This is a Dear Diary moment. - Chandler Bing

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.04.16
19:33

10 мин. пътека, 10 % наклон
Лицеви опори 10, 10, 10 + клекове СТ 5, 5, 5
Набиране тесен подхват 4 бр.

2 загряващи серии клек с 20 и 30 кг.

Клек с лост 5х5 @44 кг. up
Тяга 5х5 @54 кг. up
Лег 5х5 @30 кг
Военна преса 5х5 @20 кг
Гребане с дъмбел 5х5 @17 кг

Храната: кафе, овес 100 гр сс + мляко 400 гр; 2 препечени филии многозърнест хляб, Корни, мусака, сирене, извара, маслини

Почнахме с ремонтите. Докато ноември 2015 беше само 1 спалня, и то само пребоядисване и смяна на дограмата - то сега предстоят 3 помещения - 2 спални и банята. Цялостна смяна на дограмата във всички помещения + врати, къртене по банята, плочки, преобзавеждане на едната спалня (бъдещата наша). От днес се започна хамалогията по чистенето и преподреждането. Като парцал съм ...

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 11.04.16 19:39.

12.04.16
19:07

20 мин. кростренажор, интензивно
30 мин. пътека, 10 % наклон, интензивно

Крънчове face to knees - 25, 20, 15, 10
Повдигане на крака от стенд - 20, 15, 15, 10
V-преси - 20, 15, 15, 10

Храна: кафе, овес 100 гр сс + 400 гр кисело мляко + 2 малки парчета домашна бисквитена торта, 1 киткат :D , 3 яйца в масло + извара и подправки, 1 препечена филия многозърнест хляб, предстои: скумрия, салата

Днес съм в абсолютен калориен дефицит. Без да броя кардиото имам навъртяни 30+ км днес (по магазина и извън него). Спряха ми тока на работа. След работа зала, след залата - пак чистене, пак преподреждане, пак ядове и нерви... Днес нямам апетит, насила ям и насила се завлякох да потренирам. Много скапан ден...

13.04.16
16:22

Нетренировъчен ден.

Храна: Мюсли с мед, орехи, ябълка, канела и овесени ядки + 400 гр кисело мляко, 100тина гр пълнозърнести макарони с кашкавал и масло, пролетна салата (маруля, домат, пресен лук, маслини + зехтин и балсамов оцет), плочка сирене, люта чушка; предстои: вероятно шарен фасул и още една салата.
+ само 1 филия многозърнест хляб с масълце (за целия ден) и около 3л вода до момента (до довечера ще е поне с литър повече). + добавям и 1 протеин за вчера.

Малко мисъл.
Не ми се тренира днес. Много ми е изморено, много ми се спи... Втора поредна нощ с 4-5 часа сън заради ужасяващата кашлица на Митко. И, магарето проклето, упорито отказва да иде на лекар.... От недоспиване най-много да си удължа ненужно престоя в залата и почивките да ги отдам на излишни приказки с инструктора, както става обикновено когато ми е изморено, но на инат отивам да тренирам.

От няколко дни насам се замислям върху предимствата и недостатъците на това да работя в хранителен магазин. Предимствата може и да не са много, но са достатъчно привлекателни:
1. Винаги имам избор на най-прясна храна, тъй като аз отговарям за следенето на сроковете на годност.
2. Имам и правото да си поръчвам разни продукти директно от фирмите доставчици, и то на доставни цени. Така процедираме с Биосет - поръчвам си винаги пресни подправки, оризовки, овес, трици, мюслита, чиа и разни др такива стоки.
3. Винаги съм в час с промоциите, които търговските представители правят за нашия магазин. И от това намазвам. :D Сега, например, съм боцнала 2 чудни промо пакета - 2 душ гела за 7.90, като единия го продаваме и отделно за 5.50. И пакет зехтин + балсамов оцет за 8.90, а поотделно ако се купуват идват за около 12 лв. :D

Сега отново се отдавам на чистене и изобщо на домакинска раб’та.

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 13.04.16 16:25.

14.04.16
18:39

10 мин. пътека, интервали
Загрявка по уредите

Клек: 5@20 кг, 5@30 кг, 5@40 кг, 5@50 кг, 2 @60 кг, 2@70 кг
Тяга с прави крака 10 @20 кг
Класическа тяга 5@30 кг, 5@40 кг, 5@50 кг, 2@60 кг, 1@70 кг
Бедрено разгъване 5х5@20 кг
Бедрено сгъване 5х5@30 кг
Лег преса 5х5 @80 кг

20 мин. пътека, интервали

Храна: кафе, многззърнеста филия с мед и сусамов тахан, много мюсли с мляко, 3 локумени Фафли :D , задушени броколи с масло 250 гр + домат+сирене+маслини; предстои: пиле с картофи на фурна и салата

Днес исках да обърна внимание само на краката. Смятам, че ми ге получи много добре. 1 час и 15 минути точно.

