19.06.15
12:58
Здравейте,
Започвам с пояснението, че използвах търсачката, но не намерих инфо.
По Коледа получих тези Devils Burn капсули като подарък. Някой пробвал ли ги е? Ако да - какви са впечатленията Ви?
Offtopic: При прием на креатин, подходяща ли е употребата на фет бърнъри? Интересно ми е, защото посредством приема на креатин трениращия цели покачване на сила и мускулна маса, а приемайки фет бърнъри се смята че трениращия е във фаза на чистене.
Предварително благодаря...
Бъдете здрави,
Димчо Д.
казано от Dnes на 19.06.15, 12:58:
Здравейте,
Започвам с пояснението, че използвах търсачката, но не намерих инфо.
По Коледа получих тези Devils Burn капсули като подарък. Някой пробвал ли ги е? Ако да - какви са впечатленията Ви?
Offtopic: При прием на креатин, подходяща ли е употребата на фет бърнъри? Интересно ми е, защото посредством приема на креатин трениращия цели покачване на сила и мускулна маса, а приемайки фет бърнъри се смята че трениращия е във фаза на чистене.
Предварително благодаря...
Бъдете здрави,
Димчо Д.
С креатин не се покачва мускулна маса, а сила. Мускулна маса се покачва с храна. Да, може да пиеш този Fat Burner, но ако искаш да сваляш трябва да промениш храната. Препоръчителния прием е 3 капсули на ден, но зависи от твоето тяло дали ще ти действа или по-точно как ще ти влияе, дали ще изпитваш странични ефекти и други. Пробвай по 1 капсула сутрин на гладно и 2 преди тренировка да видиш как ти действа, но според мен ще се наложи да увеличиш дозата, понеже на хартия е доста слабо (90mg кофеин на 3 капсули, както и ниско съдържание на йохимбине).
Мнението беше редактирано от Devastion на 19.06.15 16:13.
19.06.15
16:54
Креатинът по никакъв начин не се бърка с процеса на отслабване, като дори може да има ползи от него.
За повече информация - Креатин по време на отслабване - излишен суплемент или безценен помощник?
Иначе продуктът е класически термогеник с кофеин, йохимбин и синефрин, и още някои екстри. Кофеинът и йохимбинът са в някакви нормални дози, а синефринът е доста добре дозиран. Въпреки дадената доза от 3 капсули, бих ти препоръчал да приемаш 2 пъти дневно х 2 капсули на максимално празен стомах.