29.06.15
16:25
Здравейте, хора! На 16 години съм. 197см висок. 98кг. Току що си закупих ZMB6 на Scitec Nutrition и Tribulus + DHEA на Saturn Supplements. Мислите ли че комбинацията е безопасна, защото прочетох доста негативни коментари за DHEA?
29.06.15
16:27
В най-добрия случай ДХЕА-та е излишна.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 29.06.15 16:32.
29.06.15
17:56
казано от Joe Musashi на 29.06.15, 16:27:
В най-добрия случай ДХЕА-та е излишна.
Тя е в трибулуса.
02.07.15
14:12
Един съвет и от мен: На тази възраст с този ръст и тегло определено не ти трябват тестостеронови и хормонални продукти.
ЗМА-то е подходящо преди сън за по-добре възстановяване. Оправи си хранитални режим, вкарай Суроватъчен протеин по 2-3 дози дневно + Някакво азотно буустерче с креатин ,което през 1 месец да спираш ,за да не свикнеш само с него. Живота и успехите са пред теб, от теб се иска постояннство и желание за трениране.
02.07.15
14:32
И аз подкрепям някои от коментарите - трибулус и DHEA определено не са ти нужни.
ЗМА би било от полза, тъй като съдържа два от най-дефицитните минерала в днешно време, а пък са и от полза при редовно трениращи.
Единствено съветът ми е да се насочиш към друг продукт. ZMB6 не е точно ZMA, тъй като не съдържа цинк монометионин и магнезиев аспартат, които са чудесни форми на тези два минерала.
В ZMB6 се съдържат цинк сулфат монохидрат и магнезиев оксид, които форми определено не ги бива и не се усвояват добре. А специално магнезиевият оксид е по-ивестен с докарването на диария, поради трудната си усвояемост. То затова и продуктът е на толкова ниска цена.
Един вариант е да се насочиш към истинско ZMA, като например Primaforce ZMA, който излиза доста изгодно, а другият е да си купиш цинк и магнезий като отделни продукти. Тези например са с много добро качество и са много добре усвоими:
NOW Foods L-OptiZinc
NOW Foods Magnesium Citrate
Вторият вариант ще ти излезе и по-изгодно, просто ще трябва да пиеш повечко таблетки/капсули.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.07.15 14:34.
08.07.15
00:03
Купих ги, защото имам проблеми с ерекцията, но не съм взимал стероиди.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече