Стягане и оформяне

Здравейте, от заглавието се разбира какво искам да направя. На 16г. висок съм към 1,75-6+ .. не знам с точност и с теглото е така около 70кг най-вероятно, може и повече. Като малък бях доста, доста пълен, отслабнах през пубертета и станах клечка, много слаб, но мазнините си ги имах. Не пуша, пийвам петък, събота. От около 2 месеца насам започнах да наливам доста, изведнъж и без да съм го искал. Проблема е, че имам малко мазнини на корема, гърдите и леко паласки, любовните задръжки. Как да чистя, какви упражнения да правя, да бягам ли, хранителен режим, диета, стрийт фитнес, нещо ? По-големият проблем е, че късно се сещам да правя това нещо, макар, че съм правил упражнения, но няма ефект. Ще пробвам каквото кажете, та дано малко се изчистя, не искам да правя супер тяло и мускули, но поне да не ме е срам на басейна.
Друг проблем, леко съм гърбав. Четох, че това се оправя като се опитваш да ходиш изпънат и го правя, но не можеш постоянно за това да мислиш. И раменете ми са леко напред, наричало се свлачени рамене. Някакви тренировки или ще се оправи като(ако) заякна малко ?
Благодяря Ви :)

Темата беше редактирана от Николай Тодоров на 07.06.15 02:26.

От около седмица съм започнал да се храня по-здравословно, правя упражнения като клякане, клякане с тежести, лицеви, кофички на пейка (легло), коремни преси и мисля, че са това, ще почна и да тичам. Колко време г/д или км/м, искам да стопя мазнините възможно най-бързо. За жалост установих, че май съм skinny fat, а доколкото четох тук на съфорумник дневника с такова тяло е много трудно да постигнеш някакъв резултат. Така ли е, има ли смисъл да продължавам ?

Мнението беше редактирано от Николай Тодоров на 11.06.15 00:56.

Carbohydrate

12.06.15
20:29

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/73945

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1