11.04.16
19:33
10 мин. пътека, 10 % наклон
Лицеви опори 10, 10, 10 + клекове СТ 5, 5, 5
Набиране тесен подхват 4 бр.
2 загряващи серии клек с 20 и 30 кг.
Клек с лост 5х5 @44 кг. up
Тяга 5х5 @54 кг. up
Лег 5х5 @30 кг
Военна преса 5х5 @20 кг
Гребане с дъмбел 5х5 @17 кг
Храната: кафе, овес 100 гр сс + мляко 400 гр; 2 препечени филии многозърнест хляб, Корни, мусака, сирене, извара, маслини
Почнахме с ремонтите. Докато ноември 2015 беше само 1 спалня, и то само пребоядисване и смяна на дограмата - то сега предстоят 3 помещения - 2 спални и банята. Цялостна смяна на дограмата във всички помещения + врати, къртене по банята, плочки, преобзавеждане на едната спалня (бъдещата наша). От днес се започна хамалогията по чистенето и преподреждането. Като парцал съм ...
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 11.04.16 19:39.
12.04.16
19:07
20 мин. кростренажор, интензивно
30 мин. пътека, 10 % наклон, интензивно
Крънчове face to knees - 25, 20, 15, 10
Повдигане на крака от стенд - 20, 15, 15, 10
V-преси - 20, 15, 15, 10
Храна: кафе, овес 100 гр сс + 400 гр кисело мляко + 2 малки парчета домашна бисквитена торта, 1 киткат :D , 3 яйца в масло + извара и подправки, 1 препечена филия многозърнест хляб, предстои: скумрия, салата
Днес съм в абсолютен калориен дефицит. Без да броя кардиото имам навъртяни 30+ км днес (по магазина и извън него). Спряха ми тока на работа. След работа зала, след залата - пак чистене, пак преподреждане, пак ядове и нерви... Днес нямам апетит, насила ям и насила се завлякох да потренирам. Много скапан ден...
13.04.16
16:22
Нетренировъчен ден.
Храна: Мюсли с мед, орехи, ябълка, канела и овесени ядки + 400 гр кисело мляко, 100тина гр пълнозърнести макарони с кашкавал и масло, пролетна салата (маруля, домат, пресен лук, маслини + зехтин и балсамов оцет), плочка сирене, люта чушка; предстои: вероятно шарен фасул и още една салата.
+ само 1 филия многозърнест хляб с масълце (за целия ден) и около 3л вода до момента (до довечера ще е поне с литър повече). + добавям и 1 протеин за вчера.
Малко мисъл.
Не ми се тренира днес. Много ми е изморено, много ми се спи... Втора поредна нощ с 4-5 часа сън заради ужасяващата кашлица на Митко. И, магарето проклето, упорито отказва да иде на лекар.... От недоспиване най-много да си удължа ненужно престоя в залата и почивките да ги отдам на излишни приказки с инструктора, както става обикновено когато ми е изморено, но на инат отивам да тренирам.
От няколко дни насам се замислям върху предимствата и недостатъците на това да работя в хранителен магазин. Предимствата може и да не са много, но са достатъчно привлекателни:
1. Винаги имам избор на най-прясна храна, тъй като аз отговарям за следенето на сроковете на годност.
2. Имам и правото да си поръчвам разни продукти директно от фирмите доставчици, и то на доставни цени. Така процедираме с Биосет - поръчвам си винаги пресни подправки, оризовки, овес, трици, мюслита, чиа и разни др такива стоки.
3. Винаги съм в час с промоциите, които търговските представители правят за нашия магазин. И от това намазвам. :D Сега, например, съм боцнала 2 чудни промо пакета - 2 душ гела за 7.90, като единия го продаваме и отделно за 5.50. И пакет зехтин + балсамов оцет за 8.90, а поотделно ако се купуват идват за около 12 лв. :D
Сега отново се отдавам на чистене и изобщо на домакинска раб’та.
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 13.04.16 16:25.
14.04.16
18:39
10 мин. пътека, интервали
Загрявка по уредите
Клек: 5@20 кг, 5@30 кг, 5@40 кг, 5@50 кг, 2 @60 кг, 2@70 кг
Тяга с прави крака 10 @20 кг
Класическа тяга 5@30 кг, 5@40 кг, 5@50 кг, 2@60 кг, 1@70 кг
Бедрено разгъване 5х5@20 кг
Бедрено сгъване 5х5@30 кг
Лег преса 5х5 @80 кг
20 мин. пътека, интервали
Храна: кафе, многззърнеста филия с мед и сусамов тахан, много мюсли с мляко, 3 локумени Фафли :D , задушени броколи с масло 250 гр + домат+сирене+маслини; предстои: пиле с картофи на фурна и салата
Днес исках да обърна внимание само на краката. Смятам, че ми ге получи много добре. 1 час и 15 минути точно.
