11.06.15
02:41
Здравейте!
Не намерих точно това, което аз търся и затова пуснах темата. Искам да попитам някой може ли да ми каже, как мога да сваля на краката?
В момента съм:
- тегло - 84кг.
- ръст - 1.80см.
- ръка - 40см.
- бедро - 63см.
- прасец - 42см.
Няма как да свалиш само от краката.. Можеш да свалиш цялостно с тренировки, кардио, подходящ хранителен режим (примерно НВД, РБД, ВБД и др.) + отрицателен калориен баланс. Ето една тема, която ще ти полезна. Не очаквай някой да ти даде магическа формула, с която да свалиш само от желаната област.
11.06.15
06:20
Всъщност може...има вариант...напиши точно какво искаш ;) и какво е моментното ти състояние....колко си трениран
казано от Hercules на 11.06.15, 02:41:
Здравейте!
Не намерих точно това, което аз търся и затова пуснах темата. Искам да попитам някой може ли да ми каже, как мога да сваля на краката?
В момента съм:
- тегло - 84кг.
- ръст - 1.80см.
- ръка - 40см.
- бедро - 63см.
- прасец - 42см.
А талията колко ти е?
И защо искаш да свалиш само от краката, като 63 см. бедро не е кой знае какво?
Ако искаш да свалиш мазнините от тях - тогава диета. А ако си мислиш, че имаш много големи мускули - спри да ги тренираш, и с времето ще атрофират, а ако не атрофират, значи не е било мускул ;)
Друг начин няма.
Мнението беше редактирано от Петко К на 11.06.15 09:10.
Искам да сваля килограми(мазнини) от краката. Знам, че ще сваля навсякъде, но предния път когато свалях не свалих почти нищо на крака, а само горе. Тренирам сериозно от 3 години и мога да ходя на фитнес всеки ден, не ми е проблем. Работата е че не е мускул, а мазнини. Бихте ли ми препоръчал някаква диета? Талията ми е 90см.
казано от Hercules на 11.06.15, 02:41:
Здравейте!
В момента съм:
- тегло - 84кг.
- ръст - 1.80см.
- ръка - 40см.
- бедро - 63см.
- прасец - 42см.
Ако 63см. ти са много на 84 , не знам какво би правил ако си на мое място ( 66см. на 76кг. :D ) . Но идеята да спираш да тренираш крака , за да свалиш от тях , ми се струва като цяло глупава идея ...
На ден трябва да приемаш по-малко калории отколкото гориш. Иначе клякай! Клековете са чудесно упражнение за крака и дупе :).
казано от Любомир Найденов на 11.06.15, 23:12:
На ден трябва да приемаш по-малко калории отколкото гориш. Иначе клякай! Клековете са чудесно упражнение за крака и дупе :).
Клековете дали няма да ги направят по - големи?
12.06.15
08:53
казано от Любомир Найденов на 11.06.15, 23:12:
Точно пък клековете не са най-добрия вариант ако иска по-малки крака.
Разбирам краката ти да са масивни като на Big Ramy, а горната част на тялото ти да е като на анорексик... но едвали е така ;) . В тоя ред на мисли, краката никога не са достатъчно големи. Ако имаш повечко мазнини по тялото, отслабвай чрез диета и тренировки. Но винаги тренирай краката, защото като отслабнеш, все пак да имат някакъв мускулен тонус.
Ако си говорим за чисто визуалната гледна точка, мога да ти кажа, че момичетата не си падат по плоски задници.
Пич да ти имам проблемите, аз на горе раста като гъба а прасците са ми трагично смешни направо ме е срам да ги гледам
13.06.15
14:21
Това което свърши работа при мен беше бавно кардио 45мин - 1ч дневно с 4-5км за месец и половина свалих размера на дънките от 42 на 38 (38 вече са ми широки). До края на месеца ще вляза в 36 размера ми от преди 10г.
Общо взето гледай да не си в голям калориен дефицит 10-15% в храната останалото да идва от кардиото.