Лицеви опори, кофички и набирания у дома

от седмица започнах да тренирам в къщи правя по:
набирания:6-5-4-3-3-2
кофи:7-6-5-5-4-4
лицев: 80 различни видове по 10 на серия
въпроса ми е ако продължа да правя и всяка седмица и покачвам повторенията до колко ще е голям ефектът относно “заякване” и също така дали да правя всеки ден или през ден ???

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.07.15 08:24.

03.07.15
08:44

С времето и заякването ще дойде. Стреми се всеки път да правиш повече повторения набирания/кофички в серия.
Доколкото знам, лостаджиите тренират почти всеки ден. Зависи как се чувстваш, дали си възстановен и т.н. Лицеви не знам дали има смисъл да правиш чак толкова много. Предполагам си искал да напишеш 8? Аз от време на време правя в края на тренировката 2-3 серии до отказ за напомпване.
И може би най-важното ако искаш да заякваш- храната. Стреми се да ядеш доста, и то качествено.

Мнението беше редактирано от ivang на 03.07.15 08:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1