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 14.04.16 18:43.

15.04.16
19:03

Днес пас. Нетренировъчно, че много дини ми се събраха под 1 мишница - то не бяха сметки за плащане, то не беше маникюр, че и готвене в последния момент, хахаха, ииии редовното ежедневно чистене. Та време за залата не остана, уви. :(

Храна за деня: 2 кафета, мюсли 100 гр с мляко 400 гр, Мура Лешник :D , предстои: ориз със зеленчуци на фурна, зелена салата, топени сиренца пане.
+ доза протеин + 1,5 л. алое (тия модерните напитки ;д)

За 2ри път готвя ориз - първия път стана на половина суров. :D Сега стана перфектен! Особено с подправката микс, дето си направих...ммммм, бижу! < 333 Колежките ми предложиха да си взема няколко пакетчета подправки и да ги смеся вместо да купувам “универсалните готови подправки”. Взех, че го направих и стана уникаааааално! :D Поне за моя вкус стана идеално. Та видях в интернет едно клипче с домакински трикове и хитрини и приложих от него изрязването на имената на подправките и ги залепих върху кутията за сместа. :D
Та така... :д

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 15.04.16 19:04.

18.04.16
19:21

10 минути пътека за загрявка
Лицеви опори 10, 10, 10

Суперсерия 1:
Лег с щанга 10@20 кг; 6, 6 @30 кг
Флайс от лег с дъмбели 10 @2х7 кг; 6, 6 @2х9 кг

Кросоувър флайс 12 @10 кг; 10, 10 @15 кг

Суперсерия 2:
Вертикален скрипец към гърди 10@35 кг; 6, 6 @40 кг
Гребане с дъмбел 10 @15 кг; 6,, 6, @17 кг

Low Row 12 @35 kg; 10, 10 @40 kg

20 минути пйтека; интервали 2м. / 2м.

Храна: купичка мляко с ориз и канела, чаша кафе, овесени ядки с кисело мляко, 3 яйца в масло, 2ф многозърнест хляб, салата, ориз на фурна и пак салата + дневната доза протеин ииии може и малко семки после

2 ДНИ, НЕ СЕ ТЪРПИ!!!! .....

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 18.04.16 19:23.

19.04.16
20:30

Днес не успях да тренирам. Чувствам се УЖАСНО, меко казано. От снощи като ме е присвил един стомах, та повръщане, повръщане....на цяяяяла нощ така. Не спах читаво, да не кажа никак изобщо... Станах с отвратително главоболие, едва се замъкнах на работа, криво - ляво изкарах 1 смяна, та откак съм се прибрала в 15:15ч до сега само лежане и спане... За цял ден имам консумирано, буквално, само 3 хапчета, половин пакет солети и почти 1,5л вода..и една препечена филия. Много насила всичко това. Никакъв апетит и много чувствителен корем. :(
Утре най - накрая сме на мааааааааччччч!!!!!

22.04.16
18:24

Привет-мривет. :D

10 минути пътека
Загрявка по уредите + една лекичка тяга с прави крака.

Клек - 10@20кг; 6@30 кг; 5@40 кг; 2х4@50 кг.
Тяга - 8@30 кг; 5@40 кг; 2х4@50 кг.
Бедрено разгъване - 10, 10, 10@15 кг
Бедрено сгъване - 10, 10, 10 @30 кг
Абдуктор - 10, 10, 10@35 кг
Аддуктор - 10, 10, 10 @30 кг
Лег преса - 10, 10, 10 @60 кг

Пътека 15 минути интервали - 1м./1м.

Храната (до момента!): 19-20 часа имам фаст; кафе, овесени ядки с кисело мляко и малко настърган черен шоколад, 1 мура Лешник.
После - вероятно мусака и салата, предполагам.

Откакто ме тръшна оня вирус от понеделник вечерта въобще сякаш не съм аз относно храненето. Не ми се яде, насила става.... И просто е ужасно. Вторник, както написах, нищо хранително не съм консумирала. В сряда, в деня на мача - също. Не заради вируса, бях си вече ок, просто от вълнение и напрежение нищичко не ми се ядеше, хахаха. Само след мача се излъгах да изям 2 бургера в Макдоналдс. При целодневен глад просто не издържах. :D Вчера изкарах на вода, около 3-4 литра, 1 кюфте, 1ф. типов хляб и пилешка супа. За целия ден!.. Много, адски много ми се спеше вчера и не тренирах. Днес пак мизерен апетит, но много ми се тренираше. По-скромно такова, със средна работна тежест, ама и на гладно не ми се изсилваше.

