San Firce Domination - Мнения

23.06.15
01:48

Здравейте колеги, тъй като ми поомръзна да смесвам сума ти съставки преди тренировка се разтърсих за нещо готово с горе-долу адекватни дози. Това ми привлече вниманието, понеже ми  изглежда сравнително адекватно дозирано, но тъй като не съм го пробвал бих искал да се консултирам с хора, който са го ползвали -  как е като ефект, защото не винаги етикета и очакването от него отговаря на истината :)

23.06.15
08:43

Преди години пробвах мостра на San - Fiеrce , това Domination е някаква нова версия. Беше добър (работещ) азотен буустер.
SAN като цяло са много качествена марка, не вярвам продукта който си избрал да те разочарова :)

25.06.15
23:48

В момента го пия - доволно сила и напомпване! На етикет няма аналог и ако се намери на промо 75лв просто е задължителен.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1