Протеин от Vitaminworld - USA

04.06.15
20:06

Здравейте,
ще имам ходене до щатите и ще имам възможност да посетя този магазин, в който има намаления сега, вземи 1 и 2-рото на 50%. Та както и да е де, причината поради, която отварям темата е, защото искам да попитам следните въпроси.

1. Заслужава ли си да си взема протеин от там, тъй като искам да започна да тренирам и ми трябва протеин за мускулна маса или цената на продуктите не е много по-различна от тази тук?
2. И другото, което ме интересува, предполагам продуктите там са доста по-качествени от тези тук или греша?
3. И не на последно място, какъв протеин бихте ме посъветвали да си взема, като се има надпредвид че съм 1.87см, 79-80кг, трябва да изчистя леко коремче и съответно да вляза във форма и да кача малко маса, за това ми трябва протеина.

Благодаря ви предварително, за отговорите и съветите! :)

04.06.15
20:38

Щом като имаш такива критерии:
- да изчистиш корем
- да влезнеш във форма
- да качиш маса

Значи нещата не опират до приема/липсата на протеин на прах, а до неправилно хранене и/или трениране.
Кажи първо нещо повече за себе си - как се храниш, как тренираш, екто/мезо/ендоморф?

04.06.15
21:41

Протеин= Белтъчини. Къде се съдържат белтъчините? В най- различни меса, яйца, млека, сирена, извари и тн. Ако си набавяш достатъчно количество белтъчини редновно и си нормализираш храненето + адекватни тренировки, ще постигнеш описаните от теб желания без протеинова пудра.

04.06.15
23:05

1. Заслужава ли си да си взема протеин от там, тъй като искам да започна да тренирам и ми трябва протеин за мускулна маса или цената на продуктите не е много по-различна от тази тук?

Не, няма смисъл.

2. И другото, което ме интересува, предполагам продуктите там са доста по-качествени от тези тук или греша?

И да и не. Зависи откъде, какво и на коя марка купуваш. Като цяло грешиш.

3. И не на последно място, какъв протеин бихте ме посъветвали да си взема, като се има надпредвид че съм 1.87см, 79-80кг, трябва да изчистя леко коремче и съответно да вляза във форма и да кача малко маса, за това ми трябва протеина.

Тук ти е отговорено вече. Обикновен whey е идеален като цена-качество, но протеиновата пудра е малка част от цялата схема (както ти беше обяснено вече).

05.06.15
19:45

SK0RP10N за съжаление не се храня добре (поне по моите разбирания) и не тренирам в момента. От година и нещо съм на странни смени и се прибирам към 1:30ам от работа, съответно не си лягам веднага, на другият ден спя до късно и дори да имам някакво свободно
време преди работа, то докато се събудя и “закуся” нещо, не остава време за трениране. А и всъщност ако трябва да бъда честен, ме мързи адски много също така... но искам да го променя, защото се дразня сам на себе си :) Млад съм и искам да съм във по-добра форма, само с искане не става знам. та за това гледам да започна от някъде да бутам колелото, та да се надъхам малко... Мисля, че това е достатъчно инфо, а пък ако искаш да питаш още нещо, давай!

Иначе благодаря за отговорите и на останалите.

06.06.15
11:17

Няколко стъпки:
1. Оправи си дневния режим - ставане и лягане, доколкото е възможно. 7 часа сън са ти достатъчни. Опитай се да не киснеш пред компютъра след бачкане, а направо да се оправиш и да заспиш.
2. Оправи си хранителния режим.
Ти си 80 кг. Следователно, за целта имаш нужда от приблизително:
- 120 грама белтък на ден (сумарно от всичките хранения, евентуално приемане на протеинова пудра и т.н. Желателно е да се постараеш поне 50% от тях да са от животиснки произход)
- 65 грама мазнини (поне 30% да са растителни)
- 200 грама въглехидрат
Това са ти приблизително 1865 калории, което като за твоите години значи, че ще си в калориен излишък
3. Ако ти не се вдигнеш да тренираш, няма кой друг. Това си е изцяло твой избор :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1