И ЦСКА ... е на финаааал ляляляляляляля...

+ видео с тяга на 50 кг. ... аз си го виждам да е станало по-добре от предното видео ;д

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 22.04.16 18:53.

26.04.16
18:47

10 мин. пътека, интервали 1м./1м.
Лицеви опори 2х10

Тренировк със средни работни тежести, позволяващи минимум 10-12 повторения.
Суперсерия 1:
Лег с дъмбели 12, 12, 12 @2х9 кг.
Вертикален скрипец към гърди 12, 12, 12 @30 кг.

Суперсерия 2:
Чуково сгъване с дъмбели 12, 12, 12 @2х7 кг.
Трицепсово разгъване от горен скрипец 12, 12, 12 @30 кг.

Суперсерия 3:
Военна преса зад врат 12, 12, 12 @15 кг. (със средния лост)
Задно рамо на пек дек 12, 12, 12 @15 кг.

+ корем 3х15 (преси от римско столче и V-преси)
+ още 10 мин. пътека, интервали 1м./1м.

Храната: кисело мляко с овес + настърган черен шоколад, 3 бр. Киндер пингуи, скумрия на скара, салата (домат, краставица, маруля, лук), 4ф. хляб Вита (по различен начин, намазани различно - с извара, крем сирене, домашна лютеница и масло), кашкавал, банани, семки.

Много хаотично хранене. Не устоях на Киндерите - доставчиците от Данон ни оставиха цяла кутия подарък и....яж. :D Отделно съм като пребита от работа - покрай Коледните и Великденските празници в нашия магазин всичко е ЛУДНИЦА. И организиран хаос. И просто... нямам думи. Много стока, много заявки, много чудеса. И покрай тия ремонти тука в къщата косите ми побеляха. “Това така, онова така, трето и пето инак...” Аааааааааааааа, писна ми! Всеки ден лудо чистене и след чистенето - пак мацане и пак прахоляци. И айде пак чистене... Абсолютни простотии просто! Писна ми... да не казвам на кое. Хубаво е, че вече остана само един паркет да се сложи в едната стая и да се внесат новите мебели. До гуша ми дойде от разпореждания, наставления, заповеди и команди “кое как трябва да става, щото от едно време така се правело.” :!@№$%€§*()(*§€%$№ ...........................................................
Освен това и луд пазар днес, от пет различни места, + плод и зеленчук, че и през ветеринаря трябваше да мина. И тия дни време за залата почти не остана, ама край! Ебавам ги всичките и си продължавам както аз си знам, пък който както иска да си се оправя. Ай.... та така.

26.04.16
19:22

Да ти кажа, че от клипчето с тягата нищо не се вижда, а като увеличиш размера- съвсем :) Струва ми се , че краката ти са по-широко от нужното - извън ширината на раменете и следователно и ръцете идват по-широко. Оптимално би било да са перпендикулярни на лоста.
Вижда се, че си максимално изпъчена и щангата върви гладко, но не може да се каже нищо за позицията на гръбнака, освен че много си извиваш врата, за да гледаш нагоре. Нито я оставяш щангата, нито я чукваш- мисля, че изкара първите 3 повторения в изометрия. Или бъркам? :)

26.04.16
19:39

казано от Queen Cobra на 26.04.16, 19:22:

Да ти кажа, че от клипчето с тягата нищо не се вижда, а като увеличиш размера- съвсем :) Струва ми се , че краката ти са по-широко от нужното - извън ширината на раменете и следователно и ръцете идват по-широко. Оптимално би било да са перпендикулярни на лоста.
Вижда се, че си максимално изпъчена и щангата върви гладко, но не може да се каже нищо за позицията на гръбнака, освен че много си извиваш врата, за да гледаш нагоре. Нито я оставяш щангата, нито я чукваш- мисля, че изкара първите 3 повторения в изометрия. Или бъркам? :)

Възможно е само за разкрача да грешиш - раменен е, най-много с няколко сантиметра да е над раменния, не знам защо така си личи от клипа. То и като цяло сама го снимах, защото нямаше жива душа в залата, дори и инструктора го беше хванала липсата, ама айде другия път по-читаво. :D

28.04.16
17:10

Интензивно кардио и корем.
45 минути пътека, както следва:
- 10 минути ходене, 10% наклон,  6 км/ч
- 20 минути интервали, 2м./2м., без наклон
- 15 минути ходене, без наклон, средна скорост 6-6,5 км/ч
(Като буквално в последните 5 мин. Имам и един спринт от 1м. и малко)

Коремни преси от римско столче 3х20
Крънчове “Face to knees” 25, 20, 25
Повдигане на крака от лег 3х20
+ жалки опити за централен планк, сумарно имам около минута някъде.

