25.06.05
21:32
Имам едно въпросче, дано съм оцелил мястото където да си пусна темата... Въпроса ми е има ли упражнение което да помага на бицепса да се форми нагоре в смисъл да расте нагоре а не на страни и аз немоа го обясня дано сте ме разбрали... и също така да ми препоръчате упражнение което нацепва бицепса....
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
25.06.05
21:40
1. Казва се “за връх” на бицепса
2. Любимото упражнение на Дориан - концентрирано сгъване с дъмбел
3. Какво значи да се нацепи?
Мерси много ... ами да се нацепи имам предвид да се оформи ... има ли изобщо упражнения за релеф на бицепс....
25.06.05
22:14
Под нацепване се разбира стрии. Ползвай думите дефиниция и сепарация.
Релеф се прави с диета. Специално за оформяне се препоръчват упражнения с кабели, но тук не съм толкова компетентен нека друг каже.
Скотовото помага също като изтеглим тялото напред и задържим на върха даже и пикова флексия е за препоръчване
Аха пробвай със концентрично сгъване при мен имаше някакъв ефект :D А иначе какви са ти упражненията за бицепс :?: :P
06.07.05
23:33
абре я кажете за непросветените какво представлява КОНЦЕНТРИЧНО сгъване :roll:
07.07.05
18:59
Скотовото помага също като изтеглим тялото напред и задържим на върха
да,и аз мисля така :)
05.10.05
22:26
XaMcTeP, manson написа КОНЦЕНТРИРАНО, a не КОНЦЕНРИЧНО сгъване!
За връх на бицепса от две седмици правя едно ново упражнение и го чувствам много добре. Заставам на уреда за кросоувър и сгъвам ръцете все едно правя поза “двоен бицепс” като стягам и допълнително в момента на контракция. Видях го от видеото на Рони. Но в залата ви трябва да има съответния уред.
[quote author=“nikolaBULL”]XaMcTeP, manson написа КОНЦЕНТРИРАНО, a не КОНЦЕНРИЧНО сгъване!
За връх на бицепса от две седмици правя едно ново упражнение и го чувствам много добре. Заставам на уреда за кросоувър и сгъвам ръцете все едно правя поза “двоен бицепс” като стягам и допълнително в момента на контракция. Видях го от видеото на Рони. Но в залата ви трябва да има съответния уред.
Това съм го правил но да ти кажа скотовото си е по добро , даже в едно изследване беше доказано че няма упражнение като скотовото така да изолира даден мускул и да го натоварва почти на 100 %
Лично при мене скотовото абсолютно не работи.Единствено с дъмбели чувствам някакво натоварване.За концентрираното сгъване е точно обратното,работи супер
http://bb-team.org/exercise/000048.php——> това ли е концентрично сгъване ... ?
Абе то хубаво да имаш връх и разделение обаче направи маса първо.
За какво ти е оформящо упражнение на 23 ръка. Не го приемай лично 8)
[quote author=“DRN”]Абе то хубаво да имаш връх и разделение обаче направи маса първо.
И аз мисля пове4е в този ред...
При мен нито скорото нито концентри4но са били приоритетни. Последно време съм на мнение, 4е бицепса нараства ИСЦЯЛО заедно с гърба. Тоест без да ти ръсте гърба не може да ти ръсте бицепса.
Незнам дали съм изцало прав, но моя съвет е: добри тренировки за гръб и стандартни за бицепс. Вместо да се втрен4ва 4овек в бицепса и да се пита всеки ден: Я, с колко е пораснал днеска... :lol:
Поздрави
“Тpd” нещо ме бъркаш .... аз не съм от тези дето тренират една седмица и си мерят бицепс и пак така ... така че без да знаеш плс без коментар.... просто исках да знам за това упражнение ОК ..?
[quote author=“tpd”][quote author=“DRN”]Абе то хубаво да имаш връх и разделение обаче направи маса първо.
И аз мисля пове4е в този ред...
При мен нито скорото нито концентри4но са били приоритетни. Последно време съм на мнение, 4е бицепса нараства ИСЦЯЛО заедно с гърба. Тоест без да ти ръсте гърба не може да ти ръсте бицепса.
Незнам дали съм изцало прав, но моя съвет е: добри тренировки за гръб и стандартни за бицепс. Вместо да се втрен4ва 4овек в бицепса и да се пита всеки ден: Я, с колко е пораснал днеска... :lol:
Поздрави
Kво лошо има да си мериш бицепса.Все пак тренираш за да има резултат.След като си го измериш си доволен от себе си и се стимулираш допълнително.Тренирам от скоро.Сега бицепса ми е 30 .За вас това е малко ,но за мен си е голямо постижение!От както тренирам нито пия ,нито пуша...а преди това ботилка водка не ми стигаше,без да преовеличавам(на 16 съм).
[quote author=“m0m0”]Имам едно въпросче, дано съм оцелил мястото където да си пусна темата... Въпроса ми е има ли упражнение което да помага на бицепса да се форми нагоре в смисъл да расте нагоре а не на страни и аз немоа го обясня дано сте ме разбрали... и също така да ми препоръчате упражнение което нацепва бицепса....
Доколкото разбирам искаш ‘’връх’’ на бицепса, трябва да правиш набирания в ‘’бицепс хват’’ и концентрирано сгъване за бицепс.
‘’Да се нацепи’’ - искаш да кажеш релеф или... ?
[quote author=”Миле”]Лично при мене скотовото абсолютно не работи.Единствено с дъмбели чувствам някакво натоварване.За концентрираното сгъване е точно обратното,работи супер
Ето това е едно доказателство че не всичко деиства еднакво при всеки
Доколкото разбирам искаш ‘’връх’’ на бицепса, трябва да правиш набирания в ‘’бицепс хват’’ и концентрирано сгъване за бицепс.
‘’Да се нацепи’’ - искаш да кажеш релеф или... ?
Имах на предвид като стегна бицепс и да става на топка .... мерси много значи тези две упражния да практикувам...
До топката. Зависи от генетичната форма на мускулите. Примерно на брат ми е като топка, моя е като на Лари Скот, дълъг но без връх.
Малка хитринка-когато сгъваш не зависимо с какъв уред оставяй китката назад и в пиковия момент задръж за няколко секунди.При това положение постепенно изолираш мускулите на предмишницата и работи основно бицепса.Ако си ме разбрал правилно пробвай
01.11.05
11:03
много искам да си разделя главите като на рони но не знам кое упражнение за коя глава е помогнете ми плс :(
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече