Какво е Men Solution Plus?

Темата е заключена.
ИБ

27.05.15
20:33

Здравейте, нов съм тук, интересувам се от бодибилдинг, активно тренирам от 2 години. Интересувам се от нещо, с което ми пълнят пощенската кутия редовно. Интересува ме какво представлява продуктът, заслужава ли си да се купува, някой опитвал ли го е? Направи ми впечатление, че никъде по форумите няма написана и думичка по отношение на него или аз поне не съм открил досега. Това поредното менте ли е на пазара или наистина е нещо, което може да ти свърши работа, без после да съжаляваш за него?

Благодаря!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.07.15 18:38.

28.05.15
23:02

Нищо, с което те спамят по пощата, не си струва :) Сериозни компании не биха действали по този начин, преди да са видели интерес към тях от твоя страна (разбирай някаква заявка в уебсайта им, като съгласие да получаваш newsletters например).

Единствената разлика между боклука, за който питаш ( тъй като да го нарека хранителна добавка би било крайно обидно за хранителните добавки) и останалите боклуци, които подритваш по уличките в междублоковите пространства, е че този е доста по-скъп. Видях им уеб-боклука ( тъй като да го нарека уебсайт би било обидно за уебсайтовете) - не са посочили фирма, не са посочили съставки, твърдят мега, ултра, хипер “реални” резултати от сорта на “стой си пред телевизора и ще качиш 10 кг мм с 2 хапа на ден”, “ревютата” им са от несъществуващи лица, снимките са крадени, иконките към социалните им профили не водят към никакви социални профили и т.н. и т.н.

Разгледай продуктите в магазина на bb-team.org и не се занимавай с боклуци, най-добре.

ИБ

31.05.15
10:50

Благодаря за отговора, мина ми същото през главата, особено на фона на ментетата, които ни заливат всеки ден, не само по отношение на храненето, но все пак едно компетентно мнение никога не е излишно, даже бих казал задължително.

01.06.15
11:12

Поредните мошеници, които представят добре-известни добавки с гръмки имена, реклами и обещания за невероятни резултати.
Разрових се в сайта и отрких, че men solution всъщност е аргинин алфа-кетоглутарат (т.е. по-добре усвояема форма на една най-обикновена аминокиселина).
http://centarzapromocii.com/zdrave/men-solution-plus/

Аргининът участва в много азотни booster-и, поради свойството си да участва в синтеза на азотен оксид (NO), който има функцията на вазодилататор (разширява кръвоносните съдове). Това води до повишен кръвоток в тялото, по-добро кръвооросяване на мускулатурата, което пък води до няколко допълнителни ефекта:
- по-добра напълненост с кръв -> повишен обем - чувстваш се и изглеждаш напомпан
- кръвта носи кислород, хранителни вещества, електролити и всичко нужно за организма. Така се увеличава снабдяването на мускулатурата с тях.
- спада умората, тъй като мускулът е добре-”нахранен”, а и метаболизмът в него тече на пълна сила поради достатъчното количество кислород

Всичко това е много добро, но не е чак толкова силно изразено, че да кажеш: уау, точно това търся! Заслужава си всяка стотинка!
Да, в плюс е, но тези ефекти са по-скоро физиологични, а не чак толкова осезаеми. А това, че ще качиш 3кг за 48 часа или 10кг за 1 месец е просто забавно :D
http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-aakg-powder?sku=2171 - ето го същото нещо (говорим за активното вещество), като за същите пари ще получиш материал за 3 месеца

Да, може да ти помогне малко, да ти даде тонус, малко по-добра напомпаност и издръжливост, но всички факти, описани в сайта на men solution са много, ама много пресилени.
Замисли се: хората, които блъскат анаболни стероиди, качват въпросните 10-13кг за период от 2-3 месеца (и то за сериозни цикли с комбинация на тежки препарати), а тия ти обещават, че с по 2 натурални хапчета на ден ще качиш същите килограми за по-малко от месец. На мен нещо сметките не ми се връзват :D

Ама да... то докато има овце, ще има и кой да ги стриже ;)

БК

01.07.15
11:30

Здравейте!
искам и аз да дам своето мнение относно продукта. Винаги съм бил слаб, опитвал съм различни начини да надебелея, но уви. Бях при диетолог, подготви ми индивидуална диета, трябваше да ям наистина много, също и между основните ястия. Същевременно се опитвах да тренирам поне 3 пъти седмично. Но уви, дори и с 2 кила не съм напълнял. Вече бях отчаян, не бива един мъж висок 175 да тежи само 60 килограма... Изкуши ме рекламата, да вярно е това, което пишат-нали всеки като мен може само да мечтае...Купих си средството преди 2 месеца 3 опаковки, защото ми казаха, че е най-добре да го пия в продължение на няколко месеца и скромно мога да кажа, че комбинирайки с тренировки успях да кача вече 6 кила . Наистина се чувствам по-добре, имам повече енергия и наистина ми личи, че съм наедрял. Никога не съм ползвал никакви хранителни добавки, така че нямам сравнение. Но за мен продуктът си свърши работатата!

