Сколиоза

28.05.15
17:03

Здравейте приятели. Аз се занимавам вече от доста време с фитнес и лостове. Преди няколко месеца започна да ме наболва дясното рамо, отидох на ортопед и той ме прати на снимка за рамото, но на нея нищо не излезе тоест рамото е добре. Да но мен ме болеше и докато ме преглеждаше  случайно видя, че имам сколиоза (гръбначно изкривяване). Изкривяването не е голямо, но се забеляза. Когато вися на лост имам чувството, че дясното ми рамо е по-високо от лявото и се натоварва повече и искам да ви попитам дали може тези болки в рамото да се дължат на сколиозата. Също така като седя изправен повече време започва да ме наболва и кръста :). Извинявам се ако има и подобна тема. Лек ден :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1