28.06.15
15:08
(F)
Темата беше редактирана от Bear на 11.08.15 20:15.
28.06.15
15:35
Теди,винаги си добре дошла тук :) Със всеки следващ дневник ти показваш прогрес и желание за промяна . Пожелавам ти да живееш за момента и да загърбиш всички минали тревоги и пречки . Весело лято (sun)
Благодаря ти, Ая :*
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 20:16.
Жива съм! :D
Последните 2 дни бях доста заета на работа и за това не съм писала. Ще се опитам да ги обобщя набързо и от утре да съм си редовна доколкото мога :)
* Ще ми идва до 1-2 дни и съм ограничила вечерните излизания и допълнителни активности, защото много ме мъчи и боли :(
Движението: И двата дни по 1 час ащанга йога (има едни напреднали туристи в момента и за това), днес имах зумба ( вчера само си я преговарях) по 30 мин., във фитнеса днес правих корем на успоредката, кляках с 20 и лежанка 20, коремни преси и бърпита правих и двата дни, висях по лоста, мноого ходене и супер много стълби по цял ден, тази вечер пък имахме танцово шоу... и така. Може и повече (wasntme)
Храната: Закуските са си яйца и плодове, вчера на обяд ядох пилешко руло с кайма, днес маринована риба ии към двете доста зеленчуци (пресни и на скара), маслини, салати, още плодчета, броколи със зехтин и орехи, два печени картофа с кората и не помня друго...
Това е за двата дни общо казано, но тази вечер покрай оставането в стаята заради МЦ се изложиих леко аС (wasntme) Хапнах био сладко от рози ии.. пържени фъстъци достаа, 250-300гр общо от ставанията през нощта (tmi) Добре че поне нямаха сол и допълнителни неща и все пак не е присъщо за мен, просто кофти момент от месеца хаха.
Пия много кафе и чай, миналата вечер пих мента.
Пия си спирулина всеки ден по 1 лъжичка. Допълнителното в момента ми е: магнезий+вит Б, калций+магнезии+цинк, рибено масло и активен въглен при нужда само
Мнението беше редактирано от Bear на 01.07.15 03:12.
01.07.15
10:49
Успех с новият дневник и целите, с пожелание за нов такъв наесен като отидеш в Англия :)
Благодаря, Калоян :)
Днес ме пуснаха от работа заради МЦ, сутринта приличах на нищо от болки и ми се повдигаше. Целият ден спах и си почивах много, хапнах два пъти плодчета и това беше, другото хапване вече на вечеря. Отидох обаче да си водя зумбата в 17ч защото само аз и колегата я знаем, а той днес почива (dull) Нищо де, тъкмо се раздвижих и беше готино.
Добре починах, довечера ще ходим към плажчето пак.. обаче мнооого ми е зле все още :(
Движение:
- 1 час йога (клипа по-долу)
- 30мин зумба, вдигане на крака от лост и висене на лоста
- разходка и стълби
Иначе през деня сън и лежене :D
Храна:
Сутринта пих спирулина
- Банан, череши, Зелен чай
- 3 малки праскови, Зелен чай
- Кашкавал* и 2 кубченца сиренце*, краставици и домати, патладжан и лук на скара, Череши
- Био сладко от рози* (100гр като за пред цикъл (blush) ) , Кафе
Чай каркаде или нещо подобно
Магнезий+ вит Б, калций+магнезий+цинк, Рибено масло
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 20:17.
02/7
Ставане: 8ч
* Днес е първият ден от седмица насам в който не ми е лошо :D Иначе нон-стоп ми се вие свят.. Та беше много готин и енергичен като цяло, шоуто вечерта мина супер (sun) /em]
Движение:
- 45мин стречинг- йога
- 30 мин водна гимнастика (извън водата)
- малко волейбол и много ходене и стълби цял ден
- Нямаше зумба, но с колегите правихме разни хип-хоп танци, стоене на глава и ръце и тн
- 30 мин мини диско
- танцово шоу
Храна:
- 2 яйца на очи, банан, череши, Кафе
- Доста бяла риба на фурна, 5 маслинки, кисели и обикновени краставички, резен домат и тиквички на скара
Зелен чай
- 100гр черен шоколад + лъжичка кокосово масло, Кафе с какаово масло
Зелен чай
Вечерта на плажа мента с лед
Магнезий+вит Б, Калций+магнезий+цинк, ,Рибено масло
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 20:18.