казано от Борис Костов на 01.07.15, 11:30:

Купих си средството преди 2 месеца 3 опаковки, защото ми казаха, че е най-добре да го пия в продължение на няколко месеца и скромно мога да кажа, че комбинирайки с тренировки успях да кача вече 6 кила . Наистина се чувствам по-добре, имам повече енергия и наистина ми личи, че съм наедрял.

Точно аргининът има заслугата... мда... и един мармот завива шоколада в станиол. (giggle)

БК

01.07.15
16:50

Ами знае ли човек от какво точно се е получило?;) Най-важното, че ми помогна. За всички Тома неверници - докато не изпробвате, няма да се убедите.

Именно - не знаем нищичко за режима ти преди и по време на суплементацията. Твърдението “пих това и нещата станаха” звучи несериозно, особено извън контекста на конкретен режим и човек, и особено когато говорим за аргинин. Някои от Тома Неверниците познават достатъчно добре аргинина като добавка, та биха могли да спестят някой лев на част от шараните. :)

01.07.15
17:42

Другият вариант е да има някакви забранени, неописани субстанции ;)
По-скоро ми звучиш като поставено лице, което да влиза по сайтове за силови спортове и да рекламираш този преоскъпен и прехвален аргинин. И, да. Нищо не споменаваш за режима си преди

<->

след.

02.07.15
01:14

Борис Костов - Регистриран 1 юли -  2 коментара в тема за продукт за аргинин на цена 67 лева :DD продукта е уникален взимайте народе купувайте :D не си мазния бот неее !!!!!!!!!!:D

БК

02.07.15
12:55

Абе хора, нали писах, че никога не съм пробвал никакви хранителни добавки, така че нямам никакво сравнение. Също така никога не съм се занимавал със спорт, просто не съм тип спортист. Винаги имах само едно желание, да не изглеждам като хърба, а като истински мъж. Ето защо опитах тоя продукт. Съзнавам, че на пазара има хиляди продукти от този тип, аз случайно, но съвсем точно попаднах на този и само за него мога да кажа. Не го рекламирам и не дискредитирам другите, давам своето мнение-това е.Подозренията ви, че някой иска да прави реклама ме разсмиват....

A това не е ли рекламата: Pleasure Pleasure :Разгледай продуктите в магазина на bb-team.org
и не се занимавай с боклуци, най-добре. ????

Zessmm- а кой си ти, чак 4 коментара си сложил и си отваряш устата????

Хора-използвайте мозъците си....Мислех, че това е нормален форум , обективен, а сега виждам, че това е форум, който хвали и дава най-добрите мнения само за продукти, които се продават на сайта. Стига де!!!!!!!!! Поздрави на всички които като мен са наивни и мислят, че участниците на дискусията дават своите истински мнения! Сбогом!

Трябва ли да мисля, че ако почнех да оплювам някакъв продукт, тогава щяхте да бъдете доволни? Знам, че ние българите сме склонни да критикуваме и тогава в желанието да излеем злобата си - започваме да пишем по форумите , аз не съм такъв тип човек.

Мнението беше редактирано от Борис Костов на 02.07.15 12:58.

Зравейте, днес получих прословутите капсули. Дойдоха 2 разфасовки по 60 капсули, достатъчни за 2 месеца. Ще спазвам режим на хранене и тренировки и ще видим действието му.

Мнението беше редактирано от Божидара Божинова на 08.07.15 17:23.

08.07.15
22:46

казано от Борис Костов на 02.07.15, 12:55:

Абе хора, нали писах, че никога не съм пробвал никакви хранителни добавки, така че нямам никакво сравнение. Също така никога не съм се занимавал със спорт, просто не съм тип спортист. Винаги имах само едно желание, да не изглеждам като хърба, а като истински мъж. Ето защо опитах тоя продукт. Съзнавам, че на пазара има хиляди продукти от този тип, аз случайно, но съвсем точно попаднах на този и само за него мога да кажа. Не го рекламирам и не дискредитирам другите, давам своето мнение-това е.Подозренията ви, че някой иска да прави реклама ме разсмиват....

A това не е ли рекламата: Pleasure Pleasure :Разгледай продуктите в магазина на bb-team.org
и не се занимавай с боклуци, най-добре. ????

Zessmm- а кой си ти, чак 4 коментара си сложил и си отваряш устата????

