Бицепс - упражнение въпрос ?

25.06.05
21:32

Имам едно въпросче, дано съм оцелил мястото където да си пусна темата... Въпроса ми е има ли упражнение което да помага на бицепса да се форми нагоре в смисъл да расте нагоре а не на страни и аз немоа го обясня дано сте ме разбрали... и също така да ми препоръчате упражнение което нацепва бицепса....

1. Казва се “за връх” на бицепса
2. Любимото упражнение на Дориан - концентрирано сгъване с дъмбел
3. Какво значи да се нацепи?

25.06.05
21:54

Мерси много ... ами да се нацепи имам предвид да се оформи ... има ли изобщо упражнения за релеф на бицепс....

Под нацепване се разбира стрии. Ползвай думите дефиниция и сепарация.

Релеф се прави с диета. Специално за оформяне се препоръчват упражнения с кабели, но тук не съм толкова компетентен нека друг каже.

25.06.05
23:50

Да не би да имаш предвид да се разделят двете глави? Като на Рони ли?

28.06.05
00:30

Скотовото помага също като изтеглим тялото напред и задържим на върха даже и пикова флексия е за препоръчване

05.07.05
17:51

Аха пробвай със концентрично сгъване при мен имаше някакъв ефект  :D А иначе какви са ти упражненията за бицепс  :?:  :P

XA

06.07.05
23:33

абре я кажете за непросветените какво представлява КОНЦЕНТРИЧНО сгъване :roll:

06.07.05
23:34

http://www.bb-team.org/exercise/000048.php

x_man

07.07.05
18:59

Скотовото помага също като изтеглим тялото напред и задържим на върха

да,и аз мисля така :)

05.10.05
11:17

Мерси ... и аз си мислих за скотовото с дъмбел ... ще го пробвам... Мерси

05.10.05
22:26

XaMcTeP, manson написа КОНЦЕНТРИРАНО, a не КОНЦЕНРИЧНО сгъване!

За връх на бицепса от две седмици правя едно ново упражнение и го чувствам много добре. Заставам на уреда за кросоувър и сгъвам ръцете все едно правя поза “двоен бицепс” като стягам и допълнително в момента на контракция. Видях го от видеото на Рони. Но в залата ви трябва да има съответния уред.

05.10.05
22:36

[quote author=“nikolaBULL”]XaMcTeP, manson написа КОНЦЕНТРИРАНО, a не КОНЦЕНРИЧНО сгъване!

За връх на бицепса от две седмици правя едно ново упражнение и го чувствам много добре. Заставам на уреда за кросоувър и сгъвам ръцете все едно правя поза “двоен бицепс” като стягам и допълнително в момента на контракция. Видях го от видеото на Рони. Но в залата ви трябва да има съответния уред.

Това съм го правил но да ти кажа скотовото си е по добро , даже в едно изследване беше доказано че няма упражнение като скотовото така да изолира даден мускул и да го натоварва почти на 100 %

06.10.05
10:30

Лично при мене скотовото абсолютно не работи.Единствено с дъмбели чувствам някакво натоварване.За концентрираното сгъване е точно обратното,работи супер

06.10.05
11:01

http://bb-team.org/exercise/000048.php——> това ли е концентрично сгъване ... ?

06.10.05
14:03

Абе то хубаво да имаш връх и разделение обаче направи маса първо.
За какво ти е оформящо упражнение на 23 ръка. Не го приемай лично  8)

06.10.05
14:40

[quote author=“DRN”]Абе то хубаво да имаш връх и разделение обаче направи маса първо.

И аз мисля пове4е в този ред...

При мен нито скорото нито концентри4но са били приоритетни. Последно време съм на мнение, 4е бицепса нараства ИСЦЯЛО заедно с гърба. Тоест без да ти ръсте гърба не може да ти ръсте бицепса.

Незнам дали съм изцало прав, но моя съвет е: добри тренировки за гръб и стандартни за бицепс. Вместо да се втрен4ва 4овек в бицепса и да се пита всеки ден: Я, с колко е пораснал днеска...  :lol:

Поздрави

06.10.05
20:46

“Тpd” нещо ме бъркаш .... аз не съм от тези дето тренират една седмица и си мерят бицепс и пак така ... така че без да знаеш плс без коментар.... просто исках да знам за това упражнение ОК ..?

06.10.05
21:46

[quote author=“tpd”][quote author=“DRN”]Абе то хубаво да имаш връх и разделение обаче направи маса първо.

И аз мисля пове4е в този ред...

При мен нито скорото нито концентри4но са били приоритетни. Последно време съм на мнение, 4е бицепса нараства ИСЦЯЛО заедно с гърба. Тоест без да ти ръсте гърба не може да ти ръсте бицепса.

Незнам дали съм изцало прав, но моя съвет е: добри тренировки за гръб и стандартни за бицепс. Вместо да се втрен4ва 4овек в бицепса и да се пита всеки ден: Я, с колко е пораснал днеска...  :lol:

Поздрави

Kво лошо има да си мериш бицепса.Все пак тренираш за да има резултат.След като си го измериш си доволен от себе си и се стимулираш допълнително.Тренирам от скоро.Сега бицепса ми е 30 .За вас това е малко ,но за мен си е голямо постижение!От както тренирам нито пия ,нито пуша...а преди това ботилка водка не ми стигаше,без да преовеличавам(на 16 съм).

06.10.05
22:23

[quote author=“m0m0”]Имам едно въпросче, дано съм оцелил мястото където да си пусна темата... Въпроса ми е има ли упражнение което да помага на бицепса да се форми нагоре в смисъл да расте нагоре а не на страни и аз немоа го обясня дано сте ме разбрали... и също така да ми препоръчате упражнение което нацепва бицепса....

Доколкото разбирам искаш ‘’връх’’ на бицепса, трябва да правиш набирания в ‘’бицепс хват’’ и концентрирано сгъване за бицепс.

‘’Да се нацепи’’ - искаш да кажеш релеф или... ?

06.10.05
23:00

[quote author=”Миле”]Лично при мене скотовото абсолютно не работи.Единствено с дъмбели чувствам някакво натоварване.За концентрираното сгъване е точно обратното,работи супер

Ето това е едно доказателство че не всичко деиства еднакво при всеки

07.10.05
10:22

Доколкото разбирам искаш ‘’връх’’ на бицепса, трябва да правиш набирания в ‘’бицепс хват’’ и концентрирано сгъване за бицепс.
‘’Да се нацепи’’ - искаш да кажеш релеф или...
?

Имах на предвид като стегна бицепс и да става на топка .... мерси много значи тези две упражния да практикувам...

07.10.05
11:28

До топката. Зависи от генетичната форма на мускулите. Примерно на брат ми е като топка, моя е като на Лари Скот, дълъг но без връх.

07.10.05
11:30

Малка хитринка-когато сгъваш не зависимо с какъв уред оставяй китката назад и в пиковия момент задръж за няколко секунди.При това положение постепенно изолираш мускулите на предмишницата и работи основно бицепса.Ако си ме разбрал правилно пробвай

MR

01.11.05
11:03

много искам да си разделя главите като на рони но не знам кое упражнение за коя глава е помогнете ми плс :(

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1