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 14.04.16 18:43.
15.04.16
19:03
Днес пас. Нетренировъчно, че много дини ми се събраха под 1 мишница - то не бяха сметки за плащане, то не беше маникюр, че и готвене в последния момент, хахаха, ииии редовното ежедневно чистене. Та време за залата не остана, уви. :(
Храна за деня: 2 кафета, мюсли 100 гр с мляко 400 гр, Мура Лешник :D , предстои: ориз със зеленчуци на фурна, зелена салата, топени сиренца пане.
+ доза протеин + 1,5 л. алое (тия модерните напитки ;д)
За 2ри път готвя ориз - първия път стана на половина суров. :D Сега стана перфектен! Особено с подправката микс, дето си направих...ммммм, бижу! < 333 Колежките ми предложиха да си взема няколко пакетчета подправки и да ги смеся вместо да купувам “универсалните готови подправки”. Взех, че го направих и стана уникаааааално! :D Поне за моя вкус стана идеално. Та видях в интернет едно клипче с домакински трикове и хитрини и приложих от него изрязването на имената на подправките и ги залепих върху кутията за сместа. :D
Та така... :д
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 15.04.16 19:04.
18.04.16
19:21
10 минути пътека за загрявка
Лицеви опори 10, 10, 10
Суперсерия 1:
Лег с щанга 10@20 кг; 6, 6 @30 кг
Флайс от лег с дъмбели 10 @2х7 кг; 6, 6 @2х9 кг
Кросоувър флайс 12 @10 кг; 10, 10 @15 кг
Суперсерия 2:
Вертикален скрипец към гърди 10@35 кг; 6, 6 @40 кг
Гребане с дъмбел 10 @15 кг; 6,, 6, @17 кг
Low Row 12 @35 kg; 10, 10 @40 kg
20 минути пйтека; интервали 2м. / 2м.
Храна: купичка мляко с ориз и канела, чаша кафе, овесени ядки с кисело мляко, 3 яйца в масло, 2ф многозърнест хляб, салата, ориз на фурна и пак салата + дневната доза протеин ииии може и малко семки после
2 ДНИ, НЕ СЕ ТЪРПИ!!!! .....
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 18.04.16 19:23.
19.04.16
20:30
Днес не успях да тренирам. Чувствам се УЖАСНО, меко казано. От снощи като ме е присвил един стомах, та повръщане, повръщане....на цяяяяла нощ така. Не спах читаво, да не кажа никак изобщо... Станах с отвратително главоболие, едва се замъкнах на работа, криво - ляво изкарах 1 смяна, та откак съм се прибрала в 15:15ч до сега само лежане и спане... За цял ден имам консумирано, буквално, само 3 хапчета, половин пакет солети и почти 1,5л вода..и една препечена филия. Много насила всичко това. Никакъв апетит и много чувствителен корем. :(
Утре най - накрая сме на мааааааааччччч!!!!!
22.04.16
18:24
Привет-мривет. :D
10 минути пътека
Загрявка по уредите + една лекичка тяга с прави крака.
Клек - 10@20кг; 6@30 кг; 5@40 кг; 2х4@50 кг.
Тяга - 8@30 кг; 5@40 кг; 2х4@50 кг.
Бедрено разгъване - 10, 10, 10@15 кг
Бедрено сгъване - 10, 10, 10 @30 кг
Абдуктор - 10, 10, 10@35 кг
Аддуктор - 10, 10, 10 @30 кг
Лег преса - 10, 10, 10 @60 кг
Пътека 15 минути интервали - 1м./1м.
Храната (до момента!): 19-20 часа имам фаст; кафе, овесени ядки с кисело мляко и малко настърган черен шоколад, 1 мура Лешник.
После - вероятно мусака и салата, предполагам.
Откакто ме тръшна оня вирус от понеделник вечерта въобще сякаш не съм аз относно храненето. Не ми се яде, насила става.... И просто е ужасно. Вторник, както написах, нищо хранително не съм консумирала. В сряда, в деня на мача - също. Не заради вируса, бях си вече ок, просто от вълнение и напрежение нищичко не ми се ядеше, хахаха. Само след мача се излъгах да изям 2 бургера в Макдоналдс. При целодневен глад просто не издържах. :D Вчера изкарах на вода, около 3-4 литра, 1 кюфте, 1ф. типов хляб и пилешка супа. За целия ден!.. Много, адски много ми се спеше вчера и не тренирах. Днес пак мизерен апетит, но много ми се тренираше. По-скромно такова, със средна работна тежест, ама и на гладно не ми се изсилваше.
И ЦСКА ... е на финаааал ляляляляляляля...
