се с бащата на детето ми и от там нещата станаха още по зле! Утеха напирах в храната , тъпчех се , а дори не бях гладна! От 1.05.15г. реших , че е време да върна старото момиче което бях. Естествено не очаквам всичко да се случи с магическа пръчица , но съм много силно мотивирана и знам , че ще успея. Започнах да тичам сутрин , логично не се справям много добре , уморявам се бързо и се задъхвам! Извинявайте и ако съм поредната пускаща поредна тема , но имам нужда да знам , че не съм сама и , че ще успея стига да имам волята да го направя :)
Трябва ли да правя някакви упражнения преди тичане?
Колко км. е нормално да изминава един начинаещ?
Изненадвам се също , защото много се уморявам , но не се потя толкова ,колкото другите около мен и не знам дали е нормално?
Вода -преди или след тренировка ?
Какво да закусвам?
Колко пъти в седмицата да тренирам и какво за цяло тяло?
Кожата на корема ми е ужасна , с какво да я третирам и дали изобщо има надежда вижте на снимката по долу ?
25.05.15
16:01
Ето стъпките за качване на снимка. Има ограничение за размера.
По принцип за кожата - много помага мазане с кокосово масло. Аз го ползвам почти ежедневно след баня. Помага много , а и ухае прекрасно. Най-добре си вземи буркан за ядене и с него мажи, за да си сигурна в качеството му т.е. да не е изветряло. От магазина на ВВ тийм можеш да си поръчаш.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 25.05.15 16:01.
25.05.15
16:03
За да са адекватни съветите е добре да споделиш:
години, височина, тегло и да разпишеш примерен ден с храна и движение.
Години 26 ,177см. 76кг ! Работя в офис , което означава , че основно съм в седнало положение!
Храня се веднъж на ден, но в големи количества и основно вредни и мазни храни!Не пия много вода или каквито е течности!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.15 11:41.
26.05.15
12:10
Не виждам стрии, което е чудесно! Положението е много добро. Мисля, че с качествена храна и каквото и да е движение на първо време ще имаш прекрасни резултати.
Опитай храната да не е един път на ден, а разпределена поне на 3-4 пъти. Мисля, ще се чувстваш по-добре. Вечер може да ти е основното и най-обилно хранене, но през деня е хубаво да имаш поне малки закуски.
Можеш да направиш страшно много положителни промени за себе си, за което един пост не е достатъчен. Мога да те посъветвам да започнеш да четеш материалите в сайта бавно и систематично. Има и един дневник на начинаеща, в която доста писаха съфорумци със съвети. Почерпи информация от там. А като положителен пример ще ти дам линк към дневника на Веси.
Специално за депресията много ми се ще Боби да се включи, но в момента е в чужбина на почивка. Като се върне може и да попадне на темата.
26.05.15
14:57