нуждая се от нова програма

10.06.15
22:10

Здравейте приятели на 15г. съм тренирам от близо 1г. 70 кила съм и се нуждая от мускулна маса!
един приятел ми каза да правя система 5x5 но на мен лично не ми харесва и ако може някои да ми каже по добра програма за маса от тази система ще съм му искрено благодарен!
А да и ако може да ми кажете на моята възраст задължително ли е да се храня здравословно!:):):)
Благодаря предварително!:):):)

Според мен възрастта няма значени, човек винаги трябва да се храни здравословно. Иначе 5х5 не е лоша програма. Какво в нея не ти харесва?

казано от Веселин Блажев на 10.06.15, 22:20:

Според мен възрастта няма значени, човек винаги трябва да се храни здравословно. Иначе 5х5 не е лоша програма. Какво в нея не ти харесва?

Прекалено му е тежка сигурно. Друго си е гърди/бицепс да помпиш само.:D

Мнението беше редактирано от Иван Благов на 11.06.15 14:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1