Хора-използвайте мозъците си....Мислех, че това е нормален форум , обективен, а сега виждам, че това е форум, който хвали и дава най-добрите мнения само за продукти, които се продават на сайта. Стига де!!!!!!!!! Поздрави на всички които като мен са наивни и мислят, че участниците на дискусията дават своите истински мнения! Сбогом!

Трябва ли да мисля, че ако почнех да оплювам някакъв продукт, тогава щяхте да бъдете доволни? Знам, че ние българите сме склонни да критикуваме и тогава в желанието да излеем злобата си - започваме да пишем по форумите , аз не съм такъв тип човек.

Много сайтове продават тази относително-евтина суровина - аргинин алфа-кетоглутарат, но никой не го представя като панацеята за всеки, който иска да стане нацепена батка за отрицателно време. Мисля, че извадих достатъчно разумни доводи, предвид че съм човек с медицинско образование, ама явно греша? Т.е. ако не се съгласим с теб, че това е адската далавера към бързото натрупване на тонове мускулатура, значи не използваме мозъците си? Я пак :D
Идеята е , че този сайт представя това нещо като свръхдобавка, а реално е най-обикновена аминокиселина. При това с доста солидна и неоправдана надценка. Нека да задам въпроса по друг начин: как ще ме мотивираш да си купя ААКГ (Аргинин Алфа-КетоГлутарат) от въпросния сайт, а не от някъде другаде (примерно bb-team), като виждам, че съставът е един и същ, а цената - коренно различна (в негативен аспект за прехваления men’s s*lution) ?

БК

13.07.15
17:04

А защо трябва да те мотивирам? Аз да не съм рекламно лице на фирма? Това е демокрацията - ако искаш - ще купиш това или съвсем друго. Моето мнение не е стрелбище, аз съм доволен от ТОЗИ именно продукт, ти си харесваш своя, всичко е ОК.
Между другото, “Твоят” предпочитан има ли гаранция? Ако някога се изкуша и го опитам-кой ще ми гарантира връщане на парите?

Аз искам да видя как ще си искаш парите от тия, ей така, за ташака. Ще ти ги дадат, ама през крив макарон, колкото и гаранции да пише, че има ;)

БК

14.07.15
15:31

Ами там в сайта пишат “черно на бяло”, че има гаранция. За късмет няма да ми се налага да проверявам, защото продукта ми действа чудесно :)

14.07.15
15:52

Тоя очевиден фирмен трол няма ли да го банне някой, то е очеизвадно, че е същият, който е писал и всичките им “мнения” за продукта. И изобщо това сайтче би трябвало да се докладва на КЗП за заблуждаваща реклама със всички тия простотии дето са изписали и това еднодневно намаление, което никога не свършва... А гаранция е ясно, че няма никаква, след като си отворил кутията по закон нямаш право да го върнеш, а тия целта им, отново очеизвадно, е да те прецакат само веднъж и да изкарат едни 50лв.

Мнението беше редактирано от rvg на 14.07.15 15:54.

казано от Борис Костов на 14.07.15, 15:31:

Ами там в сайта пишат “черно на бяло”, че има гаранция. За късмет няма да ми се налага да проверявам, защото продукта ми действа чудесно :)

А ти чел ли си какво трябва да направиш, за да се възползваш от нея? :D :D :D Поне като си фирмен трол, направи малко усилие, иначе изглеждаш като малоумен (а може и да си ;) )

14.07.15
17:57

Черно на бяло нищо не пише. Сайтът е поредния скам. Няма производител, няма име на фирмата търговец, не можеш да коментираш, домейнът е регистриран в Полша, тройна цена за агринин. Кажете ми господин Костов защо да го предпочета пред доказан друг онлайн магазин? Това може да го рекламирате при мамите или в тийн проблемс, тук е малко смешно. ;)

казано от rvg на 14.07.15, 15:52:

Тоя очевиден фирмен трол няма ли да го банне някой, то е очеизвадно, че е същият, който е писал и всичките им “мнения” за продукта. И изобщо това сайтче би трябвало да се докладва на КЗП за заблуждаваща реклама със всички тия простотии дето са изписали и това еднодневно намаление, което никога не свършва...

Хубав пост, но щеше да е наистина полезен, ако:

1. Докладваш потребителя на модераторите;
2. Докладваш сайта в КЗП.

Иначе на теория знаем всичко какво следва да се направи. Само че, докато не стане практика, такива сайтове ще се пускат все по-често, защото просто успяват да си свършат работата.

П.П. Потребителят е блокиран, а темата ще остане, но заключена - хем да не се разводнява, хем да са запознати четящите, които стигнат до нея.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 14.07.15 18:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1