+ видео с тяга на 50 кг. ... аз си го виждам да е станало по-добре от предното видео ;д
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 22.04.16 18:53.
26.04.16
18:47
10 мин. пътека, интервали 1м./1м.
Лицеви опори 2х10
Тренировк със средни работни тежести, позволяващи минимум 10-12 повторения.
Суперсерия 1:
Лег с дъмбели 12, 12, 12 @2х9 кг.
Вертикален скрипец към гърди 12, 12, 12 @30 кг.
Суперсерия 2:
Чуково сгъване с дъмбели 12, 12, 12 @2х7 кг.
Трицепсово разгъване от горен скрипец 12, 12, 12 @30 кг.
Суперсерия 3:
Военна преса зад врат 12, 12, 12 @15 кг. (със средния лост)
Задно рамо на пек дек 12, 12, 12 @15 кг.
+ корем 3х15 (преси от римско столче и V-преси)
+ още 10 мин. пътека, интервали 1м./1м.
Храната: кисело мляко с овес + настърган черен шоколад, 3 бр. Киндер пингуи, скумрия на скара, салата (домат, краставица, маруля, лук), 4ф. хляб Вита (по различен начин, намазани различно - с извара, крем сирене, домашна лютеница и масло), кашкавал, банани, семки.
Много хаотично хранене. Не устоях на Киндерите - доставчиците от Данон ни оставиха цяла кутия подарък и....яж. :D Отделно съм като пребита от работа - покрай Коледните и Великденските празници в нашия магазин всичко е ЛУДНИЦА. И организиран хаос. И просто... нямам думи. Много стока, много заявки, много чудеса. И покрай тия ремонти тука в къщата косите ми побеляха. “Това така, онова така, трето и пето инак...” Аааааааааааааа, писна ми! Всеки ден лудо чистене и след чистенето - пак мацане и пак прахоляци. И айде пак чистене... Абсолютни простотии просто! Писна ми... да не казвам на кое. Хубаво е, че вече остана само един паркет да се сложи в едната стая и да се внесат новите мебели. До гуша ми дойде от разпореждания, наставления, заповеди и команди “кое как трябва да става, щото от едно време така се правело.” :!@№$%€§*()(*§€%$№ ...........................................................
Освен това и луд пазар днес, от пет различни места, + плод и зеленчук, че и през ветеринаря трябваше да мина. И тия дни време за залата почти не остана, ама край! Ебавам ги всичките и си продължавам както аз си знам, пък който както иска да си се оправя. Ай.... та така.
26.04.16
19:22
Да ти кажа, че от клипчето с тягата нищо не се вижда, а като увеличиш размера- съвсем :) Струва ми се , че краката ти са по-широко от нужното - извън ширината на раменете и следователно и ръцете идват по-широко. Оптимално би било да са перпендикулярни на лоста.
Вижда се, че си максимално изпъчена и щангата върви гладко, но не може да се каже нищо за позицията на гръбнака, освен че много си извиваш врата, за да гледаш нагоре. Нито я оставяш щангата, нито я чукваш- мисля, че изкара първите 3 повторения в изометрия. Или бъркам? :)
26.04.16
19:39
казано от Queen Cobra на 26.04.16, 19:22:
Да ти кажа, че от клипчето с тягата нищо не се вижда, а като увеличиш размера- съвсем :) Струва ми се , че краката ти са по-широко от нужното - извън ширината на раменете и следователно и ръцете идват по-широко. Оптимално би било да са перпендикулярни на лоста.
Вижда се, че си максимално изпъчена и щангата върви гладко, но не може да се каже нищо за позицията на гръбнака, освен че много си извиваш врата, за да гледаш нагоре. Нито я оставяш щангата, нито я чукваш- мисля, че изкара първите 3 повторения в изометрия. Или бъркам? :)
Възможно е само за разкрача да грешиш - раменен е, най-много с няколко сантиметра да е над раменния, не знам защо така си личи от клипа. То и като цяло сама го снимах, защото нямаше жива душа в залата, дори и инструктора го беше хванала липсата, ама айде другия път по-читаво. :D
28.04.16
17:10
Интензивно кардио и корем.
45 минути пътека, както следва:
- 10 минути ходене, 10% наклон, 6 км/ч
- 20 минути интервали, 2м./2м., без наклон
- 15 минути ходене, без наклон, средна скорост 6-6,5 км/ч
(Като буквално в последните 5 мин. Имам и един спринт от 1м. и малко)
Коремни преси от римско столче 3х20
Крънчове “Face to knees” 25, 20, 25
Повдигане на крака от лег 3х20
+ жалки опити за централен планк, сумарно имам около минута някъде.
