Фитнес в центъра на София?

18.06.15
12:58

Здравейте,
преместих се да живея в района на Руски паметник и ми е изключително трудно да намеря зала на някакво удобно разстояние.
Предпочитам да ходя пеша или в краен случай с градски транспорт, т.к паркирането в района е едно малко приключние.

Откакто съм тук тренировките ми са тотално занемарени - опитвам се вкъщи с тежести, тичане в района, обаче въобще не е същото.
:(

11.07.15
00:29

казано от nadia79 на 18.06.15, 12:58:

Здравейте,
преместих се да живея в района на Руски паметник и ми е изключително трудно да намеря зала на някакво удобно разстояние.
Предпочитам да ходя пеша или в краен случай с градски транспорт, т.к паркирането в района е едно малко приключние.

Откакто съм тук тренировките ми са тотално занемарени - опитвам се вкъщи с тежести, тичане в района, обаче въобще не е същото.
:(

Pulse, водят го най-добрия фитнес в БГ, намира се срещу народното събрание..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1