Храна: основно козунаци, кисело мляко, яйца, плодове и зеленчуци. Така ще е до края на седмицата.

Обожавам козунак и не смятам точно сега да се ограничавам. Със стафиди предимно ям, тия видове с шоколад нещо не ме кефят. Млечните продукти също са ми в пиков период. Не постя, не мога да си представя просто да не ям сирене и яйца...Или пък да не пия мляко.  За сметка на тая козуначена седмица - другата ще е нисковъглехидратна. Нищо че има още празници, аз агнешко така или иначе не ям.

Вчера се разглобих от чистене в прозорци и стелене на килими, но поне ноктите си оправих.

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 28.04.16 17:38.

30.04.16
17:56

Привет.
Ще започна с това, че и на Великден, освен на Коледа, стават чудеса. :D Проядох свинско и гъби!. О, чудо! Нещо, което мислех, че никога няма да се случи. Накусвала съм ги преди,за да знам, че не ги ям, не е като да е някакъв безпричинен каприз.... Явно днес бях жестоко огладняла. Само 2 мънинки парченца козуначенце. :D Ни мляко, ни нищо друго.

За вчера: козунак, кисело мляко, стафиди, леща, пълнозърнести макарони с домашетн доматен сос, 2 филия хляб, пилешко филе с чеснов сос, гъби в масло ииии 2 или 3 (не помня вече :д) солидно обемни салати.

За днес: 2 парченца (верно миниатюрни, по-малки от шепата ми) козунак, пак много салата, 2 вида, една биричка, зеленчуци на скара (тиквички, чушки и гъби) и заветната половин свинска флейка. :D За сега. Предстои: вероятно козунак пак... друго не знам, на гости сме. :D

Яд ме е само, че не успях вчера да тренирам. Скапах се от работа, после неща по вкъщи, на фризьор, после навън и....заспах от раз към 23ч.

Edit: за днес добавям и още: 2 пилешки парти бутчета с картофи и подправки на фурна. И такова проядох. :D Днес ми върви на нови открития откъм хранително-вкусовите ми навици. :D И пилешки бутчета не ядях до днес. :D

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 30.04.16 22:36.

02.05.16
18:12

5 минути пътека, загрявка, без наклон, интензивно
загрявка и по уредите с 50 % от работната ми тежест

Клек с лост - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 5@50 кг.
Тяга - 8@20 кг., 6@30кг., 5@40 кг., 4@50 кг., 3х2@60 кг.
Бедрено разгъване - 6, 6, 6 @25 кг.
Бедрено сгъване - 10, 10, 10 @30 кг.

20 минути пътека, интервали

Храна: кафе, овесени ядки 2 с.л. с кисело мляко <400 гр., 2 сварени яйца, 3 оризовки, 2 пилешки парти бутчета със зеленчуци на скара (тиквички, моркови, лук, чушки). После може пак оризовки - но с извара.
+ 5 или 6 тъмни сушени фурми с костилка периодично през деня.

Мисля, че го докарах на НВД. Тренировката пак беше под въпрос. И мина много криво. Определено тия дни ми липсва и тонус, и форма, като че ли и известно желание също... някакво-никакво го карам.

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 02.05.16 18:15.

03.05.16
20:16

10 мин. велоергометър, умерено темпо
Лег с лост - 12; 12; 12; 10 @20 кг
Кросоувър флайс - 12; 12 @10 кг, 10; 10 @15 кг
Флайс с дъмбели от лег - 10; 10; 10; 10 @2х9 кг
Гребане с дъмбел - 12; 12; 10; 10 @13 кг
Верт. скрипец зад врат - 10; 10; 10; 10@ 30 кг
Гребане на машина за гръб - 10; 10; 10 @40 кг.
10 мин. пътека

Храна: кафе, 3 пълнозърнести бисквити с боровинки, кисело мляко (без овес тоя път хахаха), 5 оризовки с извара и подправки, гъби в масло с подправки, яйчена салатка (4 сварени белтъка с 2 жълтъка, пресен лук, малко чеснов сос вместо майонеза и подправки). + протеинче и семки.

Горе-долу май пак успях да си докарам НВД. Добре, посвиквам....

04.05.16
16:59

Днес ще ми е нетренировъчно. Мисля че не се наспах читаво, а и ми е уморено. Та днес ще е основно почивка. И готвене. :D
Бърз обзор по ред на номерата: работа, малко готвене, разходка до Еврофутбол за осребряване на 2фиша :D резервация на билети за кино довечера (Капитан Америка и Железо Мен), малко пазар, след пазара още малко готвене и....почивчица до началото на филма в киното.

