Въпрос, относно коремни мускули

14.06.15
11:33

Добър ден,
Имам проблеми с изваждането на коремните мускули.
Не се консултирах със специалист и тренирах на своя глава. Четях доста теми, че коремни мускули не се показват, ако имаме подкожни мазнини, ала-бала. И по тази мисъл, от 68 кг смъкнах 18 кг и сега съм 50 (Това ми беше най-голямата грешка). Тези килограми бяха свалени за 2 месеца със строги диети, без газирано и сладко. Даже имаше ден, в който не съм ял нищо.
Сега пък правя обратното, ям колкото се може повече и правя коремни преси и бягам. От време на време правя и упражнения, които виждам от ютюб. Когото питам, получавам различни идеи как да ги изкарам тези “плочки”, но не мога да се ориентирам към коя идея да се захвана, понеже всеки говори различно.
Висок: 172 cm
Килограми: 50-55 кг
Талия: 62 cm
Ханш: 81 cm

Благодаря!

14.06.15
12:56

Като ги нямаш тези мускули (и изобщо, нямаш никакви мускули, понеже си с 20 кг. под нормалното за ръста си тегло), как ще ги извадиш?
Почвай да тренираш (ама не само корема, ами всичко) с тежести, качи десетина кг. мускулна маса, като гледаш да не дебелееш много през това време, и коремните мускули ще се покажат.

14.06.15
13:06

Имам още един въпрос. Виждал съм дебели хора със 6 плочки. Това изобщо как става?
Благодаря за съвета, Петко!

14.06.15
13:11

казано от Ерсой Г. на 14.06.15, 13:06:

Имам още един въпрос. Виждал съм дебели хора със 6 плочки. Това изобщо как става?
Благодаря за съвета, Петко!

Никак не става това, нещо се бъркаш. Или не са дебели (т.е., нямат много излишни мазнини), или нямат 6 ясно видими плочки.
Не бъркай голямо тегло с мазнини и надебеляване. Някои хора може да тежат много, но това е мускулна маса, а не мазнини, т.е., това, че някой тежи много, не значи, че е дебел.

казано от Ерсой Г. на 14.06.15, 13:06:

Виждал съм дебели хора със 6 плочки.

Едно допълнение - напълно възможно е да видиш и хора с разширен стомах (издут напред), но с ясно изразени коремни мускули. В случай че визираш нещо такова.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1