Болки в лявата плешка

10.06.15
21:22

Здравейте,
От доста време ме боли лявата плешка без причина. Преди месеци имах контузия в гръбнака (хипертрофия на анулис фиброзис) не тренирах известно време и по-късно,когато уш ми мина тази контузия започна да ме боли лявата плешка.... Ходих къде ли не.. ( поне в моя град, Кърджали) и така де бях на рехабилитатор, който не смятам, че е някой случаен. След няколко процедури болката продължи, но значително намаля. След това започнахме да слагаме спейс тейпове на мястото и пооочти изчезна. Увери ме, че няма абсолютно никаква причина да ме боли. Единственото странно нещо е, че лявата плешка ми е доста по-голяма/оформена от дясната... както при доста хора предполагам. Така де изчаках доста време... От няколко дена почнах малко лостове, но плешката продължава да ме боли от време на време и то не докато тренирам. Сякаш като тренирам не ме боли или съм твърде концентриран и не усещам. Болката се появява ако стоя в неудобна поза, изправен доста време, общо взето докато съм в училище.

Та някой имал ли е подобен проблем? Лично аз мисля, че е някакъв упорит нерв, който не ме отпуска. Чудя се дали да не ходя постоянно облепен в тейпове примерно.

10.06.15
22:35

Трябва да идеш при специалист. Не е нерв.

10.06.15
22:43

Аз. При мен се констатира лоша техника при набирания (в голямо количество) и лицеви опори, липса на работа на лопатките при тези упражнения, скъсен пекторалис, както и дисбаланс - едното ми рамо (това, на което си нося дамската чанта) стои по високот, в резултат трапецът ми от двете страни сякаш започва от различни места. Дисбалансът ми е видим. Проблемът беше отминал (болката, дисбалансът си е там) след подобряване на техниката (макар и не отлична), но в резултат на кърменето, при което държа рамото вдигнато, за да държа главата на бебето, се появи отново. Същата болка усещам при дълго държане на ръката в позиция за писане, както и след заден клек, лоу бар.

Общо взето те съветвам да отидеш при специалист, за да види какво точно се случва с движението ти и какво точно прави тялото ти. Подкрепям Алекс, също смятам, че не е нерв.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.06.15 22:43.

10.06.15
23:31

А точно  какъв специалист ми е нужен?

Мнението беше редактирано от noworne на 10.06.15 23:32.

11.06.15
20:12

Аз мисля, че специалист кинезитерапевт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1