Храната ми днес: кафенце, кисело мляко, 4 оризовки с фъстъчено масло, снимката с чинията :D (оризовки, домат, кромид, сирене, кашкавал и св. жарено филенце). Като това в чинията е остатък от продуктите за пицата, която врътнах набързо.

Вкусна и здравословна домашна пица.
Продукти:
100 гр овесени трици
100 гр пшенични трици
5 яйца
2 щипки сол
2 щипки сода
+ Продукти за топинга по личен избор и вкус, моите бяха: домашна лютеничка за намазване на блата, домат, половин глава лук, шепа маслини, шепа гъби, кашкавал, прясна чушка, свинско жарено филе (като месото може да е и друго, а може и без месо).

Приготвяне: в дълбока купа се смесват продуктите за блата  (2та вода трици, яйца, сол и сода ). Всичко се сипва заедно, без значение от последователността (аз първо си разбих яйцата) и се бърка до получаването на гъста смес. Може да се завиши грамажа на триците, ако сместа стои рядка. Поръсвате готовата смес с малко настърган кашкавал. В предварително намазнена тавичкй се изсипва и разстила с лъжица, например. Пече се блата 10тина минути, До златисто, докато през това време си приготвите топинга. Форма на рязане на продуктите - както ви дойде. Моите бяха доста хаотично нарязани. :D Намазвате готовия блат с доматено пюре (по-гъстичко по възмажност) или друг вид доматен продукт за намазване (в моя случай - лютеницата). След като блатът се е опекъл и е намазан - нареждате отгоре продуктите за топинга и накрая може да си поръсите отново с настърган кашкавал. Аз добавих и топено сирене. Връща се за доизпичане докато се разтопят сирената (и кашкавала). Пак 10тина минутки горе долу. На 200 градуса.
Бон апети.

След малко ще си направя и домашно протеиново брауни. (sun)

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 04.05.16 17:03.

04.05.16
17:06

Напиши нещо за Гоце Делчев. ;) Всеки път, когато чета за ГрадЪ, ми става едно такова мило... (nlove5)

Мнението беше редактирано от Елена на 04.05.16 17:08.

05.05.16
10:30

казано от Елена на 04.05.16, 17:06:

Напиши нещо за Гоце Делчев. ;) Всеки път, когато чета за ГрадЪ, ми става едно такова мило... (nlove5)

Много дъждове тия дни. :D Но за разлика от други градове - не е бедстващо положение. Пълно е с гърци по празниците, пълно е с народ като цяло. Оживено едно такова. Надявам се до към края на месеца да се позатопли, че ме врънкат от сега за плажове. :D

А, да, и най-важното - другата седмица, на 11т, ЦСКА играят в Гоцето с местния Пирин. Изместиха мача по-рано от предвидения за целта 21ви. :D И така...  :P

05.05.16
19:16

10 мин. велоергометър, умерено темпо

Суперсерия 1:
Клек с лост - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 5@50 кг., 3@60 кг.
Раменна преса от стоеж - 5х5@20 кг.

Суперсерия 2:
Бедрено разгъване - 6, 6, 6 @25 кг
Задно рамо на пек дек - 8, 8, 8 @20 кг

Суперсерия 3:
Глутеус ритник (от машина за задно бедро) - 10, 10, 10 @20 кг.
Високо изтегляне до брадичка - 10, 10, 10 @16,5 кг пудовка

15 мин. пътека (първите 10 бързо ходене, последните 5 - крос тичане)

Храна: кафенце, кисело мляко, фъстъчено масло, оризовки (половин пакет, мисля, за цял ден), зрял фасул, 2 люти чушки, парче от домашната ми пица (в предишния ми пост рецептата) + 4 парчета домашно протеиново брауни. (sun)

Homemade protein brownie.
Продукти:
3 дози протеин на прах (вкус на шоколад) = 90 гр
5 яйца (5 белтъка + 1 жълтък)
250 гр извара
какао на прах (30тина гр)
малко кокосови стърготини
100 гр смлени сурови бадеми
може и маааааалко прясно мляко, на око, ама наистина малко
(имайте предвид, че в оригиналната рецепта, която си самопреправих, грамажите са бая по-различни- протеинът, например, е с доза по-малко, бадемите са 25гр :D, какаото е 20 и яйцата май бяха 6… умишлено завиших моите грамажи и резултатът е.... бижу!)

Приготвяне: в дълбока купа се разбиват белтъците и жълтъка, добавят се протеина, какаото, кокосовите стърготини и бадемите - аз добавих и малко прясно мляко, че бая гъста смес ми се получи, та от млякото стана по-читава за разстилане в тавата. Изсипва се съдържанието на купата в предварително намаслена тавичка или върху хартия за печене, пече се на 180 градуса - 20-25 минути. Толкоз. :D

Хранителна стойност на цялото съдържание:
1470 ккал
45 В
89 М
212 П

Максимално приблизителни цифри. +/- някакво грамче разлика.

