Амоняк 15%

21.06.15
21:00

Здравейте!
Търсих доста време 15% разтвор на амоняк, който се продава на пакетчета. Ето такъв , но не намирам. Предлагат ми само 10-процентов в шишенце. Идеята ми е да вдишвам преди да изляза на състезание, защото имам проблем с издръжливостта. Не вярвам да ми помогне кой знае колко, но все пак... Моля някой ако знае от къде мога да си взема да пише :)

казано от Сърмолино на 21.06.15, 21:00:

Здравейте!
Търсих доста време 15% разтвор на амоняк, който се продава на пакетчета. Ето такъв , но не намирам. Предлагат ми само 10-процентов в шишенце. Идеята ми е да вдишвам преди да изляза на състезание, защото имам проблем с издръжливостта. Не вярвам да ми помогне кой знае колко, но все пак... Моля някой ако знае от къде мога да си взема да пише :)

Тук в България не се продават никъде. Можеш да си поръчаш онлайн, но ще ти легне супер скъпо. По-добре си вземи 10% разтвор.

21.06.15
21:43

А голяма ли е разликата между 15 и 10%?

казано от Сърмолино на 21.06.15, 21:43:

А голяма ли е разликата между 15 и 10%?

Aми не съм опитвал този от 15%, че да ти кажа. 10% е достатъчно силен.

21.06.15
22:12

Мерси!

22.06.15
11:21

казано от Сърмолино на 21.06.15, 21:00:

Здравейте!

Да намериш 15% разтвор на амоняк в пакетчета ще е доста трудна задача. :D :D :D Това, което търсиш е амониев карбонат, може да се намери във всички складове за химични реактиви. Но дали ще вдишаш амоняк от соли, които го отделят или от разтвор от аптеката, всъщност няма никакво значение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1