26.06.15
19:22
Здравейте,в сряда си тренирах както обичайно но ме пресви ,позаболя стана ми (некомфортно ) точно над ОНАЯ работа,от към лявата страна.
Поразтърсих се и до колкото разбрах херния в ляво над този полов орган няма.
Какво мислите вие ?
На 15 съм.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.06.15 21:03.
26.06.15
21:03
В интерес на истината, без значение е какво мислим ние - трябва да те види лекар на място. Не отлагай.
27.06.15
09:44
Ходих на доктор и ми каза че е в начален стадий и може да стане за операция дори след 2/3 години. Изписа ми мехлем уж който изстуждал мястото и това беше.
Но на мен са ми важни тренировките и в момента не знам какво да правя.
27.06.15
10:06
Варикоцеле ли е ?
Ако е това ... ще се наложи един ден да го оперираш няма как.Един полицай с който лежах в болницата аз бях за хидроцеле , а неговото варикоцеле каза ,че е отлагал 5 години но накрая се е решил защото болките се увеличават и няма на къде..нещо такова ми обясняваше но няма мърдане ако е това.
27.06.15
10:30
Съмнява ме,този доктор нали уж ме гледа. Днес като станах страничния коремен мускул ме поболваше (все едно съм го претоварил).
01.07.15
15:37
Впрочем и аз днес получих болка към края на корема така да го кажа и началото на скротума там нейде по средата не мога да ти обясня хубаво но беше от дясно.. мисля си ,че може да смъ направил рецидив на хидроцеле но не знам и аз какво ще е .. ся ме понаболява даже и така не бих казал по скоро много малък малък дискомфорт в десния тестис където и там ме оперираха и преди ... и то като седя по го чувствам ... ще видим тия дни ще мина на преглед дано да отшуми и да не е нищо че ...
Значи при теб е начална ингвинална херния така ли ?
01.07.15
20:13
Преди 3дни ходих при друг лекар и той ми каза че за него не е. Но ме посъветва да ида при специалист.
Аз реших направо да ида на ехограф и да се разбере най-накрая,защото ми писна да се събличам пред всеки един доктор. :D