Допълнително: какаото е на д-р Йоткер, изварата - Pilos, яйцата ми са размер М, протеинът е този: http://www.iafstore.com/imgp/big/a22871.jpg

На вид това брауни стана бая грозно и сплескано :D Но на вкус си е божествено! Поне за утре имам с какво да разнообразя закуската.

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 05.05.16 19:17.

07.05.16
12:21

Мноооого тежък Гергьовден.... откак съм излязла от работа, сиреч 15:00ч, до....23:30 по маси, по гости..тука в Гоцето само Гошовци, Костадиновци и Митьовци :D. оядох се много стабилно...за сметка на предходните 4 що-годе НВД дни.
Е, ядох предимно зеленчук (печени картофи, 6-7 различни вида салатки, зеленчуци на скара), но и от мезенце не се лиших, и биричка, и уиски пийнах. Това да ми е грях само, хахаха, днес ще се смажа в залата ииии. ..така.

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 07.05.16 12:22.

08.05.16
16:49

И вчера не тренирах. Хвърлих си 1 душ, ха да полегна за 10 минутки, та отидоха 2 часа сън. :D Хапнах ориз, салати пак, от протеиновото брауни още, семки иии...това е. Поиграхме Не се сърди човече бая до късно и айде бегом в леглото.

Днес съм само на 3 палачинки, шепа семки и още 1 парче протеиново брауни. Не ми е гладно някак. Поспах си хубаво. Пък и 1 фиш в еврофутбола успях да пусна. :D И поиграхме малко футбол и баскетбол с децата от улицата, та се позабавлявахме. Ще идем после до селскостопанското летище да покарам малко колата и за днес като че ли това ще е.

09.05.16
20:18

5 мин. велоергометър, умерено

Суперсерия 1:
Бицепсово сгъване с дъмбели - 10, 10, 10 @2х7 кг.
Трицепсово разгъване от горен скр. - 10, 10, 10 @30 кг

Суперсерия 2:
Сгъване с кабели зад глава от горен скр. - 10, 10, 10 @10 кг
Кофички от пейка - 12, 12, 12

Суперсерия 3:
Военна преса зад врат - 10, 10, 10 @20 кг
Задно рамо на пек дек - 10, 10, 10 @20 кг

Суперсерия 4:
Разтваряне ръце встрани с дъмбели - 10, 10, 10 @2х5 кг
Високо  изтегляне с пудовка (до брадичка) - 10, 10, 10 @16,5 кг

Не се получи с кардиото накрая... damn you, МЦ. :D

Храната: кафе, 3 пълнозърнести бисквити, грозде, литър прясно мляко, кофичка кисело мляко, домат, сирене, маслини, многозърнест хляб с много видове семена (2 ф.), грах от консерва 400 гр., таратор, тиквички + още 1 филия с топено сирене и семки ;д (семките отделно0 де ;д)

Ден първи, грррр. Голям глад ще е тия дни. :D

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 09.05.16 20:18.

10.05.16
18:55

5 мин. кростренажор + 5 мин. пътека

Клек с лост - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 5@50 кг., 4@60 кг
Бедрено разгъване - 5х5 @20 кг.

Суперсерия 1:
БГ клек с изнасяне на диск напред* - 10, 10, 10 @5 кг диск
Бедрено сгъване с 1 крак - 10, 10, 10 @10 кг

Суперсерия 2:
“Добро утро” - 10, 10, 10 @20 кг лост
Хип тръстер - 10, 10, 10 @20 кг :D

Тяга - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 4@50 кг., 3@60 кг., 2@70 кг., 3@60 кг.

Пътека 10 минути тичане и ходене - както ми дойде.

Храната е... да речем зле. Кафе, кисело мляко, имам и вафла, и суха паста :D ....после шепа ядки, скумрия, салата и малко хляб също.

За пръв път правя бг клек, добро утро и хип тръстер. Разказаха ми играта тия трите! “Изнасянето на диска напред” на бг клека е по-скоро напред и нагоре, хвана ми се и рамото. Краката ми са леш! :D Храната е зле, отдавам го на МЦ.
Ще едитна сл. малко да добавя 1 видео за тягата с 60 кг.

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 10.05.16 18:57.

12.05.16
18:41

10 минути пътека
Стандартни загряващи щуротии

Лицеви опори - 10, 10, 10
Лег - 10@20 кг, 6@30 от, 2х3@40 кг
Кросоувър флайс - 12@10 кг, 10, 10@15 кг
Верт. скрипец към гърди - 10@30 кг, 8@35 кг, 6@40 кг
Гребане с дъмбел - 10, 10, 10@15 кг
Гребане с лост - 10@20 кг, 8@30 кг, 8@40 кг
Cable face pull - 10, 10, 10@30kg
10тина мин. въженце (6х60скока)

Сън: 00:00-07:15
Храна: кафе, литър прясно мляко 3,5%, пълнозърнести бисквити, 2-3 ш.б. Мерси, пилешка супа с чили, оризовки, маслини; после може още и семки.