Храна: основно козунаци, кисело мляко, яйца, плодове и зеленчуци. Така ще е до края на седмицата.
Обожавам козунак и не смятам точно сега да се ограничавам. Със стафиди предимно ям, тия видове с шоколад нещо не ме кефят. Млечните продукти също са ми в пиков период. Не постя, не мога да си представя просто да не ям сирене и яйца...Или пък да не пия мляко. За сметка на тая козуначена седмица - другата ще е нисковъглехидратна. Нищо че има още празници, аз агнешко така или иначе не ям.
Вчера се разглобих от чистене в прозорци и стелене на килими, но поне ноктите си оправих.
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 28.04.16 17:38.
30.04.16
17:56
Привет.
Ще започна с това, че и на Великден, освен на Коледа, стават чудеса. :D Проядох свинско и гъби!. О, чудо! Нещо, което мислех, че никога няма да се случи. Накусвала съм ги преди,за да знам, че не ги ям, не е като да е някакъв безпричинен каприз.... Явно днес бях жестоко огладняла. Само 2 мънинки парченца козуначенце. :D Ни мляко, ни нищо друго.
За вчера: козунак, кисело мляко, стафиди, леща, пълнозърнести макарони с домашетн доматен сос, 2 филия хляб, пилешко филе с чеснов сос, гъби в масло ииии 2 или 3 (не помня вече :д) солидно обемни салати.
За днес: 2 парченца (верно миниатюрни, по-малки от шепата ми) козунак, пак много салата, 2 вида, една биричка, зеленчуци на скара (тиквички, чушки и гъби) и заветната половин свинска флейка. :D За сега. Предстои: вероятно козунак пак... друго не знам, на гости сме. :D
Яд ме е само, че не успях вчера да тренирам. Скапах се от работа, после неща по вкъщи, на фризьор, после навън и....заспах от раз към 23ч.
Edit: за днес добавям и още: 2 пилешки парти бутчета с картофи и подправки на фурна. И такова проядох. :D Днес ми върви на нови открития откъм хранително-вкусовите ми навици. :D И пилешки бутчета не ядях до днес. :D
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 30.04.16 22:36.
02.05.16
18:12
5 минути пътека, загрявка, без наклон, интензивно
загрявка и по уредите с 50 % от работната ми тежест
Клек с лост - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 5@50 кг.
Тяга - 8@20 кг., 6@30кг., 5@40 кг., 4@50 кг., 3х2@60 кг.
Бедрено разгъване - 6, 6, 6 @25 кг.
Бедрено сгъване - 10, 10, 10 @30 кг.
20 минути пътека, интервали
Храна: кафе, овесени ядки 2 с.л. с кисело мляко <400 гр., 2 сварени яйца, 3 оризовки, 2 пилешки парти бутчета със зеленчуци на скара (тиквички, моркови, лук, чушки). После може пак оризовки - но с извара.
+ 5 или 6 тъмни сушени фурми с костилка периодично през деня.
Мисля, че го докарах на НВД. Тренировката пак беше под въпрос. И мина много криво. Определено тия дни ми липсва и тонус, и форма, като че ли и известно желание също... някакво-никакво го карам.
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 02.05.16 18:15.
03.05.16
20:16
10 мин. велоергометър, умерено темпо
Лег с лост - 12; 12; 12; 10 @20 кг
Кросоувър флайс - 12; 12 @10 кг, 10; 10 @15 кг
Флайс с дъмбели от лег - 10; 10; 10; 10 @2х9 кг
Гребане с дъмбел - 12; 12; 10; 10 @13 кг
Верт. скрипец зад врат - 10; 10; 10; 10@ 30 кг
Гребане на машина за гръб - 10; 10; 10 @40 кг.
10 мин. пътека
Храна: кафе, 3 пълнозърнести бисквити с боровинки, кисело мляко (без овес тоя път хахаха), 5 оризовки с извара и подправки, гъби в масло с подправки, яйчена салатка (4 сварени белтъка с 2 жълтъка, пресен лук, малко чеснов сос вместо майонеза и подправки). + протеинче и семки.
Горе-долу май пак успях да си докарам НВД. Добре, посвиквам....
04.05.16
16:59
Днес ще ми е нетренировъчно. Мисля че не се наспах читаво, а и ми е уморено. Та днес ще е основно почивка. И готвене. :D
Бърз обзор по ред на номерата: работа, малко готвене, разходка до Еврофутбол за осребряване на 2фиша :D резервация на билети за кино довечера (Капитан Америка и Железо Мен), малко пазар, след пазара още малко готвене и....почивчица до началото на филма в киното.
Храната ми днес: кафенце, кисело мляко, 4 оризовки с фъстъчено масло, снимката с чинията :D (оризовки, домат, кромид, сирене, кашкавал и св. жарено филенце). Като това в чинията е остатък от продуктите за пицата, която врътнах набързо.