Снощи - чипс Прингълс, фъстъци и мента с лед ... е такава издънка скоро не бях имала (dull)
03/7
Ставане: 8ч. (легнах в 5 и нещо :D )
Движение:
- 40 мин стречинг-йога
- 30 мин водна аеробика
- малко волейбол и много стълби и ходене през деня
- 30 мин кардиото детска дискотека хаха
- висене по лостове и опити за набиране
Храна: (лекичко след вечерното хапване)
- Банан, череши, Кафе
- Шопска салата,маслини, тивички на скара и 3 резена сиренце*, купичка череши
Зелен чай
- 70гр сурово кашу , мини праскова
Кафе с какаово масло и хапнах 1 лъжичка рициново масло
Спирулина, Магнезий + вит Б, Калций,магнезий и цинк, Рибено масло
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 20:24.
04/7
Ставане: 8ч.
Днес го пиша разтоварващ ден на плодове и чай. От допълнителното пих спирулина,рибено масло и активен въглен.
Движение:
- 40мин стречинг-йога
- волейбол и много ходене и стълби през деня
- 30 мин зумба
- повдигане на крака от успоредка, опити за набиране и висене на лоста
- 30 мин детска дискотека
Мнението беше редактирано от Bear на 05.07.15 12:34.
05/7 - Почивен от работа
Ставане: 10:30ч
* Добре ми дойде днес съня и плажаа (sun) Вечерта пак на плажа на рожден ден (party)
Движение:
- 45 пилатес сутринта
- 20 мин йога за разтягане и релаксация вечерта
- на плажа правих опити за плуване 30 мин ама не се получаваше хаха и една кратка разходка
Храна:
- 140гр ядки микс /бадем, кашу,боровинка/; Кафе с кокосово масло
- Мини ябълка, две прасковки, Чай
Зелен чай
- Пилешки дробчета с лук, още лук на скара, краставичка, броколи на пара; Череши
Кафе
Вечерта - мента с лед
Спирулина, Рибено масло, Калций,магнезий и цинк, Магнезий+вит Б
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 20:26.
06/7
Ставане: 8ч (заспиване в 5 :D )
Движение:
- 40 мин стречинг- йога
- 30 мин зумба
- висене на лост и опити за набиране
- 30 мин мини диско
- много ходене, стълби и игри / както всеки работен ден/
Храна:
- 3 яйца на очи, половин банан и малко череши; Кафе
- Печено телешко, 5-6 зелени маслинки, кисели и обикновени краставички, салата моркови и цвекло+сусам и оцет; Шепа череши
Зелен чай
Кафе
- Парченца пилешко със сусам, айсберг и доматки, Броколи на пара с натрошени орехи, тиквички и червени чушки на скара
Чай
Спирулина, Магнезий + вит Б, Калций, магнезий и цинк, Рибено масло
07/7
Движение:
- 30 мин стречинг- йога
- 30 мин мини диско
- вечерта имаме танцово шоу
(останалите неща липсват понеже ми дойде днес и го преживявам тежко :D )
Иначе както винаги много ходене и стълби
Храна:
- 3 яйца на очи, банан; Кафе
- Шопска салата, още 3 парченца сирене и салата с цвекло,моркови,магданоз, оцет и сусам, Череши
Зелен чай
- 2 портокала, Кафе+ кокосово масло
- 70гр сурови бадеми; Чай
Спирулина, 3 пъти витамин Ц с алое, Калций,магнезий и цинк, Рибено масло
Мнението беше редактирано от Bear на 07.07.15 22:29.
08/7
Движение:
- 30 мин стречинг-йога
- 20 мин волейбол на плажа
- 10 скока върху кутия в бързо темпо
- 30 мин мини диско
- много ходене и стълби
Храна:
- Банан, Череши; Кафе
- Шопска салата + още сиренце на кубчета; Патладжан и камби на скара с мазнина; Череши
Чай
- 140гр ядки микс /бадем, кашу, стафида/, праскова; Кафе
Чай
Спирулина; Калций,магнезий и цинк, Рибено масло, Магнезий+ вит Б, Вит Ц + алое
П.С. Вечерта на плажа - мента със спрайт, коктейл sex on the beach :D
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 21:34.
09/7
* Днес или утре (зависи кога дойде шефката) си пускам предизвестието и се надявам до началото на Август да се прибера (sun) Просто не мога повече да си тровя нервите тук... не си заслужава нито заплащането, нито здравето ми.
