Консумация на яйца - проблем с миризмата на потта!

03.07.15
19:48

Здравейте, казуса е следния : близо от година, поради финансови причини преустанових хранителния си режим, и минах на каквото има у нас в хладилника. Сега от около месец, започнах отново да се храня по-целесъобразно. На ден изяждам по 12 цели яйца XL размер, около 80-100 гр. ориз (грамажа е в сурово състояние), и към това ям салати - домати, краставици. Яйцата реших да ги ям цели, защото те са ми единствения източник на белтък, просто нямам възможност да купувам месо, или пудри за момента. Пържа ги, варя ги, по-рядко ги печа с извара и т.н. Масло ползвам само като ги пържа, и то колкото да не захване тигана, други мазнини не консумирам с оглед на яйцата! В залата не ходя от около половин година, пак по финансови причини, но правя всеки кардио - интервално на байка в къщи, или напоследък тичане на стадион. Нещата се случват добре, в смисъл външно общия ми обем си е запазен, не мога да кажа че съм стопил мускулна маса, а идеята е да редуцирам лекото натрупване на мазнини в областа на корема, следствие на промяната в режима отпреди година.

Проблема, буквално днес го установих! Бях си забравил тениската с която тичам на стадиона в раницата, и когато бръкнах да я извадя, ме удари миризма на амоняк. Помирисах и другата ми тениска от вчера в коша за пране, също мирише на амоняк. Четох из интернет, разни неща в тази връзка, и май това не е добър признак. Моля ако някой от вас, има мнение по въпроса, да бъде така добър да го сподели. Ще ви бъда благодарен!

03.07.15
23:31

Мнението ми е да си пуснеш кръвни изследвания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1