04.06.15
02:54
Здравейте казвам се Христо и съм на 17 години висок съм 194 см. тежа 90 кг от село Дълго Поле област Пловдив.
имам проблем при отслабването . В ханша и бедрата трябва да отслабвам нагоре съм като клечка обаче под кръста надоло съм с доста тлъстени така да го кажа някой може ли да ми препоръча какъв хранителен режим да правя защотото четох много обаче така и не можах да си изберя някакъв хранителен режим . В селото нямаме фитнес и не мога да тренирам но мога да бягам на стадиона например и да правя някакво кардио ето се пак какво ям и какво правя 4-5 месеца и почти няма промяна едва 2 кг съм свалил а дойде лято срам ме е да се пусна по къси гащи ето какво ям и какво тренирам
сутрин- половин кофичка кисело мляко 1 процент ако няма 2 процента с овесени ядки от 50-100 грама
обяд - нещо което не е тлъсто мазно и тем подобни работи например леща , варен картоф , салата без олио ,
за вечера гледам да ям половин кофичка кисело мляко обаче имам и друг проблем знам че тази диета е много зле направенна понякога ми става лошо помогне ми
ето и какво тренирам попринцип и ако може някой да каже по колко пъти на седмица да тренирам след 45 деня заминавам на море а ако съм така няма да мога да отида
примерно:
Понеделник
1- 50 клека тва го правя в продължение на 5 серий с по 1 мин почивка между серийте
2- https://www.youtube.com/watch?v=do3n0np9c2k
3 заставам легнал за личеца пора обаче се подпирам на лакти и се държа така 1 мин
4 това е последното упражнение облягам се на стената и сеедно съм седнал и така седя 1 мин
Вторник
1- https://www.youtube.com/watch?v=k9CxbEudx7A
ето и размерите ми на местата кадето искам да отслабна
ханш - 106 см
бедрата и двете са по 59 см
и колко кг горе долу трябва да сваля
мерси предварително
Темата беше редактирана от Христо Иванов на 04.06.15 02:59.
05.06.15
09:28
Здравей!
Режимът ти наистина не е добър.
По този начин ли се храниш всеки ден?
Започни да четеш повече материали тук:
режими
статии за хранене
05.06.15
20:23
да по този начин четох доста но така и не разбрах да пробвам ли с 90 дневната диета
05.06.15
21:01
Не.
90-дневната диета е една глупост, която за съжаление се следва от доста хора.
На теб ти трябват първо повече калории, а второ - качествени източници.
Какви храни да ядеш? Изброявам произволно, за да добиеш представа:
- източници на протеин: всякакъв вид месо, риба, яйца
- източници на мазнини: краве масло, зехтин, сурови ядки
- източници на въглехидрати: ориз, картофи, бобови, пълнозърнести изделия
- фибри: свежи и сезонни зеленчуци
и т.н.
Тези храни да са основата и да заемат по-голяма част от менюто.
Съветът ми е да увеличиш калориите, защото ако продължаваш така, не е изненадващо защо изпадаш в застой и защо ти става лошо.
06.06.15
02:32
- източници на протеин: всякакъв вид месо, риба, яйца
- източници на мазнини: зехтин, сурови ядки
- източници на въглехидрати: ориз, картофи, бобови,
- фибри:сезонни зеленчуци
ето тези работи примерно да ги ям обаче как сутрин фибри ли да ям може ли да ми кажеш сутрин обед и вечер какво да ям и към колко часа да ги ям тези неща
Мнението беше редактирано от Христо Иванов на 06.06.15 02:36.
06.06.15
02:34
упражненията добре ли са иначе ?
Мнението беше редактирано от Христо Иванов на 06.06.15 02:36.
06.06.15
09:11
Ееее.. направо хранителен режим да ти изготвя - така, по интернет, без да те познавам? :)
Не мога да ти кажа в какви часове да ядеш - това е нещо, което зависи от теб - спрямо физическа активност и кога огладняваш, кога си лягаш, кога ставаш и т.н.
Някои хора ядат по 3 пъти, други - по 2 пъти, трети - по 5 пъти. Някои хора не закусват, а други - не пропускат.
Пример за едно хранене: пържола + салата със зехтин + картофи
В тази статия има доста съвети и препратки както към хранене, така и към тренировки. Разгледай, прочети материалите - ще ти дадат насоки.
06.06.15
10:40
Рони възхищaвaм се нa търпението ти.
То бивa дa чaкaш нa готово aмa чaк пък толковa.Предвит ,че в сaйтa е пълно с полезнa информaция,aмa ни мързи дa я прочетем..a струвa сaмо нялолко кликa с мишкaтa
Друг пример зa хрaнене е
Зеленчуци нa грил и сьомгa.
A с товa,което ядеш ти кaк отцелявaш не знaм..нa мен товa ми е едно хрaнене мaксимум две:Д.Кaк нямa дa ти стaне лошо:Д
A тaя диетa 90 дневнa е пълнa пaродия.
Нямa дa е зле дa вкaрaш и тежести в тренировките ,ще ти бъдaт от ползa.