Как да се справя с апетита?

12.06.15
21:48

Здравейте ! Как мога да контролирам апетита? Трудно ми е да вляза в калориен дефицит само заради апетита ми.. кой храни го намалят? някакви методи който го намалят? също се отнася и за апетита за сладкото.. някой път като ми се прияде сладко и не мога да се отърва от това чувство... съвети мнения?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.06.15 21:50.

12.06.15
22:48

Правилни съотношения на макронутриентите за да не изпитваш глад и воля за да не се изкушаваш от всичко което може да ти развали режима.

12.06.15
23:11

Според мен е добре да спреш всичко, в което има добавена захар - бяла, кафява, всякаква. Когато ти се прияде сладко, яж плод или мед. Постепенно апетитът ти за сладко ще намалее. При мен работи.

17.06.15
01:00

Яж повече зеленчуци, те пълнят корема и са ниско калорични. Гледай да не прегладняваш, поне при мен като огладнея много и ми се дояжда сладко или други вредни неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1