Движение:
- 30 мин стречинг-йога + коремни преси,лицеви опори, висене на лоста
- 30 мин мини диско
- вечерта танцово шоу
И разбира се - много ходене и стълби цял ден
Храна:
- Няколко бъркани яйца, ябълка, Кафе
- Домати,краставици, лук и 4-5 резена сирене*, Печени картофки, патладжан на скара, печени чушки с магданоз и оцет
Зелен чай
- 140гр ядки микс /бадем,кашу,стафида/, Кафе
Чай
Спирулина с вода,Магнезий + вит Б, Рибено масло, Калций, магнезий и цинк
Мнението беше редактирано от Bear на 09.07.15 19:32.
За тази вечер навън добавям - един черен шоколад, 70гр. сурови бадеми и два зелени чая + витамин Ц с алое
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 21:34.
10.07.15
10:32
Аз бях останал с впечатление че си изкарваш много добре там. Явно някъде съм пропуснал нещо ..
‘Начиии, аз нямам против последното ми лято да мине така. Ама... Гледай да не сработи новото момиче, че да имате две свободни места и още във вторник ще цъфнем с моята приятелка! :D Предложи там на шефката, обясни, че сме много готини, екип сме, работили сме и преди заедно, едно-друго. Мисля, че имат полза да наемат сработен екип от двама човека вместо само един и не се знае ще има ли втори. :P
P.S. Не се лъжи, плащането за такъв тип работа в България си е обикновено толкова, то това си е почти все едно отиваш на почивка за цяло лято. :D Просто ти не спиш по цяла нощ и за това ти се струва тежко...
Мнението беше редактирано от Nickie на 10.07.15 12:25.
10.07.15
19:27
Добра идея е, когато въведеш отново източник на глутен, да не консумираш друга храна, която също не си яла от доста време.
Т.е. - придържай се към обичайното си меню от изминалите 2 месеца, но с тази разлика, че трябва да добавиш източник на глутен.
Друго нещо, което бих направила аз, е да избера само един източник на глутен, да го консумирам в един ден, след което през следващите 3 дни да не въвеждам друг, а да се наблюдавам.
На петия ден бих въвела друг източник, след което процедурата се повтаря.
10.07.15
19:49
Зависи какво количество си изяла и колко е съдържанието на сухо мляко (ако изобщо има такова).
Може и да не ти се отрази, ако нямаш по принцип непоносимост към мляко, нищо че не си яла с месеци.
Тествай с друго, не с овесени ядки - опитай пшеница, ръж.
Кое ти е объркано?
Само не се вкарвай във филми! :)
10/7
Движение:
(ходенето и стълбите днес с телефона ги засякох 10км, а нямаше много работа, представям си иначе по 15км на ден чукваме с колежката от обикаяне и стълби)
- 30 мин стречинг- йога, коремни преси, лицеви опори, висене на лост
- 30 мин волейбол
- 6 мин един танц от зумбата :D
- 30 мин детска диско
Храна:
- Спирулина с вода, Кафе с кокосово масло
- Ябълка, Кафе с мляко (почерпиха ме и късно се усетих за млякото ... нищо ми няма и от него явно хаха)
- Шопска салата + още сиренце*, патладжан и лук на скара, микс задушени зеленчуци + броколи, Пъпеш и чай
- Една опаковка бисквити Грани - класик с овесени ядки
Чай
Магнезий + вит Б, Рибено масло, Калций, магнезий и цинк, Вит Ц с алое
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 21:39.
13/7
Ставане: 8ч. (легнах в 12 снощи (rock) )
Движение:
- 30 мин стречинг-йога, коремни преси,лицеви опори, стойки на глава; После на лоста опити за набиране (вече успявам), два пъти до 20бр вдигане на крака както вися на лоста и 10 клека
- 30 мин баскетбол с колегата
- през деня доста ходене и стълби
Следобяд: На инфрачервена сауна 8-) после студен душ и мазане с кокосово и какаово масло (nlove5)
Храна: (днес не съм ходила в ресторанта)
- Спирулина с вода, Портокал, Кафе с кокосово масло
- 2 праскови
- 140гр ядки микс /кашу,бадем,боровинка/, Кафе
- 1 ябълка
- 140гр същият микс ядки, Спирулина с вода
Зелен чай
Иии много вода пих цял ден, започвам да се отводнявам вече поне (whew)
Магнезий + вит Б, Калций,магнезий и цинк, Рибено масло, Вит Ц+алое
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 21:41.