Вкусна и здравословна домашна пица.
Продукти:
100 гр овесени трици
100 гр пшенични трици
5 яйца
2 щипки сол
2 щипки сода
+ Продукти за топинга по личен избор и вкус, моите бяха: домашна лютеничка за намазване на блата, домат, половин глава лук, шепа маслини, шепа гъби, кашкавал, прясна чушка, свинско жарено филе (като месото може да е и друго, а може и без месо).
Приготвяне: в дълбока купа се смесват продуктите за блата (2та вода трици, яйца, сол и сода ). Всичко се сипва заедно, без значение от последователността (аз първо си разбих яйцата) и се бърка до получаването на гъста смес. Може да се завиши грамажа на триците, ако сместа стои рядка. Поръсвате готовата смес с малко настърган кашкавал. В предварително намазнена тавичкй се изсипва и разстила с лъжица, например. Пече се блата 10тина минути, До златисто, докато през това време си приготвите топинга. Форма на рязане на продуктите - както ви дойде. Моите бяха доста хаотично нарязани. :D Намазвате готовия блат с доматено пюре (по-гъстичко по възмажност) или друг вид доматен продукт за намазване (в моя случай - лютеницата). След като блатът се е опекъл и е намазан - нареждате отгоре продуктите за топинга и накрая може да си поръсите отново с настърган кашкавал. Аз добавих и топено сирене. Връща се за доизпичане докато се разтопят сирената (и кашкавала). Пак 10тина минутки горе долу. На 200 градуса.
Бон апети.
След малко ще си направя и домашно протеиново брауни. (sun)
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 04.05.16 17:03.
Напиши нещо за Гоце Делчев. ;) Всеки път, когато чета за ГрадЪ, ми става едно такова мило... (nlove5)
Мнението беше редактирано от Елена на 04.05.16 17:08.
05.05.16
10:30
казано от Елена на 04.05.16, 17:06:
Напиши нещо за Гоце Делчев. ;) Всеки път, когато чета за ГрадЪ, ми става едно такова мило... (nlove5)
Много дъждове тия дни. :D Но за разлика от други градове - не е бедстващо положение. Пълно е с гърци по празниците, пълно е с народ като цяло. Оживено едно такова. Надявам се до към края на месеца да се позатопли, че ме врънкат от сега за плажове. :D
А, да, и най-важното - другата седмица, на 11т, ЦСКА играят в Гоцето с местния Пирин. Изместиха мача по-рано от предвидения за целта 21ви. :D И така... :P
05.05.16
19:16
10 мин. велоергометър, умерено темпо
Суперсерия 1:
Клек с лост - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 5@50 кг., 3@60 кг.
Раменна преса от стоеж - 5х5@20 кг.
Суперсерия 2:
Бедрено разгъване - 6, 6, 6 @25 кг
Задно рамо на пек дек - 8, 8, 8 @20 кг
Суперсерия 3:
Глутеус ритник (от машина за задно бедро) - 10, 10, 10 @20 кг.
Високо изтегляне до брадичка - 10, 10, 10 @16,5 кг пудовка
15 мин. пътека (първите 10 бързо ходене, последните 5 - крос тичане)
Храна: кафенце, кисело мляко, фъстъчено масло, оризовки (половин пакет, мисля, за цял ден), зрял фасул, 2 люти чушки, парче от домашната ми пица (в предишния ми пост рецептата) + 4 парчета домашно протеиново брауни. (sun)
Homemade protein brownie.
Продукти:
3 дози протеин на прах (вкус на шоколад) = 90 гр
5 яйца (5 белтъка + 1 жълтък)
250 гр извара
какао на прах (30тина гр)
малко кокосови стърготини
100 гр смлени сурови бадеми
може и маааааалко прясно мляко, на око, ама наистина малко
(имайте предвид, че в оригиналната рецепта, която си самопреправих, грамажите са бая по-различни- протеинът, например, е с доза по-малко, бадемите са 25гр :D, какаото е 20 и яйцата май бяха 6… умишлено завиших моите грамажи и резултатът е.... бижу!)
Приготвяне: в дълбока купа се разбиват белтъците и жълтъка, добавят се протеина, какаото, кокосовите стърготини и бадемите - аз добавих и малко прясно мляко, че бая гъста смес ми се получи, та от млякото стана по-читава за разстилане в тавата. Изсипва се съдържанието на купата в предварително намаслена тавичка или върху хартия за печене, пече се на 180 градуса - 20-25 минути. Толкоз. :D
Хранителна стойност на цялото съдържание:
1470 ккал
45 В
89 М
212 П
Максимално приблизителни цифри. +/- някакво грамче разлика.