13.05.16
20:53

5 мин. въженце (скачане за време) *

Суперсерия 1:
Трицепсово разгъване от горен скрипец - 10, 10, 10 @30 кг
Бицепсово сгъване от горен скрипец - 10, 10, 10 @10 кг

Суперсерия 2:
Сгъване с дъмбели - 10, 10, 10 @2х7 кг
Френско с крив лост - 10, 10, 10 @10 кг

Суперсерия 3:
Раменна преса с дъмбели - 10, 10, 10 @2х9 кг
Военна преса - 8, 8, 6 @20 кг

10 мин. пътека

Сън: 23:30 - 07:15
Храна: кафе, кисело мляко, 2 ябълки, пълнозърнести бисквити, пилешко парти бутче със зеленчуци на фурна, таратор //после може и малко семки ;д
За вчера добавям: 1 ябълка и купичка ягоди.

Започва да ми става все по-интересно и забавно да скачам на въже. 5-те минути си бяха по засичане, общо е било към 7-8 м. с почивките.

14.05.16
19:26

5 мин. въженце (с почивки средно на всяка минута)
15 мин. пътека, наклон 10%, умерено темпо
15 мин. кростренажор, умерено темпо
15 мин. велоергометър, бързо темпо
10 мин. интервали на пътека (1м./1м.)
5 мин. въженце (като в началото, само че бая се озорих накрая, НО ИЗДЪРЖАХ! :D )

Сън: 23:30 - 07:15
Храна: 2 кафета, кисело мляко, ябълка, извара, сварен нахут със зеленчуци (грах, морков, царевица), палачинки (3 яйца, 3 банана, 1с.л. какао + канела) намазани с тахан.
После... ще вечерям навън. Ще е лекичко, филе вероятно и пак зеленчуци. Пак ме е подгонил  вълчи глад за зеленчук. :D И пак по същото време като мин. година.

Meal prep-а за утре е мляко (квото дойде, и кисело, и прясно имаме, че даже е домашно), изварка, пилешко филе, гъби с масло и/или броколи, същите палачинки, ягоди и ядки. Нещо таквози. Но утре е неделя и ще се наспЪМ (както казват тук в Гоцето :D ) като мастия! И, както още казва Коке от “Новите съседи” - “Ако не спя 13 часа - не съм човек.” :D :D :D Е, 13 няма да са (посмъртно вече не мога да ги изтрая), ама 8-9-10…. може . :D Както дойде, утре макси-релакси.

dance for your paaaapiiiii

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 14.05.16 19:27.

16.05.16
21:16

12 мин. пътека, умерено, без наклон
Клек - 5@20 кг, 5@30 кг, 5@40 кг, 4@50 кг, 3@60 кг, 2х2@70 кг !
Тяга - 5@20 кг, 5@30 кг, 5@40 кг, 4@50 кг, 3@60 кг, 1@70 кг

Бедрено разгъване - 10, 10, 10 @20 кг в СС
с бедрено сгъване (на 1 крак) - 10, 10, 10 @10 кг на крак

БГ клек с дъмбели - 10, 10, 10 @на крак, с 2х7 кг дъмбели
Глутеус ритник от машина за задно бедро - 10, 10, 10 @20 кг.

Въженце - 3х100 скока (своеобразен личен рекорд, за бройка)

Сън: 23:00 - 07:15 (кога заспивам е винаги различното, ставането всеки ден е едно и също, дори в неделя се оцъклям към 8ч... но си долежавам и додрямвам повече :D )
Храна: кафе, кисело мляко, 110гр белен суров слънчоглед, зрял боб, огромна зелена салата, купичка мляко с ориз и канела.

