Предупреждение - срок на годност

17.06.15
14:36

Здравейте!Искам просто да ви покажа как ни се продават добавки със срок на годност удължени с +2 Години!Продукта е Aminolast , но мисля че се прави и на други продукти масово.Където е фабричния печат за датата който трудно може да се модифицира отгоре е просто  с мастило добавена дата +2 години тоест в момента пия нещо изтекло преди повече от половин година!Ето и снимки : Снимка - 1 Снимка -2 така че друг път като си взимате добавки се вглеждайте по внимателно в обозначеното място.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.06.15 17:10.

17.06.15
15:04

Много зле :(  много ... То супер очевадно ...

Някои субстанции в козметичната промишленост нямат Expiration Date, а за тях е отбелязан Retest Date. С други думи - няма точно установен срок на годност - тя се установява чрез периодичен тест за качество. Дали тази методика се прилага за хранителни добавки - нямам представа. Във всички случаи е хубаво да се изясни причината за тази двойна маркировка. Има смисъл и да се потърси информация от Gaspari Nutrition за посочената партида Aminolast.

Моля, нека не намесваме името на българския търговец, предложил този продукт на краен клиент.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.06.15 15:24.

17.06.15
15:22

Защо да не го намесваме като неговата работа е да провери за такива неща и огледа продуктите които продава??

Прав си, че търговецът има отговорност към стоката, която продава.
Просто не искаме BB-Team да бъде място за категоризиране на търговци. Не е коректно.

17.06.15
15:31

казано от Кольо Пияндето на 17.06.15, 15:26:

Прав си, че търговецът има отговорност към стоката, която продава.
Просто не искаме BB-Team да бъде място за категоризиране на търговци. Не е коректно.

Това е разбираемо. В ситуация, в която вие самите сте търговци, това е единственият сигурен начин да си спестите обвинения в нелоялна конкуренция - никой не може да докаже, че зад която и да било критика към друг търговец не стоите вие самите, затова е най-добре да няма никаква. Предполагам, че заради това спазвате такава политика.
От друга страна обаче по този начин ни отнемате възможността да обменяме положителен или отрицателен опит за други търговци, което може да е много полезно за всички. Не знам коя от двете злини е по-малката.

17.06.15
15:33

Съгласен.Къде да помогна на хората да се предпазят.Нали форумите са място за обсъждане или по добре да се тровим само защото било ‘’некоректно’’ да се споменават такива неща..

Като за начало можем да дадем съвет да се избягват повечето продукти на Gaspari, особено по-старите. Марката фалира преди известно време и единствено последните им продукти са с нормални срокове.

За съжаление някои търговци го правят нарочно. Бих казал, че новият печат е доста добре направен, но просто са пропуснали, че старият е отбелязан и релефно върху кутията, а това няма как да се премахне.

Ако такова, дайте тия продукти насам като подаръци, адреса е гр. Кнежа до поискване. Айде за моя сметка пратката. Няма да оставим продуктите на халост я!
Иначе много долен ход от страна на който и да е търговец. Аз лично повече не бих купил от него, а бих му викнал и едни господари на ефира, ей така за сеира!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1