Допълнително: какаото е на д-р Йоткер, изварата - Pilos, яйцата ми са размер М, протеинът е този: http://www.iafstore.com/imgp/big/a22871.jpg
На вид това брауни стана бая грозно и сплескано :D Но на вкус си е божествено! Поне за утре имам с какво да разнообразя закуската.
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 05.05.16 19:17.
07.05.16
12:21
Мноооого тежък Гергьовден.... откак съм излязла от работа, сиреч 15:00ч, до....23:30 по маси, по гости..тука в Гоцето само Гошовци, Костадиновци и Митьовци :D. оядох се много стабилно...за сметка на предходните 4 що-годе НВД дни.
Е, ядох предимно зеленчук (печени картофи, 6-7 различни вида салатки, зеленчуци на скара), но и от мезенце не се лиших, и биричка, и уиски пийнах. Това да ми е грях само, хахаха, днес ще се смажа в залата ииии. ..така.
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 07.05.16 12:22.
08.05.16
16:49
И вчера не тренирах. Хвърлих си 1 душ, ха да полегна за 10 минутки, та отидоха 2 часа сън. :D Хапнах ориз, салати пак, от протеиновото брауни още, семки иии...това е. Поиграхме Не се сърди човече бая до късно и айде бегом в леглото.
Днес съм само на 3 палачинки, шепа семки и още 1 парче протеиново брауни. Не ми е гладно някак. Поспах си хубаво. Пък и 1 фиш в еврофутбола успях да пусна. :D И поиграхме малко футбол и баскетбол с децата от улицата, та се позабавлявахме. Ще идем после до селскостопанското летище да покарам малко колата и за днес като че ли това ще е.
09.05.16
20:18
5 мин. велоергометър, умерено
Суперсерия 1:
Бицепсово сгъване с дъмбели - 10, 10, 10 @2х7 кг.
Трицепсово разгъване от горен скр. - 10, 10, 10 @30 кг
Суперсерия 2:
Сгъване с кабели зад глава от горен скр. - 10, 10, 10 @10 кг
Кофички от пейка - 12, 12, 12
Суперсерия 3:
Военна преса зад врат - 10, 10, 10 @20 кг
Задно рамо на пек дек - 10, 10, 10 @20 кг
Суперсерия 4:
Разтваряне ръце встрани с дъмбели - 10, 10, 10 @2х5 кг
Високо изтегляне с пудовка (до брадичка) - 10, 10, 10 @16,5 кг
Не се получи с кардиото накрая... damn you, МЦ. :D
Храната: кафе, 3 пълнозърнести бисквити, грозде, литър прясно мляко, кофичка кисело мляко, домат, сирене, маслини, многозърнест хляб с много видове семена (2 ф.), грах от консерва 400 гр., таратор, тиквички + още 1 филия с топено сирене и семки ;д (семките отделно0 де ;д)
Ден първи, грррр. Голям глад ще е тия дни. :D
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 09.05.16 20:18.
10.05.16
18:55
5 мин. кростренажор + 5 мин. пътека
Клек с лост - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 5@50 кг., 4@60 кг
Бедрено разгъване - 5х5 @20 кг.
Суперсерия 1:
БГ клек с изнасяне на диск напред* - 10, 10, 10 @5 кг диск
Бедрено сгъване с 1 крак - 10, 10, 10 @10 кг
Суперсерия 2:
“Добро утро” - 10, 10, 10 @20 кг лост
Хип тръстер - 10, 10, 10 @20 кг :D
Тяга - 5@20 кг., 5@30 кг., 5@40 кг., 4@50 кг., 3@60 кг., 2@70 кг., 3@60 кг.
Пътека 10 минути тичане и ходене - както ми дойде.
Храната е... да речем зле. Кафе, кисело мляко, имам и вафла, и суха паста :D ....после шепа ядки, скумрия, салата и малко хляб също.
За пръв път правя бг клек, добро утро и хип тръстер. Разказаха ми играта тия трите! “Изнасянето на диска напред” на бг клека е по-скоро напред и нагоре, хвана ми се и рамото. Краката ми са леш! :D Храната е зле, отдавам го на МЦ.
Ще едитна сл. малко да добавя 1 видео за тягата с 60 кг.
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 10.05.16 18:57.
12.05.16
18:41
10 минути пътека
Стандартни загряващи щуротии
Лицеви опори - 10, 10, 10
Лег - 10@20 кг, 6@30 от, 2х3@40 кг
Кросоувър флайс - 12@10 кг, 10, 10@15 кг
Верт. скрипец към гърди - 10@30 кг, 8@35 кг, 6@40 кг
Гребане с дъмбел - 10, 10, 10@15 кг
Гребане с лост - 10@20 кг, 8@30 кг, 8@40 кг
Cable face pull - 10, 10, 10@30kg
10тина мин. въженце (6х60скока)
Сън: 00:00-07:15
Храна: кафе, литър прясно мляко 3,5%, пълнозърнести бисквити, 2-3 ш.б. Мерси, пилешка супа с чили, оризовки, маслини; после може още и семки.
