Влизане във форма

30.06.15
08:55

Здравейте , търсих подобни теми но не намерих конкретно това което ми трябва та нека да започна с едно кратко резюме. Тренирал съм ММА почти година , минах и други спортове като плуване и тем подобни .. не се задържам много защото ми стават скучни затова в мма повече се задържах, винаги има кво да научиш .. та защото съм идиот по принцип спрях да тренирам за да имам повече време за “приятелката ми”(вече бивша) .. няма смисъл от натякване знам, че съм идиот.. та почнах да пуша.. аз и преди пуших но не толкова много , по цял ден киснах по кафетата почнах да ям боклуци .. тва продължи около година и нещо, просто тотално си ебах майката на организма и с алкохоли, партита(не съм взимал пикота и т.н.) и т.н. преди 2-3 месеца усетих, че цигарите почват да ми влияят и с големи мъки ги спрях а пуших по кутия и отгоре карелия 100(демек много хард цигари) .. не съм тренирал през тези 2-3 месеца , много се заседях на компа и ми липсва джиение обаче от няколко дена започнах да тренирам и искам да си върна старите възможности като голяма издръжливост , повече въздух , сила .. за начало започнах всяка сутрин към 6-7 да бягам по 2-3 километра някъде и след това правя лостове , като стана само хапвам 1 банан , след тва трен и като се прибера тогава хапвам по обилно. Нямам за цел както казах да правя тяло,мускули, плочки.. ай аз съм слаб и имам плочки но искам някакви съвети за това как да върна максимално бързо старите постижения като бягане по 10-15 км , целта ми е това да стане за 2 месеца , тренировките не ме плашат и 2 пъти на ден ако трябва мога да трен, само ме мързи постоянно да си готвя но трябва да се правят жертви хаха.. на 18 години съм почти, 170 , 60кг , мисля, че бях достатъчно изчерпателен , ще съм благодарен на всякакви мнения, критики(стига да са градивни) и т.н. и ще почерпим разбира се ако трябва :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1