Спрях да раста и да качвам килограми от година

03.06.15
16:14

Здравейте! Аз съм момче на 16 години, които навърших преди 2 месеца. Имам един много голям проблем, който преди време даже не вярвах, че е реален, но след толкова време започнах да си мисля съвсем друго. Преди около 2 години, т. е. когато бях в 7 клас, от септември до юни отидох от 160 на около 175 сантиметра. Тогава бях 57 килограма и реших да почна фитнес. От август 2013 до сега съм прекъснал само един път за 3 месеца и нещо. Та въпросът е, че от юни 2014 до сега (юни 2015) съм зациклил на 63 килограма. Ям много, но не мога да вдигна и това е, а растежът си спря съвсем - 2 сантиметра за 2 години. Растежът е спрял даже от февруари или март 2014 - от тогава съм 177 сантиметра и толкова. Майка ми е 170, а баща ми - 185 сантиметра, но баща ми няма проблем с килограмите, нито майка ми. Вече много почнах да се панирам, релефен съм, но са ми малко килограмите, а наборите ми са по 70 килограма (но не толкова високи, но няма значение - искам да стана по-висок). Избягвайте коментари от рода на “идеален си така”, защото по никакъв начин няма да ми помогнат. Не знам какво да правя вече.

Модерация: Направил си cоpy/paste с линка, а те мързи да го направиш с текста. Няма нужда от линк към подобни сайтове.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.06.15 16:22.

Проблем нямаш. Никакъв. Ама съвсем никакъв.
Заблуждаваш се, че ядеш много.
Не е ясно дали спортуваш.
Така или иначе нямаш особено много възможности освен да се храниш качествено, да спиш достатъчно и да водиш активен начин на живот.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.06.15 16:32.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1