13.05.16
20:53
5 мин. въженце (скачане за време) *
Суперсерия 1:
Трицепсово разгъване от горен скрипец - 10, 10, 10 @30 кг
Бицепсово сгъване от горен скрипец - 10, 10, 10 @10 кг
Суперсерия 2:
Сгъване с дъмбели - 10, 10, 10 @2х7 кг
Френско с крив лост - 10, 10, 10 @10 кг
Суперсерия 3:
Раменна преса с дъмбели - 10, 10, 10 @2х9 кг
Военна преса - 8, 8, 6 @20 кг
10 мин. пътека
Сън: 23:30 - 07:15
Храна: кафе, кисело мляко, 2 ябълки, пълнозърнести бисквити, пилешко парти бутче със зеленчуци на фурна, таратор //после може и малко семки ;д
За вчера добавям: 1 ябълка и купичка ягоди.
Започва да ми става все по-интересно и забавно да скачам на въже. 5-те минути си бяха по засичане, общо е било към 7-8 м. с почивките.
14.05.16
19:26
5 мин. въженце (с почивки средно на всяка минута)
15 мин. пътека, наклон 10%, умерено темпо
15 мин. кростренажор, умерено темпо
15 мин. велоергометър, бързо темпо
10 мин. интервали на пътека (1м./1м.)
5 мин. въженце (като в началото, само че бая се озорих накрая, НО ИЗДЪРЖАХ! :D )
Сън: 23:30 - 07:15
Храна: 2 кафета, кисело мляко, ябълка, извара, сварен нахут със зеленчуци (грах, морков, царевица), палачинки (3 яйца, 3 банана, 1с.л. какао + канела) намазани с тахан.
После... ще вечерям навън. Ще е лекичко, филе вероятно и пак зеленчуци. Пак ме е подгонил вълчи глад за зеленчук. :D И пак по същото време като мин. година.
Meal prep-а за утре е мляко (квото дойде, и кисело, и прясно имаме, че даже е домашно), изварка, пилешко филе, гъби с масло и/или броколи, същите палачинки, ягоди и ядки. Нещо таквози. Но утре е неделя и ще се наспЪМ (както казват тук в Гоцето :D ) като мастия! И, както още казва Коке от “Новите съседи” - “Ако не спя 13 часа - не съм човек.” :D :D :D Е, 13 няма да са (посмъртно вече не мога да ги изтрая), ама 8-9-10…. може . :D Както дойде, утре макси-релакси.
dance for your paaaapiiiii
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 14.05.16 19:27.
16.05.16
21:16
12 мин. пътека, умерено, без наклон
Клек - 5@20 кг, 5@30 кг, 5@40 кг, 4@50 кг, 3@60 кг, 2х2@70 кг !
Тяга - 5@20 кг, 5@30 кг, 5@40 кг, 4@50 кг, 3@60 кг, 1@70 кг
Бедрено разгъване - 10, 10, 10 @20 кг в СС
с бедрено сгъване (на 1 крак) - 10, 10, 10 @10 кг на крак
БГ клек с дъмбели - 10, 10, 10 @на крак, с 2х7 кг дъмбели
Глутеус ритник от машина за задно бедро - 10, 10, 10 @20 кг.
Въженце - 3х100 скока (своеобразен личен рекорд, за бройка)
Сън: 23:00 - 07:15 (кога заспивам е винаги различното, ставането всеки ден е едно и също, дори в неделя се оцъклям към 8ч... но си долежавам и додрямвам повече :D )
Храна: кафе, кисело мляко, 110гр белен суров слънчоглед, зрял боб, огромна зелена салата, купичка мляко с ориз и канела.
Днес...много шарен ден. Обнових си половината гардероб... умрях от мъкиииииииииииииии............ не си намерих обувки за дипломирането, а обиколих поне 6 мгазина. МРАЗЯ да ми налагат да ходя да пазарувам дрехи и обувки...
НО!...
Клек на 60 кг вече мога сама да си направя 1-2 повторения! САМА! (sun) Почвам да си бутам 70 по-честичко.
Освен това спечелих близо 200 лв на еврофутбол. :D И....да. :D
17.05.16
20:12
Въженце - 3х отказ
Кръгова, общо три кръга, за време.