14/07
Движение:
- 30мин стречинг-йога
- коремни преси,лицеви опори, планк, вдигане на крака от легнало положение и висене на лост
- малко баскетбол
- кратка репетиция и танцово шоу вечерта
През деня много ходене и стълби
Храна:
- Бъркани яйца, банан, Кафе
- Пилешко със задушени зеленчуци и още пилешко със праскови и грозде, моркови+цвекло+оцет, краставичка
Чай
- Половин банан, праскова, Кафе с кокосово масло
- 70гр сурово кашу, Самърсби (blush)
Спирулина, Магнезии+вит Б, Калций,магнеций и цинк, Рибено масло
Мнението беше редактирано от Bear на 14.07.15 23:49.
15/7
Движение:
- 30мин стречинг-йога
- 30мин водна аеробика
- малко коремни преси, лицеви опори, вдигане на крака от успоредка и висене на лоста
- малко волейбол
- 20мин зумба
- 30мин детска диско
И през деня ходенето и многото стълби
Храна:
- Банан, праскова, Кафе и малка чаша прясно мляко*
- 70гр сурови бадеми, Кафе
- Пилешко с гъбки и моркови, печен патлаждан с мазнина, кисели и обикновени краставички
Ментов чай с лимон
- Патладжан и лук на скара, салата домати,краставици,чушка + сирене Фета, маслини и няколко пържени картофчета
Чай зелен и резени лимон
Спирулина, Рибено масло, Калций,магнезий и цинк, вит Б, вит Ц
Мнението беше редактирано от Bear на 17.07.15 02:59.
16/7
Движение:
- 30мин стречинг-йога
- малко коремни преси, лицеви опори, вдигане на крака от успоредка и висене на лоста
- 30мин детска диско
- репетиция и танцово шоу вечерта (танцувам и на токчета (whew) )
И през деня ходене и много стълби
Храна:
- 4-5 бъркани яйца, ябълка, Кафе
Кафе
- Патладжан на скара, печени картофки и 4 резена сиренце, краставици и домати; Зелен чай
Кафе с кокосово масло
- 70гр сурови бадеми, мини банан и мини ябълка
Чай и резен лимон
Мнението беше редактирано от Bear на 17.07.15 02:59.
17/7
Движение:
- 40мин стречинг-йога
- 30мин водна аеробика
- коремни преси, лицеви опори, вдигане на крака от успоредка и висене на лоста
- малко балет :D има един балетист тук сред туристите хаха и малко баскетбол на слънцето
- 30мин детска диско
И през деня много ходене стълби
Храна:
- Банан, зелена ябълка, Кафе с чаша прясно мляко*
- 70гр сурово кашу, Кафе
- Печени тиквички с чесън, 4 резена сирене*, краставици, домати и задушени зеленчуци микс с подправки
Зелен чай
- 70гр сурови бадеми, 90гр черен шоколад
- Праскова, 2 парченца черен шоколад с вишни, Кафе
Чай
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 21:42.
Теди, никой няма нужда да набеждаваш и убеждаваш!
На някои хора не им понасят, не е задължително и ти да си от тях, въпреки че обичаш да се ограничаваш.
20.07.15
08:09
Стреми се основната част от храната ти да е съставена от хубави храни - т.е. такива дни с “огромни за мен количества боклуци” да не са нещо обичайно.
Храни, богати на витамини, които допринасят за здравето на кожата... и достатъчно вода.
Тренирай гръдната мускулатура - все пак бюстът ти лежи върху нея.
Може да опиташ и контрастни душове.
И най-основното: сваляй с плавни темпове, защото резките колебания в теглото не са ти приятел. :)
20.07.15
10:49
Относно овесените ядки съм на същото мнение, това не би трябвало да е изненада. Откакто ги ям нямам никакъв проблем с храносмилането сериозно ..Първите години дори си взимах фини ядки и ги киснех с мляко и така ги ядях направо без да ги варя или нагрявам. Отначало имах проблем докато стомаха привикне, но след това всичко е ок.
Искам само да ви кажа, че всеки може да постиге всичко, зависи САМО от самия него. :)[/color]
29/7
Ръст: 1,56м
Тегло: 47,000 кг (- 10кг)
Индекс телесна маса: 20,3
Мазнини: 14,7 % (-6%)
Маса мазнини: 6,9кг
Ханш: 84см
Талия: 63-4см (-8см)
Гръдна об. : 82см (- 10см)
Бедро на горната част : 49см
Ръка отпусната: 27см
Нокти - здрави, кожа- чиста и мека, от косата косъм не пада хаха, сън - перфектен, енергия - понякога повече от нужната :D
Мнението беше редактирано от Bear на 11.08.15 21:47.