Моят хранителен режим-съвети

Здравейте!Искам да видите хранителният ми режим и да ме посъветвате трябва ли да променя нещо.Целта ми е още леко да изчистя мазнините по корема(просто в момента нямам никъде другаде мазнини).Тегло - 70кг,височина-183.
6:45 - ставам
7:00- кафе
8:00-закуска- кашкавалена извара(обезмаслена-1.7мазнини)-100гр,2цели яйца и 2 белтъка,30-50гр домашно овче сирене + 1 домат и половин краставица
12:00-обяд-(по принцип е различен)пилешко филе-(150-160гр) или скумрия(150-160гр) + тази седмица ядох мусака по150гр + домат и краставица
16:00-кашкавалена извара-100гр,4-5 белтъка,40-50гр овесени ядки
18:30-19:00-тренировка-около 1 час
след нея протеин + банан(около 20:30)
21:30-вечеря-пилешко филе/скумрия-150-160гр +50гр ориз

Тренирам 4 пъти в седмицата-Понеделник-гръб,трапец,корем,Вторник-гърди,рамо,Четвъртък-крака и Петък-ръце,корем.Когато почивам ям въглехидрат само на обяд.Гледам да не смесвам въглехидрат и мазнини в едно хранене и сутрин съм без въглехидрат.Така ми беше изготвен хранителният режим.Правя зареждащ ден с въглехидрати на около 3-4 дни като ги вдигам на около 300гр.Моля за някакви съвети.Какви промени да направя,че да се повишат нивата на тестостерона.В момента започнах да пия zma-2 капсули вечер(около 15мг) от около седмица.Гледам да вдигам максимално тежко като правя примерно лег-70кг,клек-70-75кг,мъртва тяга-70-75кг.

20.06.15
19:49

Здравей, така като гледам какво ти е теглото и ръста,  не мога да си представя какви са ти целите. На колко години си? Както си те представям, имаш нужда просто от повече месо и по-малко въглехидрати след 15-16:00 часа. Аз съм със същия ръст и на 89 килограма се чудя дали е необходимо да се подлагам на тежки диети или просто салати и месо след обяд плюс 3-4 часа аеробика на седмица. Прецени дали ти има какво да сваляш или имаш нужда от малко повече чист мускул.

На 23 години съм.Целите ми са естествено да покача мускулна маса,но имам мазнини по корема.Приемам въглехидрати след 15,16:00 часа,защото просто тренировката ми е вечер около 19 часа.Не знам дали така е най-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1