Клек с 20 кг - 3х15
Бедрено разгъване - 3х15@10 кг
бедрено сгъване 3х15@20 кг
Абдуктор 3х15 @25 кг
Аддуктор 3х15 @20 кг
Лег преса 3х15 @50 кг
Лежанка 3х15 @20 кг
Флайс на пек дек 3х15@15 кг
Бицепсово сгъване с дъмбели 3х15 @2х5 кг
Трицепсово разгъване от горен скрипец 3х15 @20 кг
Верт. скрипец към гърди 3х15 @20 кг
-||-||-||-||- зад врат 3х15 @20 кг
Low row 3x15 @20 кг
Военна преса - 3х15 @10 кг, малкия лост
Задно рамо на пек дек 3х15 @10 кг
Раменни преси с дъмбели от стоеж 3х15 @2х5 кг
РЕЗУЛТАТИ: кръг 1: 9м02с; кръг 2: 9м05с; кръг 3: 8м50с.
Пътека 15 мин.
Сън: 23:00-07:15ч
Храна: 2 кафета, кисело мляко, 3-4 бисквити, скумрия на скара, огромна салата, купичка череши.
Утре се прибирам към родното място, в петък съм на дипломиране. Хип-хип УРА!
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 17.05.16 20:12.
21.05.16
10:03
Хоп троп тралала (sun)
Почивка от сряда....до утре.
Много ползотворни почивни дни. Хранех се малко, ядох каквото ми душа искаше, не спазвах ограничения и така.
Дипломирах се!
И отидохме на мача 50 години номер 8.
Много хубави дни!
А, да - пак съборих 1 фиш. :D
Мнението беше редактирано от Andreeva1948 на 21.05.16 10:51.
26.05.16
17:06
Привет, привет!
15 минути пътека
Лицеви опори 3х12
Асистирано набиране 3х8
Скрипец към гърди 3х12@35 кг
Долен скрипец 3х12 @35 кг
Гребане с дъмбел 3х12 @15 кг, на ръка
Трицепсово разгъване от горен скрипец 3х12 @30 кг
Кофички от пейка 3х12
Кикбек с дъмбел 3х12 @7 кг
+ жалки опити за класически кофички, които се провалиха с гръм и трясък.
Сън : ...6-7 часа.
Храна: кисело мляко, овес, протеин, бисквити с крем и орехи, много леща, салата, сирене, хляб и маслини; после: мОсака (сефтето ми в приготвянето на мОсака :D )
Да обобщим накратка:
Миналата и тази седмица се изнизаха мълниеносно. Дипломиране, юбилей на Стоичков, мач за купата (който, ъф корс ХАХАХАХАХА, спечелихме) и навъртяни почти 2000 километра... Много събития, много чудеса, усилено ядене на всевъзможни боклуци (нема да споменавам какви точно, че е баси резила).... резултатът е от 58 кила сега съм 54… (fubar) (swear) Което за мен е грозна загуба на тегло, нз на кво се дължи...ама какъвто и мускул да стегна е някаква трагедия... Картата ми изтече и днес така ин нищото отидох да размърдам, че корени ш пусна някъде вече. В понеделник подновявам абонамента, че не се трай вече...
07.06.16
21:43
Привет отново. :)
Не съм писала от известно време, натрупаха ми се много емоционални моменти, насъбра ми се голямо натоварване (психическо) и и дадох известна почивка от тренировките, за сега с неопределен срок.
Казано в най-общи линии: в момента не тренирам, не съм тренирала от 18-ти май... мисля. След тази дата направих още 1 тренировка и толкоз. Причината: не работя вече в магазин “Фамилия”, заради доказаната българска шуробаджанащина. Без да навлизам в излишни за ББ тийм аудиторията подробности, ще обобщя случилото се до следното - собственикът на магазина, където работех, е собственик и на залата, която посещавах. Заради некоректно отношение от негова страна е логично да спра да ходя в неговата зала, затова си дадох и малко почивка, да ми поотмине... макар че още ми е афектирано. Все пак да ти кажат “днес за утре, че ти приключва трудовия договор утре” е някак... стресово. Тъпо и нелепо, ама както и да е. Хич не ми се сменяше обстановката, но в крайна сметка се ориентирах към друг фитнес клуб, където до момента така и не съм отишла, предстои тия дни най-вероятно, след като ми мине МЦ, че и без друго ми е адски раздразнено тия дни.
Но, така или иначе, моя Митко си поръча лост и комплект дискове миналата седмица от еМАГ, дойдоха днес, пробвах ги и ми се струват готини, така че занапред ще тренирам вероятно повече вкъщи, но и със сигурност няма да се лиша от посещения в залата, макар и вече по-рядко.
Започнах работа на друго място наскоро, изглеждат читави хора, но след случилото се няма как да не съм резервирана към точно този вид работа. Здраве да е, продължаваме напред.