Днес...много шарен ден. Обнових си половината гардероб... умрях от мъкиииииииииииииии............ не си намерих обувки за дипломирането, а обиколих поне 6 мгазина. МРАЗЯ да ми налагат да ходя да пазарувам дрехи и обувки...
НО!...
Клек на 60 кг вече мога сама да си направя 1-2 повторения! САМА! (sun) Почвам да си бутам 70 по-честичко.
Освен това спечелих близо 200 лв на еврофутбол. :D И....да. :D

17.05.16
20:12

Въженце - 3х отказ

Кръгова, общо три кръга, за време.
Клек с 20 кг - 3х15
Бедрено разгъване - 3х15@10 кг
бедрено сгъване  3х15@20 кг
Абдуктор 3х15 @25 кг
Аддуктор 3х15 @20 кг
Лег преса 3х15 @50 кг
Лежанка 3х15 @20 кг
Флайс на пек дек 3х15@15 кг
Бицепсово сгъване с дъмбели 3х15 @2х5 кг
Трицепсово разгъване от горен скрипец 3х15 @20 кг
Верт. скрипец към гърди 3х15 @20 кг
-||-||-||-||- зад врат 3х15 @20 кг
Low row 3x15 @20 кг
Военна преса - 3х15 @10 кг, малкия лост
Задно рамо на пек дек 3х15 @10 кг
Раменни преси с дъмбели от стоеж 3х15 @2х5 кг

РЕЗУЛТАТИ: кръг 1: 9м02с; кръг 2: 9м05с; кръг 3: 8м50с.

Пътека 15 мин.

Сън: 23:00-07:15ч
Храна: 2 кафета, кисело мляко, 3-4 бисквити, скумрия на скара, огромна салата, купичка череши.

Утре се прибирам към родното място, в петък съм на дипломиране. Хип-хип УРА!

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 17.05.16 20:12.

21.05.16
10:03

Хоп троп тралала (sun)
Почивка от сряда....до утре.
Много ползотворни почивни дни. Хранех се малко, ядох каквото ми душа искаше, не спазвах ограничения и така.
Дипломирах се!
И отидохме на мача 50 години номер 8.
Много хубави дни!

А, да - пак съборих 1 фиш. :D

Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 21.05.16 10:51.

26.05.16
17:06

Привет, привет!

15 минути пътека
Лицеви опори 3х12
Асистирано набиране 3х8
Скрипец към гърди 3х12@35 кг
Долен скрипец 3х12 @35 кг
Гребане с дъмбел 3х12 @15 кг, на ръка
Трицепсово разгъване от горен скрипец 3х12 @30 кг
Кофички от пейка 3х12
Кикбек с дъмбел 3х12 @7 кг
+ жалки опити за класически кофички, които се провалиха с гръм и трясък.

Сън : ...6-7 часа.
Храна: кисело мляко, овес, протеин, бисквити с крем и орехи, много леща, салата, сирене, хляб и маслини; после: мОсака (сефтето ми в приготвянето на мОсака  :D )

Да обобщим накратка:
Миналата и тази седмица се изнизаха мълниеносно. Дипломиране, юбилей на Стоичков, мач за купата (който, ъф корс ХАХАХАХАХА, спечелихме) и навъртяни почти 2000 километра... Много събития, много чудеса, усилено ядене на всевъзможни боклуци  (нема да споменавам какви точно, че е баси резила).... резултатът е от 58 кила сега съм 54… (fubar) (swear) Което за мен е грозна загуба на тегло, нз на кво се дължи...ама какъвто и мускул да стегна е някаква трагедия... Картата ми изтече и днес така ин нищото отидох да размърдам, че корени ш пусна някъде вече. В понеделник подновявам абонамента, че не се трай вече...

07.06.16
21:43

Привет отново. :)
Не съм писала от известно време, натрупаха ми се много емоционални моменти, насъбра ми се голямо натоварване (психическо) и и дадох известна почивка от тренировките, за сега с неопределен срок.
Казано в най-общи линии: в момента не тренирам, не съм тренирала от 18-ти май... мисля. След тази дата направих още 1 тренировка и толкоз. Причината: не работя вече в магазин “Фамилия”, заради доказаната българска шуробаджанащина. Без да навлизам в излишни за ББ тийм аудиторията подробности, ще обобщя случилото се до следното - собственикът на магазина, където работех, е собственик и на залата, която посещавах. Заради некоректно отношение от негова страна е логично да спра да ходя в неговата зала, затова си дадох и малко почивка, да ми поотмине... макар че още ми е афектирано. Все пак да ти кажат “днес за утре, че ти приключва трудовия договор утре” е някак... стресово. Тъпо и нелепо, ама както и да е. Хич не ми се сменяше обстановката, но в крайна сметка се ориентирах към друг фитнес клуб, където до момента така и не съм отишла, предстои тия дни най-вероятно, след като ми мине МЦ, че и без друго ми е адски раздразнено тия дни.
Но, така или иначе, моя Митко си поръча лост и комплект дискове миналата седмица от еМАГ, дойдоха днес, пробвах ги и ми се струват готини, така че занапред ще тренирам вероятно повече вкъщи, но и със сигурност няма да се лиша от посещения в залата, макар и вече по-рядко.
Започнах работа на друго място наскоро, изглеждат читави хора, но след случилото се няма как да не съм резервирана към точно този вид работа. Здраве да е, продължаваме напред.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1