Проблем с коленете?

Здравейте, четох статии за болки в областта около капачката, но не намирам сходна със своята ситуация- от 2месеца тренирам, даже според мнозина “претренирвам” и аз знам, че прекалявам, но не усещам умора, затова пък от 3-4 дена усещам как коляното ми ме понаболява и сега след днешната си тренировка усещам едно леко пулсирани в областта, като че ли искам да изтръгна нещо изпод капачката си, знам че звучи нелепо, но не мисля че е сухожилие, разтягала съм, знам какво е, не е това, търпи се, предполагам бих могла и утре да тренирам, но не искам да рискувам да засиля това неприятно усещане, мажа се с Волтарен Форте, но ми препоръчаха репарил гел и него ще купя, ходя с 2 наколенки, та въпроса ми е как да посъпя, крайно важно ми е да спортувам, момиче съм и да избягвам натоварване в областта на краката е невъзможно, защото никога не тренирам само гръб и ръце, а без кардио се чувствам непълноценно.. как да си помогна да заздравее каква почивка да си дам, как да постъпя без напълно да прекъсвам фитнеса?

Понякога е нужно да човек да си даде почивка, за да не стават нещата по-зле.
А и често почивката, добре преценена и съобразена с дадения човек, е ключов момент за прогреса.

Колкото по въпроса ти - не можем да гадаем какво точно си направила, нито пък знаем с каква техника изпълняваш упражненията.
Защо не отидеш на консултация при специалист?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1