28.06.15
15:24
Здравейте, на 12 години съм висок съм 1.60 тежа 45 килограма имам малко стомах, искам да попитам ще мога ли да направя плочки в продължителност на 2 месеца ако бягам по 30 минути, ям само плодове и зеленчуци и правя тренировки за плочки сутрин и вечер по 2 серий. И всичко това всеки ден ? Благодаря предварително!
28.06.15
15:51
казано от Emiliqn Iordanov на 28.06.15, 15:24:
Здравейте, на 12 години съм висок съм 1.60 тежа 45 килограма имам малко стомах, искам да попитам ще мога ли да направя плочки в продължителност на 2 месеца ако бягам по 30 минути, ям само плодове и зеленчуци и правя тренировки за плочки сутрин и вечер по 2 серий. И всичко това всеки ден ? Благодаря предварително!
ще можеш най-важно е да се съобразяваш какво ядеш ако ядеш плодове и зеленчуци ще се получи нещо
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.06.15 17:56.
28.06.15
15:59
Какво ти е разбирането за “тренировка за плочки 2 серий” ?
28.06.15
16:18
Няма да постигнеш нищо, а най-много да си докараш здравословен проблем.
28.06.15
16:35
казано от Иван Благов на 28.06.15, 16:18:
Няма да постигнеш нищо, а най-много да си докараш здравословен проблем.
Как така ?
28.06.15
16:38
казано от SimplySatisfying на 28.06.15, 15:59:
Какво ти е разбирането за “тренировка за плочки 2 серий” ?
Амии сутрин правя по 2 серий упражнепия и вечер същото .. (за плочки)
Мнението беше редактирано от Emiliqn Iordanov на 28.06.15 16:40.
28.06.15
17:19
.. ще мога ли да направя плочки в продължителност на 2 месеца ако бягам по 30 минути, ям само плодове и зеленчуци и правя тренировки за плочки сутрин и вечер по 2 серий. И всичко това всеки ден ?
Здрасти, плочки означава да имаш достатъчно мускулна маса и нисък процент мазнини.
Това, което си го намислил само тичане и гладуване (защото само плодове и зеленчуци е неоправдано гладуване) ще доведе до сваляне на килограми, по един от възможно най-нездравословните начини, но така няма да увеличиш мускулната маса. В резултат след 2 месеца най-вероятно ще продължиш да имаш коремче и никакви плочки, просто ще си по-слаб физически.
Чела съм доста препоръки на мъжете от форума към други момчета. Все едни и същи са: разнообразна и достатъчно храна, спорт (препоръчвам ти да провериш за часове по бокс някъде или бойно изкуство) и търпение.
Пак да кажа, за да изкараш плочки ти трябват мускули, които най-добре се стимулират със силови тренировки (различни от коремни преси), а второто условие е нисък процент мазнини, което предполага правилно подбрани храни и количество, което никак не е лесно и може да се задържи за кратко, защото изисква желязна дисциплина и лишения. Фитнес моделите не изглеждат постоянно в живота така, както ги виждаме на снимките от фотосесиите им. Това са временни резултати.
Два месеца са много кратко време за да направиш всичко това. Това го успяха някои от мъжете във форума, но те вече имаха натрупана мускулна маса и за два месеца само направиха диета за да изчистят мазнини и магията стана. Естествено продължиха и с тежките тренировки през това време.
28.06.15
17:55
Ти си на 12. Тялото ти не произвежда достатъчно тестостерон, за да може да покачваш мускулна маса.
Изчакай още 4-5 години за това. Или поне докато не започнеш да се бръснеш.
Дотогава развивай атлетическите си качества - лека атлетика, обща физическа подготовка, плуване и както ката Теди- бойни изкуства. + Отборни спортове като баскетбол, волейбол, футбол.
За да постигнеш желаното, трябва да се храниш пълноценно- месо, яйца, мляко, пълнозърнест хляб, овесени ядки, плодове, зеленчуци.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече